ya bu kanguruda ne zamana kadar yatabiliyolar?belki bende alırım arabam var ama ...
ne marka alsam kanguru bende araştırıyorum
http://www.ozelcan.com/anne-bebek/534-Chicco-You-Me-Kanguru.aspx
ben bunu kullanıyorum senemcim baya rahat bişey anne için sırt desteğide var
sanırım 8-9 aylık olana kadar kullanılabilir
canım sevindim çözümlenmesi kolay birşey olmasına.. Çok şükür kötü birşey yokmuş..merhaba kızlar kac gundur unıversıtede helak olduk ama cok sukur sonucumuz bellı oldu
kakaydı kandı ıdrardı bende bıhterde baya yorulduk ama
peluse canım merak etmıssın saolasın sonuc benım de dusundugum gıbı LAKTOZ ENZIM IMMATORİTESI cıktı yanı kızım anne sutunun ıcındekı sekerı tam tolere edemıyor yanı parcalayıp hem sındıremıyor hem beslenemıyormus
proflara bır kere daha hayran oldum dogrusu bız 1,5 aydır bosuna yıpranmısız baska doktorda
tedavı seklımıze gelınce bır damla verdı doktorumuz
her emzırmeden once 2 damla verıcem boylece emdıgı sutu tolere etmesıne yardımcı olacakmıs
1 ay kullanıcaz sonra kontorle gıdıcez .bu sıkıntı genelde erken dogan bebeklerde olurmus.bıhterde 37.haftada dogmustu.aslında damla bıle vermesek kendı zaman ıcersınde toplayabıılır ama gelısımı gerılemesın dedı doktorumuz.ve kesınlıkle ANNE sutu dedı ben mama felan dedım hayır dedı butun mamalarda laktoz var en azından senın sutundekı dogal laktoz onuda damlayla sındırımını kolaylastırıcaz sorun olmaz dedı.
cok rahatladım anlayacagınız allahım tum bebeklerı korusun neler gordum neler hastanede
bu arada yesıl kaka ıcınde anne sutu alan bebeklerde (sadece anne sutu ama ek bısey olmayacak) bızım ıcın yesıl olması gayet dogal dedı ve sayısı 12 ye kadar bıle olsa normal kabul ederız dedı
prettybaby onemli bir sey olmamasina cok sevindim! yesil kaka konusunda da icin rahat etmistir artik:)
canım sevindim çözümlenmesi kolay birşey olmasına.. Çok şükür kötü birşey yokmuş..
merhaba kızlar kac gundur unıversıtede helak olduk ama cok sukur sonucumuz bellı oldu
kakaydı kandı ıdrardı bende bıhterde baya yorulduk ama
peluse canım merak etmıssın saolasın sonuc benım de dusundugum gıbı LAKTOZ ENZIM IMMATORİTESI cıktı yanı kızım anne sutunun ıcındekı sekerı tam tolere edemıyor yanı parcalayıp hem sındıremıyor hem beslenemıyormus
proflara bır kere daha hayran oldum dogrusu bız 1,5 aydır bosuna yıpranmısız baska doktorda
tedavı seklımıze gelınce bır damla verdı doktorumuz
her emzırmeden once 2 damla verıcem boylece emdıgı sutu tolere etmesıne yardımcı olacakmıs
1 ay kullanıcaz sonra kontorle gıdıcez .bu sıkıntı genelde erken dogan bebeklerde olurmus.bıhterde 37.haftada dogmustu.aslında damla bıle vermesek kendı zaman ıcersınde toplayabıılır ama gelısımı gerılemesın dedı doktorumuz.ve kesınlıkle ANNE sutu dedı ben mama felan dedım hayır dedı butun mamalarda laktoz var en azından senın sutundekı dogal laktoz onuda damlayla sındırımını kolaylastırıcaz sorun olmaz dedı.
cok rahatladım anlayacagınız allahım tum bebeklerı korusun neler gordum neler hastanede
bu arada yesıl kaka ıcınde anne sutu alan bebeklerde (sadece anne sutu ama ek bısey olmayacak) bızım ıcın yesıl olması gayet dogal dedı ve sayısı 12 ye kadar bıle olsa normal kabul ederız dedı
Hadi gözün aydın canım. önemli bir şey değilmiş kendi kendine bile düzelebilecek bir şeymiş sevindim. İçin rahat etmiştir.
canım sevindim çözümlenmesi kolay birşey olmasına.. Çok şükür kötü birşey yokmuş..
kimse yok mu.artık kimlerin forumda olduğu neden gözükmüyor?
iyi canım sen n naslsın güneş nasıl?
çok saolun arkadaşalr umarım izlerde geçer bi an önce insan üzüne baktuıkça içi eriyor oğlum 2 gün uyuyamadığı uykularıda uyuyor dün geceden beri çok şükür rahatladı demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?