merhaba kızlar kac gundur unıversıtede helak olduk ama cok sukur sonucumuz bellı oldu
kakaydı kandı ıdrardı bende bıhterde baya yorulduk ama
peluse canım merak etmıssın saolasın sonuc benım de dusundugum gıbı LAKTOZ ENZIM IMMATORİTESI cıktı yanı kızım anne sutunun ıcındekı sekerı tam tolere edemıyor yanı parcalayıp hem sındıremıyor hem beslenemıyormus
proflara bır kere daha hayran oldum dogrusu bız 1,5 aydır bosuna yıpranmısız baska doktorda
tedavı seklımıze gelınce bır damla verdı doktorumuz
her emzırmeden once 2 damla verıcem boylece emdıgı sutu tolere etmesıne yardımcı olacakmıs
1 ay kullanıcaz sonra kontorle gıdıcez .bu sıkıntı genelde erken dogan bebeklerde olurmus.bıhterde 37.haftada dogmustu.aslında damla bıle vermesek kendı zaman ıcersınde toplayabıılır ama gelısımı gerılemesın dedı doktorumuz.ve kesınlıkle ANNE sutu dedı ben mama felan dedım hayır dedı butun mamalarda laktoz var en azından senın sutundekı dogal laktoz onuda damlayla sındırımını kolaylastırıcaz sorun olmaz dedı.
cok rahatladım anlayacagınız allahım tum bebeklerı korusun neler gordum neler hastanede
bu arada yesıl kaka ıcınde anne sutu alan bebeklerde (sadece anne sutu ama ek bısey olmayacak) bızım ıcın yesıl olması gayet dogal dedı ve sayısı 12 ye kadar bıle olsa normal kabul ederız dedı
uzun zamandır yoktun canım aklımdaydın ne oldun diye, nasılsınız?
Nilgun babami sormusun simdi gordum . Pazar gunu gittim . Geldiktan sonra saatlerce agladim . Hala o halini hatirlayinca agliyorum . Ben hic bu kadar dusmus gormedim babami
merhaba ben yeni keşfettim butayı ben de aralım annesiyim 1 hafta sonra 3 aylık olcaz aynısı benim oğlumda da var ne olduğunu anlayamadık bi türlü doktora gitmemize de daha çok var
benim kuzunun köpek dişinin olduğu yerlerde diş etinin içinde beyaz sertlik var.elimle dokundum sert birşey.sizce ne olabilir ilk diş mi yoksa.aslında diş için erken ama.ilk dişler nereden çıkıyor.kaç aylıkken çıkıyor?sizin bebişlerde de var mı?
günaydınlarkaydirigubbakcemile2
günaydınnnnnnnn -tatlicadiarzu-
saol arzucum allahıma sukurler olsun .senın bebesın nasıl oldu gecdımı oksurugunuz ?allah butun bebeklerı korusun
geçmiş olsun allahım başınızdan eksik etmesin şifasını versin inşallah canım benim çok zor seni gayet iyi anlıyorum :çok üzgünüm:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günayydııııınnnnnn
günaydın kızlarrrrrr herkese
burcu nasılsın?? haber varmı babadan??
Polyanacilik oyunuyorum Burcu su an . Pazar gunu gittim Eylülü cok ozlemisti gotureyim dedim . Hastaneye sokmamak icin arabaya geldi babam . Esim gitti ste iceri ben gideyim de getiriyim bulamaz dedi simdi arabayi dedi yok ya bulur niye bulamasin dedim megerse almak icin gitmis Burcu . Dikiz aynasindan bir baktim gelirken yardimla yuruyor resmen artik . Arabaya geldi filan aglamamak icin yutkunmaktan nefes alamadim . Eylülü sevdi bol bol . 2 kelime konusup 5 dakika dinleniyor. Giderken baktim arkasindan da sonraki halimi tahmin edersin .
Ve hala su denilmiyor sonuclar Gataya gonderilmis biz bisey bulamadik bi de siz bakin diye.
hay Allahım Yarabbim...
Burcucum yardımla bile olsa yürüyebilmeside iyi inanki...merak etme herşey yoluna giricek ama teşhis konulması çok acil tabii...Eylülü görmeside moral olmuştur ona iyi olmuş bak...
Allahım tez vakitte şifa versin, inanki benimde içim acıyo o kadar iyi anlıyorumki seni...hatta özelden bi telefonunu yazsanda bir ara arasam seni...
Gunden gune iyi olmuyor artik . Eskiden atesi 37 lerde filandi simdi atesi icin 38.9 gorduk gece buza sokcaklardi filan diyor bana . Hastaneye yatarken kendi yuruyordu simdi yardimla. Teshis hala yok . Normal bir hastane olsa inan yolmak icin yapiyorlar derdim . Cerrahpasa bulamiyorsa baskasi nasil bulcak . İcim aciyor parcalaniyorda iste Eylül icin gulmeye calisiyorum yalandan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?