2009 Aralık Anneleri

çok şükür canım ciddi bişey değilmiş, geçmiş olsun
allah tüm bebeklere çocuklara iyilik versin

Nilgun babami sormusun simdi gordum . Pazar gunu gittim . Geldiktan sonra saatlerce agladim . Hala o halini hatirlayinca agliyorum . Ben hic bu kadar dusmus gormedim babami

geçmiş olsun allahım başınızdan eksik etmesin şifasını versin inşallah canım benim çok zor seni gayet iyi anlıyorum :çok üzgünüm:

merhaba ben yeni keşfettim butayı ben de aralım annesiyim 1 hafta sonra 3 aylık olcaz aynısı benim oğlumda da var ne olduğunu anlayamadık bi türlü doktora gitmemize de daha çok var

hoşgeldin canım, genelde oluyo illede bi şorun var demek değil bu
ama bazende altında bir neden yatıyo olabiliyo

köpek dişleri hemen çıkmaz
genelde ilk ön alt dişler sonrada ön üst dişler çıkar canımm
ayı belli olmaz kimi 4 aydan başlar kimi yaşından sonra çıkarır

saol arzucum allahıma sukurler olsun .senın bebesın nasıl oldu gecdımı oksurugunuz ?allah butun bebeklerı korusun

geçmiş olsun ve gözün aydın...demekki neymişşş herşeye kendini çok harap etmiceksin..Allah çaresiz dert vermesin olumunekankayizsmile

burcu nasılsın?? haber varmı babadan??

Polyanacilik oyunuyorum Burcu su an . Pazar gunu gittim Eylülü cok ozlemisti gotureyim dedim . Hastaneye sokmamak icin arabaya geldi babam . Esim gitti ste iceri ben gideyim de getiriyim bulamaz dedi simdi arabayi dedi yok ya bulur niye bulamasin dedim megerse almak icin gitmis Burcu . Dikiz aynasindan bir baktim gelirken yardimla yuruyor resmen artik . Arabaya geldi filan aglamamak icin yutkunmaktan nefes alamadim . Eylülü sevdi bol bol . 2 kelime konusup 5 dakika dinleniyor. Giderken baktim arkasindan da sonraki halimi tahmin edersin .
Ve hala su denilmiyor sonuclar Gataya gonderilmis biz bisey bulamadik bi de siz bakin diye.

ne zamandır fırsat bulup yazamadım kızımın iştahsızlığı ve her beslenmede kaka yapması devam ediyor. kendi doktorumuz kakayla ilgili her ne kadar normal dese de içimiz rahat etmedi ve geçen hafta Yeditepe Üniversitesine çocuk gastroentrolojiye götürdük. Adam mide yada bağırsakla ilgili bir sorun olabilir dedi, bisürü idrar,kan,kaka ve egg testi istedi. Hastanede toplam fiyat 620 lira çıkınca biraz daha beklemeye karar verdik. Hala günde 10-12 kez kaka yapıyo. Eşimle testleri yaptırıp yaptırmama konusunda karar veremiyoruz, herkes biraz bekleyin falan diyor. 1,5 ay önce 150 cc mama içerken şimdi 90ccyi zor bitiriyor. Kızım zaten ilk ay hiç kilo almamıştı, bu gidişat beni tedirgin ediyor.

hay Allahım Yarabbim...
Burcucum yardımla bile olsa yürüyebilmeside iyi inanki...merak etme herşey yoluna giricek ama teşhis konulması çok acil tabii...Eylülü görmeside moral olmuştur ona iyi olmuş bak...

Allahım tez vakitte şifa versin, inanki benimde içim acıyo o kadar iyi anlıyorumki seni...hatta özelden bi telefonunu yazsanda bir ara arasam seni...

Gunden gune iyi olmuyor artik . Eskiden atesi 37 lerde filandi simdi atesi icin 38.9 gorduk gece buza sokcaklardi filan diyor bana . Hastaneye yatarken kendi yuruyordu simdi yardimla. Teshis hala yok . Normal bir hastane olsa inan yolmak icin yapiyorlar derdim . Cerrahpasa bulamiyorsa baskasi nasil bulcak . İcim aciyor parcalaniyorda iste Eylül icin gulmeye calisiyorum yalandan .

merak etme herşey yoluna giricek burcucum...sabır dile...dua ve de...dilerim çözülmesi güç olmayan bir şeydir ve iyileşir babacığın...çok zor elbette hiç kolay bir süreç değil...Allah şifa nasip eylesin tez zamanda dilerim...biliyorusn burdan bu konuları yazmayı sevmiyorum pek yine telde konuşuruz...eylülü düşünerek kendini motive et...hayırlısı dilerim dünya işte zor...herşey bizim için ...güzel babacığına sağlık ve dualar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…