2009 Aralık Anneleri

kızlar arda 3-4 g
ündür fışkırır gibi kusuyor her emdiği çıkıyor.. aşı dan mı oldu üşüttümmü acaba

geçmiş olsun canım ya
testlerden önce başka bir doktora göstermeyi düşünmedinizmi?
90cc çok az değil ama günde 10 12 kez kaka yapması çok
sıvı kaybediyo bebek
bol bol sıvı ver annesi su bitkisel çay tep ağızına çay kaşığıyla

kızlar arda 3-4 g
ündür fışkırır gibi kusuyor her emdiği çıkıyor.. aşı dan mı oldu üşüttümmü acaba

geçmiş olsun canım benim benimkide aşıdan sonra kusuyo
hassasmış aşılara karşı kusacak sancılanacak her aşıda (
aşıdan olabilir seninkide ama üşütmüşte olabilir
ben nane yapıp 1damla limon damlatıp içiriyorum kusması arttığında, işe yarıyo
istersen sende dene he

burdayım burcu canım benim.. babanın durumunu anlatmışsın vallahi yutkunarak okudum. çok zor bir durum.. tedavi filan herhangi bir ilaç başlanmadı değilmi teşhis olmadığı için.. ilaçlar birden çökertiyo çünkü.. nefret ediyorum üniversite hastanelerinden.. nefret ediyorum. (( moralini bozma demiycem çünkü bu seni sinirlendirmekten başka bişeye yaramıycak.. bir gün eski patronumun eşi baa dedi ki babam hastanedeyken ve de tedavi çok çok iyi giderken:; "- arzu babanla mümkün olabildiğince çok vakit geçir... her imkanı zorla onunyanında ol..." nasıl kızmıştım ona.. bu söylenir mi diye.. meğer tek doğru yaklaşımı olan oymuş... üzülme benim içim çok rahat diyenler sadece karnımdaki bebeği düşünerek konuşmuşlar.. çok etkilendim burcu, allahım inşallah onu sizlere eylülle bağışlar..

sağol canım, kendi doktorumuz bir sorun olmadığını anne sütünün tadını mamada bulamadığını ve o yüzden az içtiğini düşünüyor, mama da değiştirdik ama bi işe yaramadı. kakayla da ilgili bi sorun yok dedi.baktı kakasına. biz tabi başka bi doktora daha götürdük, çocuk gastroentrologu gördü, dediğim gibi test istedi bisürü ama egg yi sadece gastroentrolog çekebiliyo, her hastanede de yok ve biz de özel sağlık sigortası yaptırmadığımızdan 400 küsür lira çok geldi. bu doktor da zaten biraz ticari konuştu hiçbirey de çıkmayabilir ve bu durum geçici olabilir diye. İşte karar veremiyo insan, sonuçta kendi doktoru da Prof. bişey olsa anlamazmı diyorum bi yandan da ya bi sorun varsa diye düşünüyorum.

,Anne sütü de aldığından ekstradan sıvı vermiyorum ordan karşılar diye.

Cok sagol Arzucum .Hic bir ilac tedavi baslanmadi hala teshis olmadigi icin.Diyorum Eylül icin oyle yalandan guluyorum her an aklimda babam .

Sana su ilaci sorcaktim . Dun aldirdim bir sıkısta ne var ne yok cıktı ama tikaniyor Eylül burnuna sıkınca . Nasil bir siddetle agliyor ki birden burnunda ne var ne yok hersey cikiyror . Arda da oyle oluyor mu ?

oğlum sadece anna sütü emiyo ek mama yok
doktorumuz suya başla her gün kaynatuılıp soğutulmuş su ver dedi
hastaneye gittiğimizde ordaki doktorda aynını söyledi
bence suya başlamanın zamanı diye düşünüyorum

evet burcu arda da aynı şey oluyor ağzından nefes almayı o anda beceremiyolar galiba e ilaçtaçözümleme yapınca tıkanyor, ama bir iki dk sonra normale dönyor.. dğn akşam bende baya korktum çok ağladı

bnm kızımda da var gibi 2 aylıkken ultrason çektirdik sorun çıktı sol bacağında çoçuk doktoruna gösterdim baktı çekimden kaynaklanbiliyor bazen dedi ama bi oratepedi dr göstermekte fayda var dedi ortapediye gösterdim baktı bacaklarına rahat hareket ediyor sorun görünmüyor 6 aylık olnca bi daha ultrason yapalım dedi içime sinmedi özele götürdüm kesinlikle çift beze başla hemen dedi o günden beri çift bez kullanıyoruz 1 ay sonra ultrason deö,şti 2 hafta sonra falan tekrar uşltrasona götgürücem kızımı bu kalça çıkıklığını önemseyin kızlar özellikle kız çoçuklarında erkeklere oranla daha fazla görülürmüş bilginiz olsun
gözün aydın güzelmiş çalışma saatlarin bebeğine kim bakıcak sen çalışırken peki annen falan yakınmı size
anladım senem bnm kızımda böyle bi sorun düşünüldüğü için hassasım şu kundak işine doktor kesinlikle kundak yapmayın dedi bazıları da yarım kundak yaparmış belini sararmış bebeğin onu bile yaopma dedi rahat bırak çoçuğu dedi
bnm kızım 2 eli havada uyur göğsü elleri hep açık allahtan klimamız var burdada odanın ısısını ayarlayabiliyorum
kolları bağlamakta omzu düşük olur derler allah korusun bütün bebeklerimizi
allah beternden saklasın cnm geçmiş olsun çk şükür atlatmışsınız sevindim gerçekten üzülmüştüm daha çok minik çünklü
gözün aydın çok sevindim bişey çıkmamasına laktoz alerjisi bi çok bebekte görülebiliyormuş nette okumuştum
merhaba ben yeni keşfettim butayı ben de aralım annesiyim 1 hafta sonra 3 aylık olcaz aynısı benim oğlumda da var ne olduğunu anlayamadık bi türlü doktora gitmemize de daha çok var
hoşgeldin sağlıkla büyüt bebeğini
allahım dermansız dert vermesin burcu inş en kısa zamanda bi tanı konur. eylülü görmek sevmek ona çok moral olmştur bol bol gösterin daha olmadı resimlerini yolla yeni çektirdiklerini en kısa zamanda iyileşir inş
bnm kızımda içmiyor mama 40cc 2 ye bölüp veriyorum 20 cc zor yiyo ağlaya ağlaya çoğu zamanda kusup çıkarıyor
kızlar arda 3-4 g
o tür kusma tehlikeliymiş arzu 2 çorba kaşığından fazla kusmak ve fışkırır gibi kusmak dopktorumuz öçyle söylmişti yağmur orta kulak iltihabı olduğu zaman daha bilmiyorduk o zmn fışkırarak kusmuştu 1-2 gün sonra ağlamasını durduramadığımz için gece acile gitmiştik allah yaşatmasın bi daha doktounla konuş bnce

yaptırmakta fayda var tabi ama maddi durumunu bilmediğim için ayrıca dediğiniz gibi doktorda ticari konşmuş biraz ,
ilk 2-hatta 2,5 ay diyeyim yağmurun hiç kakasız bezi yoktu sürekli kaka yapardı çok azda olsa kaka her bezimiz ama hiç boş geçmez he bi de altını açarız temizlemek için altını silerken yine yapardı bnde çok götürdüm doktorlara normal düzelir dediler ve düzeldi şükür senin doğduğunda berimi böyle sonradan olan birşeymi merak ettim

yaptırmakta fayda var tabi ama maddi durumunu bilmediğim için ayrıca dediğiniz gibi doktorda ticari konşmuş biraz ,
ilk 2-hatta 2,5 ay diyeyim yağmurun hiç kakasız bezi yoktu sürekli kaka yapardı çok azda olsa kaka her bezimiz ama hiç boş geçmez he bi de altını açarız temizlemek için altını silerken yine yapardı bnde çok götürdüm doktorlara normal düzelir dediler ve düzeldi şükür senin doğduğunda berimi böyle sonradan olan birşeymi merak ettim[/QUOTE]

yani tabii ki yaptırabiliriz ama doktorun hasteye para kazandırmak için mi istedi diyorum.1 haftadır her beslenmede yapıyor, ondan önce normaldi. aynen çok az yapıyo her seferinde sadece 1-2 kez fazla kakalı bez oluyo. zaten mama içerken bağırsak hareketleri dışardan bile duyuluyo. bizim doktor da şu zaman geçer diye bişey diyemem dedi.

ya bu rota aşısından sonra başladı.. bi kontrole götüreyim bar yarın filan..

yani tabii ki yaptırabiliriz ama doktorun hasteye para kazandırmak için mi istedi diyorum.1 haftadır her beslenmede yapıyor, ondan önce normaldi. aynen çok az yapıyo her seferinde sadece 1-2 kez fazla kakalı bez oluyo. zaten mama içerken bağırsak hareketleri dışardan bile duyuluyo. bizim doktor da şu zaman geçer diye bişey diyemem dedi.[/QUOTE]

bn bağırsak seslerini duymuyordum ama dediğim gibi kakasız bbezimiz olmazdı ahh bn boş bez görmücem hiç diyordum artık bu yüzdende altı sürekli pişerdi kremler falan fayda etmezdi bn daha yeni krem ve ıslak mendil kullanmaya başladım 2-5 aylıken geçti şükür biizmki
günde 1 yada 2 kez dolu dolu kaka yapardı bezine doktorlar yeni doğanda kabızlık ve ishal normal dediler bana ama senin bebeğin sonradan olmş başta deil ama hala yeni doğan die geçiyorlar bir başka doktorada sormakta fayda var sanırım karar sizin tabi

ya bu rota aşısından sonra başladı.. bi kontrole götüreyim bar yarın filan..

göster yinede arzu bn korkuyorum kusmadan
belki burcunun deidği gibi üşüttüğü içindir bi arkadşata yazmış ya aşıdan dolayı oluyo die
göstermekte fayda var biz fitil kullanınca geçmişti hastanede

yani tabii ki yaptırabiliriz ama doktorun hasteye para kazandırmak için mi istedi diyorum.1 haftadır her beslenmede yapıyor, ondan önce normaldi. aynen çok az yapıyo her seferinde sadece 1-2 kez fazla kakalı bez oluyo. zaten mama içerken bağırsak hareketleri dışardan bile duyuluyo. bizim doktor da şu zaman geçer diye bişey diyemem dedi.[/QUOTE]

canım o yeditepe üniversite hastanesi berbat bir yer.. tam ticarethane.. başka yere de git orasıda isterse yaptır..

gözün aydın güzelmiş çalışma saatlarin bebeğine kim bakıcak sen çalışırken peki annen falan yakınmı size
sağol annem rizede yakınımızda kimsecikler yok eşim işten ayrıldı bebeğe bakmak için şimdi küçük bakıcıya vermek istemiyoruz gerçi versekte günde bi kaç saat bakacak işi akışına bıraktık işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…