tam o aklıma gelmişti evet.. kontrole kes,in gideyim.. hem şu bronşları düzelmişmi veya ne durumda.. kontrol süresi bitmeden gideyim..Eylülde biliyosun reflu cikti oyle kuunca
yani tabii ki yaptırabiliriz ama doktorun hasteye para kazandırmak için mi istedi diyorum.1 haftadır her beslenmede yapıyor, ondan önce normaldi. aynen çok az yapıyo her seferinde sadece 1-2 kez fazla kakalı bez oluyo. zaten mama içerken bağırsak hareketleri dışardan bile duyuluyo. bizim doktor da şu zaman geçer diye bişey diyemem dedi.
Sizin bebekler kaç kez kaka yapıyor arkadaşlar günde?benimki hala çok yapıyor 5-7 arası yapıyordur
Sizin bebekler kaç kez kaka yapıyor arkadaşlar günde?benimki hala çok yapıyor 5-7 arası yapıyordur
canım o yeditepe üniversite hastanesi berbat bir yer.. tam ticarethane.. başka yere de git orasıda isterse yaptır..
canım tam üstüne geldin konunun, bizimkide fazla yapıyo.sizin doktor da normal mı dedi?
Benimkinin değişiyor çok gazlı olduğu dönem bir iki gün yapmadığı olmuştu.
Şu anda günde iki ya da üç kere yapıyor. Zaten yedi kereye kadar yapabilrimiş günde normalmiş. Bunun yanında haftada bir yapan bebeklerde var ve ona da normal diyorlar.
canım zeynep günde 1 yada 2 kez yapıyo..denizde aynı şeyi söylemiş sabah onun kızıda çok sık yapıyormuş..ama bence bi sorun yok çünkü anne sütü alan bebeklerde çok normalmiş bu zeynepte ilk 2 ay çok fazla yapıyodu kakasını doktoru hiçbir sorun yok dedi..
köpek dişleri hemen çıkmaz
genelde ilk ön alt dişler sonrada ön üst dişler çıkar canımm
ayı belli olmaz kimi 4 aydan başlar kimi yaşından sonra çıkarır
Maaşallah canım Zeynep e. Büyüdükçe uslanacaklar sanırım. Bir de oyuncaklar falan ilgilerini çektikçe oyalamak da kolay oluyor.ebrucum canberk nasıl gazı azaldımı biraz..
biz gaz ilacını vermeyi kestik zeynebe doktor bundan sonra sürekli vermeye gerek yok rahatsızlık hissedersen ver dedi ben hiç vermiyorum..ama zeynepte biraz değişti sanki dün o uyanıkken banyo bile yaptım :))alkisalkisalkis
ebru geçenlerde annem aktardan mustak cevizimi yada muskat cevizimi ne ondan almış.. tanıdık yermiş, torunun nasıl filan diyince 2-3 tane de bu cevizlerden koymuş annemin aldığı şeylerin yanına.. bunu süte sarmısak rendesi ile ( küçük olduğu için) rendeleyip bebeğe versin demiş.. oda gaz problemi kalmadı ama deyip almış yinede.. bir denesen nasıl olur acaba.. sütünü sağıp versen günde bir kere..iyi gelir belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?