2009 Aralık Anneleri

Sizin bebekler kaç kez kaka yapıyor arkadaşlar günde?benimki hala çok yapıyor 5-7 arası yapıyordur

canım o yeditepe üniversite hastanesi berbat bir yer.. tam ticarethane.. başka yere de git orasıda isterse yaptır..[/QUOTE]

öyle mi? ilk defa gittim, geçmiş olsun bu arada bronşları mı kötü oldu oğlunun?

sen nereye götürüyosun oğlunu ? Anadolu yakasındaydın galiba sende

Sizin bebekler kaç kez kaka yapıyor arkadaşlar günde?benimki hala çok yapıyor 5-7 arası yapıyordur

Benimkinin değişiyor çok gazlı olduğu dönem bir iki gün yapmadığı olmuştu.
Şu anda günde iki ya da üç kere yapıyor. Zaten yedi kereye kadar yapabilrimiş günde normalmiş. Bunun yanında haftada bir yapan bebeklerde var ve ona da normal diyorlar.

kızlar bu kaka konusunu baya istişare ettik burda endişelenmemeye çalışalım.. anne sütü alan bebeklerde günde 7 kere ile 7 günde bir kere ( eğer bebişe sıkıntı vermiyorsa) normalmiş......

canım zeynep günde 1 yada 2 kez yapıyo..denizde aynı şeyi söylemiş sabah onun kızıda çok sık yapıyormuş..ama bence bi sorun yok çünkü anne sütü alan bebeklerde çok normalmiş bu zeynepte ilk 2 ay çok fazla yapıyodu kakasını doktoru hiçbir sorun yok dedi..

canım o yeditepe üniversite hastanesi berbat bir yer.. tam ticarethane.. başka yere de git orasıda isterse yaptır..

öyle mi? ilk defa gittim, geçmiş olsun bu arada bronşları mı kötü oldu oğlunun?

sen nereye götürüyosun oğlunu ? Anadolu yakasındaydın galiba sende[/QUOTE]
canım ben medical park göztepede doğum yaptım.. doktorum şengül demir den çok memnunum.. süper ilgili ve dikkatli bir doktor.. tavsiye ederim

canım tam üstüne geldin konunun, bizimkide fazla yapıyo.sizin doktor da normal mı dedi?

Sağolun arkadaşlar.okudum da yazayım dedim normal olduğunu düşündüğüm için sormamıştım bile dr.a ama çok olarak neyi görüyorsunuz merak ettim.normaldir sanırım ya.sulu ve aşırı olmadığı sürece

ebrucum canberk nasıl gazı azaldımı biraz..
biz gaz ilacını vermeyi kestik zeynebe doktor bundan sonra sürekli vermeye gerek yok rahatsızlık hissedersen ver dedi ben hiç vermiyorum..ama zeynepte biraz değişti sanki dün o uyanıkken banyo bile yaptım :))alkisalkisalkis

ebru geçenlerde annem aktardan mustak cevizimi yada muskat cevizimi ne ondan almış.. tanıdık yermiş, torunun nasıl filan diyince 2-3 tane de bu cevizlerden koymuş annemin aldığı şeylerin yanına.. bunu süte sarmısak rendesi ile ( küçük olduğu için) rendeleyip bebeğe versin demiş.. oda gaz problemi kalmadı ama deyip almış yinede.. bir denesen nasıl olur acaba.. sütünü sağıp versen günde bir kere..iyi gelir belki..

evet aynen nehirde günde 3 kez maksimum yapıyır...

Maaşallah canım Zeynep e. Büyüdükçe uslanacaklar sanırım. Bir de oyuncaklar falan ilgilerini çektikçe oyalamak da kolay oluyor.

Canberk te sanki biraz daha iyi gibi. Yalnız bu dördüncü ayın kerameti mi yoksa iki gündür kaynatıp verdiğim kimyon suyunun mu bilemiyorum. Hafta sonu çok kötüydü ama kimyon vermeye başladıktan sonra bayağı düzeldi. Gazını daha kolay çıkarabiliyor.

ben de ne zamandır kanal değiştiği için izleyemiyordum.anne olunca anladım proğramı cine5 te hergün saat 11 de .çok güzel bir proğram gerçekten

Onu da denedim Arzu geçen hafta. Hatta bir arkadaş daha önermişti buradan ama o da fayda etmedi bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…