2009 Aralık Anneleri

selam kızlar
hava çok guzel nasıl dışarı çıkasım var ama ders çalışmak lazım hiç içimdende gelmiyor mına uyudu ben burdayım mına 2 gunde bır yada hergun yapıyor kaka ama demır ilacının etkısıyle yoksa 5 gunde 1 yapıyordu denızcım tahlıllerı baska bır hastanede yaptırsan uygun fiyatlı olur daha da içindede kalmaz

rapunzel_sb ve pretybaby çok sevındım bebişlerin ıyı olmasına gözunuzaydın valla bir ohhbe dedim sizin adınıza

evet ya hava çok güzel.. ama neden o dışarı çıkma iseği bana uğramıyor artık.. dün annemle kardeşim geldi, annem yemek koydu ocağa bizde eşimle avm ye gittik o oğluşa baktı, mallaşma sendromu sezinledim kendimde.. ((( genç kızlara maloş maloş bakındım durdum.. ne güzel çalışıyorlar... bir sürü şeye göz diktim almak istedim ama almadım.. he eşime öyle biri değildir yanlış anlamayın.. ama ben çalışmadığım için zorunlu şeylerin dışında birşey alırken çok zoruma gidiyor.. ben 99 dan beri çalışan herşeyini kendi alan bir insandım.. şimdi çok zor geliyor.. çok tuhaflaştım ben.. gezme dediğimde evin eksikliklerini almak işte.. ben bu duruma alışamıyorum bir türlü..depresyon değilse de psikolojim çok bozuk... içimde hem gezme isteği var hemde eve kapanma isteği.. kafam karışık.. bişey alırken iki kere düşünmek bana çok zor geliyor..

mallaşma sendromu ha koptum arzu valla
aynı şeyleri düşünüyoruz ama gezdikçe kılo olarakda moral olarakda eskıye donecegız merak etme sen ay pek gezenti gördüm yıne kendımı
ben dun eskı resım elıme geçtide aglayacaktım ne kadar zayıfmışım ben ya gecen sene ocak-şubat ayında bıde kompleks yapıyormuşum 2-3 kılo versem dıye kendımı pek bır zayıf gördum eskı resımlerde vay beee 1 dogumda ne hale geldım bide 2-3 tane olsa anam ben tanınmayacak hale gelirmişim saç dokuldu yuzdekı çızgıler derınleşti kılo alındı selülit arttı saç fön makınasını görmeyelı yıl olacak ayy daha fazla saymayayım annem ugradı dun hava çok guzel git bir yuru gel hava al dedı hemen kuaföre yurudum kaş aldırdımda insana benzedım bıraz :) ama tabı eklemeden edemeyecegım herşeye ragmen çok şukur ve iyiki geldi mina'm sütlü çıkolatam benım

hayırlsı olsun cnm
Sizin bebekler kaç kez kaka yapıyor arkadaşlar günde?benimki hala çok yapıyor 5-7 arası yapıyordur
1 yada 2 kez bazen 3 te olduğu oluyor parça parça yapıyor

selam pelin sorma benimde çok çıkasım var ama tek başıma zorlanıyorm nehirle halen...eşyası kendisi bebek arabası birde olmadık yerde basıyor yaygarayı elim ayğaıma dolşaıyor:):)annem kursa gitti bugün gitmese onunla çıkarırdım artık yarın sanırım:)
ders nasıl gidiyor?

Nilgun babami sormusun simdi gordum . Pazar gunu gittim . Geldiktan sonra saatlerce agladim . Hala o halini hatirlayinca agliyorum . Ben hic bu kadar dusmus gormedim babami
burcu canım diyecek b,rşey bulamıyorum , dua etmekten başka inşallah biran önce teşhis koyup tedaviye başlarlar, am asen Eylül için iyi olmak zorundasın
ilk önce altta önden iki diş çıkar ama her bebeğin diş çıkarma ayı farklı oluyor
maşallah de canım nazarın değmesin
bir haftada düzene girersiniz, yinede çok az ayrı kalıyorsunuz bunada şükür
bununla geçmiş olsun canım
tahmin ettiğin gibi yani, neyse bununla geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
merhaba ben yeni keşfettim butayı ben de aralım annesiyim 1 hafta sonra 3 aylık olcaz aynısı benim oğlumda da var ne olduğunu anlayamadık bi türlü doktora gitmemize de daha çok var
hoşgeldin aramızazemuszemus
zor iş ama dediğin gibi Eylül var
Sizin bebekler kaç kez kaka yapıyor arkadaşlar günde?benimki hala çok yapıyor 5-7 arası yapıyordur

benimkide aynen öyle canım ama doktor normal dedi

aman inşallah aynı şekilde devam eder
nazarın değecek ebruuuu söyleme kaydirigubbakcemile3
çocuk ve bakıcı sorunları kanal d de bugün 1330 da........bilginizee kızlarrrr

benimde 2 ayım kaldı işe başlamaya, dün fragmanını gördümde , daha çok izleyip paranoyak olmayım diye elim gitmiyor tv' yeakannehir

uzun zamandır yoktun canım aklımdaydın ne oldun diye, nasılsınız?

teşekkürler canım iyiyiz bizde 25 inde 4 aylık olcak..evde net olmadıgından baglanamıyordum..alınca baglanabiliyorum artık herşey yolunda ecem alya cabuk büyüyor senın bebeğinde allah bağişlasın cok tatlı

annemde beni aradi bakıcı dan bahsediliyor diye izlemedim psikolojimi bozmamak için..bende nisan 12de başlıycam işe gerekirse yanında götürcem olmassa ocağin lojmanına yerleşirim herşey bebeğin sağliği ruh hali için

Zaten en çok benim nazarım değiyor. Dün doktorda iyi ağlamadı dediğim an bastı çığlığı.Bütün bebişlere kocaman bir maaşallah.

e ben çok iyi yapmışım açmamakla o zaman

Sen de bakıcıya mı bırakacaksın?

insanın morali bozuluyor izleyince dinleyince...ben anlamadım neden canlı değil bu program bence canlı olmalı ...çünkü genel anlamıyla ne yapmalı programı hoş bir proje bence...acaba deneme yayın mı?

iyi olmanıza sevindim opuyorumnanaktan
teşekkür ederiz teyzesi
ecem alya'yıda görürüz inşallah
ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…