Onu da denedim Arzu geçen hafta. Hatta bir arkadaş daha önermişti buradan ama o da fayda etmedi bize.
evet ya hava çok güzel.. ama neden o dışarı çıkma iseği bana uğramıyor artık.. dün annemle kardeşim geldi, annem yemek koydu ocağa bizde eşimle avm ye gittik o oğluşa baktı, mallaşma sendromu sezinledim kendimde..selam kızlar
hava çok guzel nasıl dışarı çıkasım var ama ders çalışmak lazım hiç içimdende gelmiyor mına uyudu ben burdayım mına 2 gunde bır yada hergun yapıyor kaka ama demır ilacının etkısıyle yoksa 5 gunde 1 yapıyordu denızcım tahlıllerı baska bır hastanede yaptırsan uygun fiyatlı olur daha da içindede kalmaz
evet ya hava çok güzel.. ama neden o dışarı çıkma iseği bana uğramıyor artık.. dün annemle kardeşim geldi, annem yemek koydu ocağa bizde eşimle avm ye gittik o oğluşa baktı, mallaşma sendromu sezinledim kendimde..((( genç kızlara maloş maloş bakındım durdum.. ne güzel çalışıyorlar... bir sürü şeye göz diktim almak istedim ama almadım.. he eşime öyle biri değildir yanlış anlamayın.. ama ben çalışmadığım için zorunlu şeylerin dışında birşey alırken çok zoruma gidiyor.. ben 99 dan beri çalışan herşeyini kendi alan bir insandım.. şimdi çok zor geliyor.. çok tuhaflaştım ben.. gezme dediğimde evin eksikliklerini almak işte.. ben bu duruma alışamıyorum bir türlü..depresyon değilse de psikolojim çok bozuk... içimde hem gezme isteği var hemde eve kapanma isteği.. kafam karışık.. bişey alırken iki kere düşünmek bana çok zor geliyor..
teşekk,r ederim canım.
hayırlsı olsun cnmsağol annem rizede yakınımızda kimsecikler yok eşim işten ayrıldı bebeğe bakmak için şimdi küçük bakıcıya vermek istemiyoruz gerçi versekte günde bi kaç saat bakacak işi akışına bıraktık işte
1 yada 2 kez bazen 3 te olduğu oluyor parça parça yapıyorSizin bebekler kaç kez kaka yapıyor arkadaşlar günde?benimki hala çok yapıyor 5-7 arası yapıyordur
selam kızlar
hava çok guzel nasıl dışarı çıkasım var ama ders çalışmak lazım hiç içimdende gelmiyor mına uyudu ben burdayım mına 2 gunde bır yada hergun yapıyor kaka ama demır ilacının etkısıyle yoksa 5 gunde 1 yapıyordu denızcım tahlıllerı baska bır hastanede yaptırsan uygun fiyatlı olur daha da içindede kalmaz
burcu canım diyecek b,rşey bulamıyorum , dua etmekten başka inşallah biran önce teşhis koyup tedaviye başlarlar, am asen Eylül için iyi olmak zorundasınNilgun babami sormusun simdi gordum . Pazar gunu gittim . Geldiktan sonra saatlerce agladim . Hala o halini hatirlayinca agliyorum . Ben hic bu kadar dusmus gormedim babami
ilk önce altta önden iki diş çıkar ama her bebeğin diş çıkarma ayı farklı oluyorbenim kuzunun köpek dişinin olduğu yerlerde diş etinin içinde beyaz sertlik var.elimle dokundum sert birşey.sizce ne olabilir ilk diş mi yoksa.aslında diş için erken ama.ilk dişler nereden çıkıyor.kaç aylıkken çıkıyor?sizin bebişlerde de var mı?
maşallah de canım nazarın değmesinBugün oğluşun 4. ay aşısını yaptırdım. Aşılar bizde hafif ateş yapıyor inşallah bu sefer ateşlenmez.
Gelişimi de kilosu da gayet iyi. Ek gıdaya geçmenize gerek yok ama ilerleyen tarihlerde sütün azalırsa mama sayısını artıracağına azar azar elma suyu verirsin dedi. Ben şu an düşünmüyorum bakalım kilo alımı iyi giderse altı aya kadar anne sütü. İki günde bir eğer doymadığını hissedersem 120 cc mama veriyorum bir kere o kadar gerisi anne sütü.
Meyve püresi yerine yalnız ilk olarak meyve suyuyla başlayacaksınız dedi doktor o kafamı karıştırdı. Bildiğim kadarıyla herkes cam rendede elma rendeleyip veriyor ilk olarak.
Gazını sordum yine yapacak bir şey yok diyor.
Sordu ishal mi? yok Kabız mı? yok.
Emmesi nasıl ? iyi, çiş yaparken ağlıyor mu? yok, keyfi yerinde, gelişimi iyi kilo alımı iyi o zaman başka bir şeye bakmamıza gerek yok zamanla azalacaktır diyor.
Aman başka bir şey olmasında ne yapalım çekiyoruz işte.
Bu arada ben tane kimyonu suda kaynatıp süzüyorum dünden beri bir iki çay kaşığı veriyorum bugün bayağı rahattı bilmiyorum onun mu yararı oldu.
Doktora sordum verebilirsiniz dedi. Oğluşun gaz problemi olmasa pamuk gibi vallaha hiç üzmüyor annesini. Şu an mesela oyun halısında oynuyor kendi kendine kavga ediyor zürafasıyla.
bir haftada düzene girersiniz, yinede çok az ayrı kalıyorsunuz bunada şükürselam kızlar bugün işe başladım hadi bakalım hayırlısı süt iznini konuştum sağolsun müdürüm sorun çıkarmadı haftada 4 gün 9 12 çalışıcam bundan iyisi şamda kayısı okulda mecbur kalmadıkça süt sağmayacağım pek ortam yok umarım ek gıdaya muhtac olmam 6 ay boyunca eve gelince saat başı emziriyorum sütüm azalmasın diye ne kadar az çalışsamda iki saatte bir emziremiyorum eskisi gibi kendi kendine uyutmaya bi başlayamadım gündüz benimki artık eskisi gibi uyumuyo bende pek uyutmaya çalışmıyorum kendi takatten düşene kadar sabahları iki saat öğleden sonrada taş çatlasa 1 saat uyuyor o yüzdende akşam 7 gibi emerken uyuyakalıyor geçen kendi kendine uyuyakalmıştı yatağına koyup bıraktım bi kaç kere ama yok ağlayıp duruyor yada oyuna dalıyo oyuncaklarıyla konuşuyo falan ama bi süre sonra gene bağırmaya başlıyor ama asla uyumuyor
bununla geçmiş olsun canımbende aynı şekilde kundak yapar gibi kollarını sarıyorum hatta bi kısmını başından sarkıtıp yüzünü örtüyorum yüzü açık uyumuyo benimki.bu arada eymenin su çiçeği solmaya başladı ama bizde bittik o da bitti.umarım sizlerinki geçirmez çok küçük ve aşısız olduğu için çok zor oluyo.kabustu resmen çocuğum tanınmıcak halde
tahmin ettiğin gibi yani, neyse bununla geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.merhaba kızlar kac gundur unıversıtede helak olduk ama cok sukur sonucumuz bellı oldu
kakaydı kandı ıdrardı bende bıhterde baya yorulduk ama
peluse canım merak etmıssın saolasın sonuc benım de dusundugum gıbı LAKTOZ ENZIM IMMATORİTESI cıktı yanı kızım anne sutunun ıcındekı sekerı tam tolere edemıyor yanı parcalayıp hem sındıremıyor hem beslenemıyormus
proflara bır kere daha hayran oldum dogrusu bız 1,5 aydır bosuna yıpranmısız baska doktorda
tedavı seklımıze gelınce bır damla verdı doktorumuz
her emzırmeden once 2 damla verıcem boylece emdıgı sutu tolere etmesıne yardımcı olacakmıs
1 ay kullanıcaz sonra kontorle gıdıcez .bu sıkıntı genelde erken dogan bebeklerde olurmus.bıhterde 37.haftada dogmustu.aslında damla bıle vermesek kendı zaman ıcersınde toplayabıılır ama gelısımı gerılemesın dedı doktorumuz.ve kesınlıkle ANNE sutu dedı ben mama felan dedım hayır dedı butun mamalarda laktoz var en azından senın sutundekı dogal laktoz onuda damlayla sındırımını kolaylastırıcaz sorun olmaz dedı.
cok rahatladım anlayacagınız allahım tum bebeklerı korusun neler gordum neler hastanede
bu arada yesıl kaka ıcınde anne sutu alan bebeklerde (sadece anne sutu ama ek bısey olmayacak) bızım ıcın yesıl olması gayet dogal dedı ve sayısı 12 ye kadar bıle olsa normal kabul ederız dedı
hoşgeldin aramızazemuszemusmerhaba ben yeni keşfettim butayı ben de aralım annesiyim 1 hafta sonra 3 aylık olcaz aynısı benim oğlumda da var ne olduğunu anlayamadık bi türlü doktora gitmemize de daha çok var
zor iş ama dediğin gibi Eylül varGunden gune iyi olmuyor artik . Eskiden atesi 37 lerde filandi simdi atesi icin 38.9 gorduk gece buza sokcaklardi filan diyor bana . Hastaneye yatarken kendi yuruyordu simdi yardimla. Teshis hala yok . Normal bir hastane olsa inan yolmak icin yapiyorlar derdim . Cerrahpasa bulamiyorsa baskasi nasil bulcak . İcim aciyor parcalaniyorda iste Eylül icin gulmeye calisiyorum yalandan .
Sizin bebekler kaç kez kaka yapıyor arkadaşlar günde?benimki hala çok yapıyor 5-7 arası yapıyordur
kızlar kanal d ye mi kitlendiniz naptınız.. süper bilgiler veriliyor
ay bakıcı görüntülerini gösterdi tüylerim diken diken oldu
aman inşallah aynı şekilde devam ederebrucum canberk nasıl gazı azaldımı biraz..
biz gaz ilacını vermeyi kestik zeynebe doktor bundan sonra sürekli vermeye gerek yok rahatsızlık hissedersen ver dedi ben hiç vermiyorum..ama zeynepte biraz değişti sanki dün o uyanıkken banyo bile yaptım :))alkisalkisalkis
nazarın değecek ebruuuu söyleme kaydirigubbakcemile3Maaşallah canım Zeynep e. Büyüdükçe uslanacaklar sanırım. Bir de oyuncaklar falan ilgilerini çektikçe oyalamak da kolay oluyor.
Canberk te sanki biraz daha iyi gibi. Yalnız bu dördüncü ayın kerameti mi yoksa iki gündür kaynatıp verdiğim kimyon suyunun mu bilemiyorum. Hafta sonu çok kötüydü ama kimyon vermeye başladıktan sonra bayağı düzeldi. Gazını daha kolay çıkarabiliyor.
çocuk ve bakıcı sorunları kanal d de bugün 1330 da........bilginizee kızlarrrr
Ben öyle oldum vallaha.
İçime fenalık geldi nasıl işe dönücem ben yaaaa:gitme:
uzun zamandır yoktun canım aklımdaydın ne oldun diye, nasılsınız?
aman inşallah aynı şekilde devam eder
nazarın değecek ebruuuu söyleme kaydirigubbakcemile3
benimde 2 ayım kaldı işe başlamaya, dün fragmanını gördümde , daha çok izleyip paranoyak olmayım diye elim gitmiyor tv' yeakannehir
Zaten en çok benim nazarım değiyor. Dün doktorda iyi ağlamadı dediğim an bastı çığlığı.Bütün bebişlere kocaman bir maaşallah.aman inşallah aynı şekilde devam eder
nazarın değecek ebruuuu söyleme kaydirigubbakcemile3
benimde 2 ayım kaldı işe başlamaya, dün fragmanını gördümde , daha çok izleyip paranoyak olmayım diye elim gitmiyor tv' yeakannehir
e ben çok iyi yapmışım açmamakla o zaman
iyi olmanıza sevindim opuyorumnanaktanteşekkürler canım iyiyiz bizde 25 inde 4 aylık olcak..evde net olmadıgından baglanamıyordum..alınca baglanabiliyorum artık herşey yolunda ecem alya cabuk büyüyor senın bebeğinde allah bağişlasın cok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?