Alla alal neden boyle oldu ki acaba ?
ayy bilmiyorumki bak doğru söylüyporsuın bn hiç böle düşünmemiştim ama kalitesi düşmüştür sütünün diyince olabilir die düşündüm burda yiyecekler pek hoş deil herşeyi yiyemiyoruz bide kızım gaz sorunu var fasulye bulgur ve daha bi çok şeyi yiyemiyorum gaz yapacak die
kızımın keyfi yerinde neşesi iyi yani zaten mamayı yemiyor 20cc zor yediriyorum emmek istiyor hep
mamayı yedikten heömen sonra emziriyorum baya da emiyor bide türkiyeden yeni geldim buraya hava değişimi falanbmı yaptı dedim olabilir dedi doktorumuz bnde hasta olcak bişy olcak die korktum allah korusun inş bu kontrole gittiğimizde düzelmiştir kilo alımı biliyorum artık yavaşlıcak kilo alımları ama
çok kötüyüm kızımın iştahsızlığı idrar yolları iltihabındanmış 3 gündür antibiyotik iğne vuruluyo öyle çok ağlıyoki iğne olurken artık dayanacak gücüm kalmadı bide antibiyotik şurup verdi doktor onuda veriyoruz ama iştahsızlığı dahada arttı ne zaman düzelecek hiçbişey yemiyo ama sürekli kaka yapıyo mesela sabah 7 den beri 5.kakalı bezi çiş yok sadece kaka napcam ben doktor da telefonu açmıyo dualarınıza ihtiyacımız var çok mutsuzum çok mafoldumben
epeydir giremiyorum . .Ablamlar yeğenim bendeler geçmişi okuyamadim bayağ bi yazılmış . .
inşallah bütün anneler ve bebkler iyidir . .
prettybaby bebişin bişeyi yokmuş cok sevindim . .ayrıca bi arkdaşın bebinde su ciçegi cıkmıs sanırsam ve yanlş anlamadıysam cok cok geçmiş olsun . .
herkese hayırlı geceler . .
Zaten en çok benim nazarım değiyor. Dün doktorda iyi ağlamadı dediğim an bastı çığlığı.Bütün bebişlere kocaman bir maaşallah.
Sen de bakıcıya mı bırakacaksın?
insanın morali bozuluyor izleyince dinleyince...ben anlamadım neden canlı değil bu program bence canlı olmalı ...çünkü genel anlamıyla ne yapmalı programı hoş bir proje bence...acaba deneme yayın mı?
Sizin bebekler kaç kez kaka yapıyor arkadaşlar günde?benimki hala çok yapıyor 5-7 arası yapıyordur
bende dün izlediğimde Ali Tezel vardı aynı şeyi düşünmüştüm neden canlı değil diye, telefonla bağlananlar oluyor, belkide dediğin gibi deneme yayınıdır
aslında ben annemle aynı binada oturuyorum, annem kızımı büyüttü, bunada bakarım diyordu ama aynı zamanda şeker hastası ve bu aralar çok dengesiz şekeri, kendime güvenemiorum diyo, halim yok diyo bende ikici kez aynı fedakarlığı ondan isteyemem diye bakıcıya bırakayım diyorum((
Ne kadar güzel annenle aynı binada oturman. Bakıcı tutsan bile annenin denetiminde olur yine de için rahat eder.
sürekli sürekli sürekliiiiiii yemek ihtiyacı içerisindeyim cokacimcoook
tatlıyı hiiiiç sevmeyen ben tatlı krizlerine giriyorum :icecream:
söylemesi ayıp 2günde 1 kutu krem çikolata gidiyo akannehir (tabi bu sadece tatlı kısmı)
ve bu doğumdan beri böyle
ne yapcam ben yaaaaa sempatiksalakcinni
benim gibi olan varmı?
bende aynıyım valla, sınırlarımı zorladığımı düşünüyorum, sabah öğle, akşam dışında aralarda mutlaka abur cubur yada tatlı atıştırıyorum, meyva hiç canım istemiyo aslında kuru meyva falan yemek lazım ama nerdeeee.
sürekli sürekli sürekliiiiiii yemek ihtiyacı içerisindeyim cokacimcoook
tatlıyı hiiiiç sevmeyen ben tatlı krizlerine giriyorum :icecream:
söylemesi ayıp 2günde 1 kutu krem çikolata gidiyo akannehir (tabi bu sadece tatlı kısmı)
ve bu doğumdan beri böyle
ne yapcam ben yaaaaa sempatiksalakcinni
benim gibi olan varmı?
foto yükledimmmmmmmmmmmmmm
walla senin fotolara bakmak ayrı keyif, çok güzeller maşallah :) bende yükledim naçizanehihoyyyt
kızlar geçen günkü banyo mevzusunu okuyup gaza geldim bugün kızımı yıkadım tek başıma ve hiç zorlanmadım, önemli olan kendine güvenle başlamak, rahat olmak.siz de deneyin.
canim neden senin ticker'in "we" ve "goodbye" diyor? CADIARZU
ben neden fotograflarinizi goremiyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?