2009 Aralık Anneleri

Alla alal neden boyle oldu ki acaba ?

neden oldu bilmiyorum ama kızım çok rahatsız.burnu tıkalı öksürüyor arada ateşi çıkıyor emmekte zorlanıyor ve tabi çok huysuz oldu..

bende gaz yapar diye yemiyordum birçok şeyi ama artık yemeye başladım.inş düzelmiştir canım.

geçmiş olsun..

evt cnm benim bebeğim suçiçeği oldu allahım sizlere göstermesin aşısı olmadığı için aşırı çıkardı anlatamam çok kötüydü şimdi solmaya başladı

Zaten en çok benim nazarım değiyor. Dün doktorda iyi ağlamadı dediğim an bastı çığlığı.Bütün bebişlere kocaman bir maaşallah.

Sen de bakıcıya mı bırakacaksın?

aslında ben annemle aynı binada oturuyorum, annem kızımı büyüttü, bunada bakarım diyordu ama aynı zamanda şeker hastası ve bu aralar çok dengesiz şekeri, kendime güvenemiorum diyo, halim yok diyo bende ikici kez aynı fedakarlığı ondan isteyemem diye bakıcıya bırakayım diyorum ((

insanın morali bozuluyor izleyince dinleyince...ben anlamadım neden canlı değil bu program bence canlı olmalı ...çünkü genel anlamıyla ne yapmalı programı hoş bir proje bence...acaba deneme yayın mı?

bende dün izlediğimde Ali Tezel vardı aynı şeyi düşünmüştüm neden canlı değil diye, telefonla bağlananlar oluyor, belkide dediğin gibi deneme yayınıdır

Sizin bebekler kaç kez kaka yapıyor arkadaşlar günde?benimki hala çok yapıyor 5-7 arası yapıyordur

canim benimki de o kadar yapiyor. sadece anne sutu alanlar mama alanlardan daha cok yaparlar gunde. ama 3 aydan sonra kaka sayisi bebege gore farklilik gosterebilir. kimisi 2 gunde bir yapar kimisi bizimkiler gibi 7 kere filan. onemli olan bebegin huzurlu olmasi ve kilo aliminin normal olmasi. eger bunlar varsa kaka sayisinin hicbir onemi yok.

bende dün izlediğimde Ali Tezel vardı aynı şeyi düşünmüştüm neden canlı değil diye, telefonla bağlananlar oluyor, belkide dediğin gibi deneme yayınıdır

favorim her zaman canlı yayın...canlı bağlantı yapsınlar...telefonlar gelsin daha iyi bence

sürekli sürekli sürekliiiiiii yemek ihtiyacı içerisindeyim cokacimcoook
tatlıyı hiiiiç sevmeyen ben tatlı krizlerine giriyorum :icecream:
söylemesi ayıp 2günde 1 kutu krem çikolata gidiyo akannehir (tabi bu sadece tatlı kısmı)
ve bu doğumdan beri böyle
ne yapcam ben yaaaaa sempatiksalakcinni
benim gibi olan varmı?

Son düzenleme:

Ne kadar güzel annenle aynı binada oturman. Bakıcı tutsan bile annenin denetiminde olur yine de için rahat eder.

Ne kadar güzel annenle aynı binada oturman. Bakıcı tutsan bile annenin denetiminde olur yine de için rahat eder.

orası öyle ama yinede annem gibi zor,birde 6 aylık bebeği kime güvenip bırakacağım???????????

bende aynıyım valla, sınırlarımı zorladığımı düşünüyorum, sabah öğle, akşam dışında aralarda mutlaka abur cubur yada tatlı atıştırıyorum, meyva hiç canım istemiyo aslında kuru meyva falan yemek lazım ama nerdeeee.

kızlar geçen günkü banyo mevzusunu okuyup gaza geldim bugün kızımı yıkadım tek başıma ve hiç zorlanmadım, önemli olan kendine güvenle başlamak, rahat olmak.siz de deneyin.

nolcaz biz :1ninca:
meyvede yiyorum ben ne bulursam yiyorum yiyorum durduramıyorum kendimi
niye böyleyim onuda bilmiyorum

bende bir kavonoz nutella bitirtdim iki günde gerçi regl olmuştum ona bağladım ama arada sırada cnaım çok isiyor yalnız değilsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…