2009 Aralık Anneleri

Canım sevindim kanser değil bak çok şükür.Adını bile ağzıma almaya korkarım.Allahım korumuş.Evlerden uzak olsun.inş.iyileşir baban hızlı bir şekilde.Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

çok sevindim canım kanser olmamasına inşallah atlatır babacığın hastalığını her hastalık kötü ama ne bileyim diğerinin adı bile soğuk neyse dualarımız babanla inşallah kısa sürede düzelir

ohhh bucucum en azından teşhis konuldu ve o iğrenç hastalık deil...
bi kere sana demiştim hatırlıyomusun babama kan vermişlerdi kendine gelmişti die...belki bizimkide öle bişeydi...

aman çok şükür yaaaa dualarımıza devam tabii....

öyle olmamasına sevindim burcu ya oh dedim valla.. Allah acil şifa versin inşllah.. En azından artık ne olduğu biliniyor çok şükür..

canım çok sevindim en azından teşhis konmuş artık iyileşme sürecine girilecek..ve neyseki o pis hastalık değilmiş..sende rahatlamışsındır biraz inşallah biran önce toparlar kendini ve hastanedende çıkar..

gözün aydın burcu en kısa zamanda topalrlar inşallah

Alinti yapmadim uzun olacak diye .
Herkese cok tesekur ederim arkadaslar :) Uzun ve zorlu bir surecmis tedavisi 4-5 ay hastane kalabilirmis ama sonucta tedavisi olan bisey buna sukur. Nerde varsa Allah sifalarini versin . Benim babaminda .

geçmiş olsun canım.bu aralar ben de kanguru almayı düşünüyordum.havalar düzeliyor en azından bakkala markete birlikte inip hava alırız diye düşünüyordum.mothercare de 70tl ya düşmüş hatta onu alayım diye düşünüyordum.ben de korktum şimdi. kaç gündür hevesleniyordum.aramızda kanguru kullanan memnun olan varsa marka adı söyleyebilir mi?CADIARZU

Arada yapiyor yine Oznur . Hele su spreyi sıktım gecen yine tikandi . Ama artik surekli degil en azindan. Ne olursa olsun yaninda ayrilamama durumu kaldi bende iste. Hala benle yatiyor tabi

onun için sordum zaten burcu artık yavaş yavaş yalnız bırakmaya başlamalısın bence görrüntülü bi telsiz al uzaktan izlersin hiç değlse yoksa kusması tamamen geçse bile takıntı olarak kalacak sende çok zorlanacaksın

allaha şükür korktuğun değilmiş, uzun sürsün yeterki sağsalim dönsün aranıza canım babacığın
allah daha beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…