2009 Aralık Anneleri

Sorma Oznur ustumde kaldi oyle bir korku ya. Siparis ettim goruntuluyu.Zaten surekli yaninda oldugumdan bitisik yasiyor gibiyiz. Benden hic ayrilmiyor.

allaha şükür korktuğun değilmiş, uzun sürsün yeterki sağsalim dönsün aranıza canım babacığın
allah daha beterinden korusun

Cok sagol.

selam kizlar napiyosunuz biz dun 3.ay kontrolumuzu yaptik asimizi olduk bacaktan bide rota asisi burdada varmis onuda agizdan korktum ates falan olur diyede cok sukur masallah rahatti kizim dun olduk bugunde iyi artik insallah ateslenme falan olmaz heralde..kilomuzda masallah 7220 olmus boyumuzda 64 cm masallah masallah

canım ben ecem alya yı 2 ay ken taşımaya başladım benımkı baby center in cok sağllam güvenlik kilitli...cokta rahat

Aman buna da şükür Burcu. İnşallah kısa zamanda toparlar.

kızlar merhaba nasılsınız.alya derin ile 3 ayı geride bıraktık.hatırlarsınız aralık annelerinde beraberdik. topiği görmemiştim ancak girebildim.aralıkta acil doğumla alya derinimi aldım kucağıma.nasılsınız.

kızlar ben telsiz craft aldım 3 aydır kullanıyorum.kangurur da aldım o da çok işime yaradı, babysling aldım.

kızlar ben telsiz craft aldım 3 aydır kullanıyorum.kangurur da aldım o da çok işime yaradı, babysling aldım.

bendede kraft telsiz var ama hiç kullanmadım ben bvebeğin sesini duymak istiyordum gece bu herşeye sinyal veriyor şimdi satmaya çalışıyorum hem de hediye :kedi:

slm kızlar
dunkı mantı mısafırlerını atlattım.yarında üniversıteden arkadasları gelıyor eyvahedigeldismile

forumdaki en tombis bebek seninkisi herhalde pringles:) forumu birak, persentil egrisinin en ustunde olduguna eminim 100% filan herhalde. sadece emziriyorsun degil mi? kac kere emiyor? kac saat uyuyor gunde? benimki mesela 6 kiloya yakin. gunde 15 saat uyuyor ortalama.

slm kızlar
dunkı mantı mısafırlerını atlattım.yarında üniversıteden arkadasları gelıyor eyvahedigeldismile

vallahi bravo sana arkadasim. cok buyuk sabir varmis sende. vereliniortak

vallahi bravo sana arkadasim. cok buyuk sabir varmis sende. vereliniortak[/QUOTE]

tesekkur ederım var evet

vereliniortak

slm ogluşum 3,20 günlük meyve ve ek gıdalara nezaman başlanıyor

Sadece anne sütü alıyorsa şu an kilosu ve gelişimi iyiyse 6 aya kadar sadece anne sütü öneriliyor. Eğer mamada yiyorsa 4 ayını doldurduktan sonra meyve suyuyla ilk olarak başlanabiliyor. Bizim doktorumuz böyle demişti. Araştırdığım kadarıylada genelde kabul edilen prosedür bu şekilde.

evet biz de ayni sekilde...

kızlar 4.aydan sonra ayda kaç kilo alması gerekiyor bi bilginiz var mı sadece anne sütü alan bebekler için

eğer sadece anne sütüyle süper....Allah nazardan saklasın...

evet biz de ayni sekilde...

peki söyleyın bakalım memeden nasıl kesecegız birden mı yavas yavasmı nasıl kafam basmıyor hiç bırakmaz gıbı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…