ben babamı kanserden kaybettim allah o acıyı kimseye yaşatmasın
onun için sordum zaten burcu artık yavaş yavaş yalnız bırakmaya başlamalısın bence görrüntülü bi telsiz al uzaktan izlersin hiç değlse yoksa kusması tamamen geçse bile takıntı olarak kalacak sende çok zorlanacaksın
allaha şükür korktuğun değilmiş, uzun sürsün yeterki sağsalim dönsün aranıza canım babacığın
allah daha beterinden korusun
selam kizlar napiyosunuz biz dun 3.ay kontrolumuzu yaptik asimizi olduk bacaktan bide rota asisi burdada varmis onuda agizdan korktum ates falan olur diyede cok sukur masallah rahatti kizim dun olduk bugunde iyi artik insallah ateslenme falan olmaz heralde..kilomuzda masallah 7220 olmus boyumuzda 64 cm masallah masallah
Kızlar kanguyla İlgİlİ o haberİ okudum Şİmdİ de Şok oldum.. Bende heveslendİm, dÜn akŞam 20 tl ya Şu dandİklerden aldım evde bİr deneyİm dedİm memnun olursam İyİsİnden alırım dedİm sabah kahvaltı sofrasını toplıycaktım dur dedİm onun İÇİne koyayım askıları saĞlam gÖzÜktÜĞÜ halde bİr aÇıldı elİmİ atmamla ardayı tutmam bİr oldu.. Sİnİrİm gerİldİ.. Çok korktum.. EŞİmde dÜn dalga geÇİp duruyodu 114 tl ya bulmuŞtum netten chıcco nun kİnİ, ne gerek var buda aynı İŞİ gÖrmÜyomu demİŞtİ.. Akıl vaar mantık var adamlar enayİmİ pİyasada 20 tl ya varken nİye 100 kÜsÜre hatta daha fazlasına satsınlar dedİm demekkİ var bİr bİldİklerİ.. Demekkİ daha İyİ ve gÜvenlİ dedİm bana gÜldÜ, ucuz dİye İstemİyorum sandı.. Hey allahım.. Arayıp nerdeyse kavga edİcektİm ucuzu aldık Çocuk dÜŞseydİ İyİ mİ olurdu dİye ama neysekİ ucuz atlattım kendİmİ yatıŞtırdım.. Hala da gergİnİm..
Babamdan haber ver paylasiyim dedim..
Sukur kanser degil . Kanser taramasi cikmis sonuc negatifmis. Sorun bagirsak ve bobreklerdeymis. Gerci prof daha bu dememis ama dayimla konusmus kendi doktoru . Dayim boyle dedi. Bagirsaklarda kanama ve yirtik tarzinda bisey var. Kan kaybi varmis vucutta o yuzden bitkin dusuyormus . Kan verilcekmis artik . İsin verilcekmis filan . Hastanede yatabilirmis uzun sure. Uzun ve sabirli olmak sart dedi. Hos bir hastalik degilmis bu da. Ama kanser olmadigi icinde seviniyoruz . Kotunun iyisi . Allah beterinde korusun
kızlar ben telsiz craft aldım 3 aydır kullanıyorum.kangurur da aldım o da çok işime yaradı, babysling aldım.
selam kizlar napiyosunuz biz dun 3.ay kontrolumuzu yaptik asimizi olduk bacaktan bide rota asisi burdada varmis onuda agizdan korktum ates falan olur diyede cok sukur masallah rahatti kizim dun olduk bugunde iyi artik insallah ateslenme falan olmaz heralde..kilomuzda masallah 7220 olmus boyumuzda 64 cm masallah masallah
slm kızlar
dunkı mantı mısafırlerını atlattım.yarında üniversıteden arkadasları gelıyor eyvahedigeldismile
bazen kendıme gıcık oluyorum yazmayayım dıyorum ama engel olamıyorum dıyeceksın belki bu benım düşüncem sanane ama yazacgm :))))
bazen çok şey okumak bilmek ii degil diye duşunuyorum bız bu kadar okur bılgı sahıbı olmaya kalkarsak doktorlar nıye var yada doktorlara nasıl guvenecegız ikilemde kalmaklamı gececek hayatımız mınanın doktoruna guvenıyorum mecburumda guvenmeye ne ilaç verse kullanacagım Allaha emanet bebegım ılkönce sonrada doktor teyzemıze
diyeceksın ne oldu şimdi durduk yere neden ustune alındın ustune alınmak degılde hanı hayret falan edıyorsun ya o garip geldi
slm ogluşum 3,20 günlük meyve ve ek gıdalara nezaman başlanıyor
Sadece anne sütü alıyorsa şu an kilosu ve gelişimi iyiyse 6 aya kadar sadece anne sütü öneriliyor. Eğer mamada yiyorsa 4 ayını doldurduktan sonra meyve suyuyla ilk olarak başlanabiliyor. Bizim doktorumuz böyle demişti. Araştırdığım kadarıylada genelde kabul edilen prosedür bu şekilde.
kızlar 4.aydan sonra ayda kaç kilo alması gerekiyor bi bilginiz var mı sadece anne sütü alan bebekler için
Sadece anne sütü alıyorsa şu an kilosu ve gelişimi iyiyse 6 aya kadar sadece anne sütü öneriliyor. Eğer mamada yiyorsa 4 ayını doldurduktan sonra meyve suyuyla ilk olarak başlanabiliyor. Bizim doktorumuz böyle demişti. Araştırdığım kadarıylada genelde kabul edilen prosedür bu şekilde.
evet biz de ayni sekilde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?