peki söyleyın bakalım memeden nasıl kesecegız birden mı yavas yavasmı nasıl kafam basmıyor hiç bırakmaz gıbı gelıyor
slm kızlar
dunkı mantı mısafırlerını atlattım.yarında üniversıteden arkadasları gelıyor eyvahedigeldismile
selam kizlar napiyosunuz biz dun 3.ay kontrolumuzu yaptik asimizi olduk bacaktan bide rota asisi burdada varmis onuda agizdan korktum ates falan olur diyede cok sukur masallah rahatti kizim dun olduk bugunde iyi artik insallah ateslenme falan olmaz heralde..kilomuzda masallah 7220 olmus boyumuzda 64 cm masallah masallah
ne zaman kesmeyi planliyorsun? en az 1 yasini doldurana kadar emzirmek tavsiye ediliyor. eger 1 yasini bekleyeceksen 6 ay sonra konusalim:)
1 yaşı altında azar azar 2 yaşta birden kesmeyi tavsiye ediyolar bebekken tam memeye bağımlılık gelişmiyor azar azar öğünleri diğer gıdalarla doldurarak kesebiliyosun ama 2 yaşta artık durum daha farklı oluyor hep kardeşim aklıma gelir 2 yaşını doldurunca annemle kısa bi sohbet etmişlerdi emme hakkında artık büyüdün sütü bebekler içer falan gibi canım kardeşim büyük olmanın sevdasına memeyi bırakmıştı annecim canım meme çok istiyo ama büyüdüm diye içmiyorum deyip durdu bi süre umarım bizimkide böyle kolay olur ama ben 2 yaşa uzatmak istemiyorum epey sıkıntı çekiyo bebeler bi taraftanda 2 yaşı şiddetle tavsiye edenler var
kızlar 4.aydan sonra ayda kaç kilo alması gerekiyor bi bilginiz var mı sadece anne sütü alan bebekler için
kızlar benim oğlan 2 aralık doğumlu 5kg 800gr boyuda 59cm bana biraz geride gibi geliyor sizlerinki nasıl
peki söyleyın bakalım memeden nasıl kesecegız birden mı yavas yavasmı nasıl kafam basmıyor hiç bırakmaz gıbı gelıyor
valla bılmıyorum aslında 6 ay emzrımeyı planlıyorum daha mına dogmadan böyleydı planın
dogduktan sonra ilk 3 ay memede yasadı dedım ben kescegım erken memeden şimdide memeye çok duşkun sırf o yuzden benden 1 saat ayrı kalmıyor o yuzden 6 ay dan sonra kessem dıyorum sonra bırdaha mınayı emzırme şansın olmayacak diyorum o yuzden 1 sene emzır dıyorum karar veremedım doktorla konuşacagım ayın 7 sınde ama sen de bakayım 6.ayda bırakmak nasıl olur alt beynıme atayım ben onu
bebekten bebege degisir memeden kesme. mama da veriyor musun? oyleyse daha kolay olur isin. ilk 3 ay ememde yasadi diyorsun. bana oyle geliyor ki yemek disinda rahatlamak icin de memeyi kullanmis. oyle mi? eger karnini doyurmadigi halde memeden ayrilmiyorsa isin cok zor. anne memesi taklidi biberonlar var. gunde 1-2 kere onlarla ver sutunu. gunden gune arttir biberonu.
esra da cok guzel ozetlemis.
Kızlar fİcher prİce yaĞmur ormanı dÖnence aldım bakalım İŞe yarayacakmı.. ÇalıŞtıramadım bugÜn pİlİ yanlıŞ almıŞız..
Ben bir yaşına kadar emzirmek istiyorum bağışiklik sisteminin kuvvetli olması açısından. Gerçi tek ölçüt bu değil tabii ama. Nasıl bıraktıracağımı o zaman düşünürüm diyorum.
sadece gece yatarken 90 cc alıyor mama
memeyı emzık yerınede kullandı halada arada kullanmak ıstyr keşke emzıge alışsaydı dıyorum hala mıllet bıraktırmaya çalışacak ben hala keşke alışsaydıdayım
ben 6.ayda baslasam anca 1 yasında bırakır gıbıme geliyor memeyı
ben dokoruna sorayım bakayım sagol yınede detaylı bılgın için
ben çok duşkun memeye ya çok aglar dıye kıyamayacagım galıba 6 ayda bıraktırmaya ama korkuyorum sonradan çok zorlanırım dıyede
emzige alistirmak istiyorsan uykuya dalmak uzereyken vermeyi dene. ben oyle yapiyorum. sadece uyumak uzereyken aliyor. baska zaman atiyor agzindan. uykuda kalmasina yardimci da oluyor emzik.
Kızlar fİcher prİce yaĞmur ormanı dÖnence aldım bakalım İŞe yarayacakmı.. ÇalıŞtıramadım bugÜn pİlİ yanlıŞ almıŞız..
bazı akşamlar ayakta sallarken elımle emzıgı tutuyorum oyle dalıyor ama 10 gunde 1-2 akşam yoksa almıyor yok ya mına emzık almayacak bellı 1-2 kere foto çektım o şekildeyken hatıra kalsın dıye bıleemzige alistirmak istiyorsan uykuya dalmak uzereyken vermeyi dene. ben oyle yapiyorum. sadece uyumak uzereyken aliyor. baska zaman atiyor agzindan. uykuda kalmasina yardimci da oluyor emzik.
Evet Pelin Mina için zor biraz altı ay erken olur gibime geliyor bence de. Bir de sadece beslenme değil rahatlamak için de meme emiyorlar elimizde böyle güçlü bir silah var bu günleri ararız sonra bence.
Belli de olmaz memeye düşkün olsa da bazı çocuklar kendiliğinden bırakabiliyorlar ek gıdalara başlayınca zaten azalacak emmesi ister istemez. Bazısı da kabus oluyormuş tabii ki bakalım yaşayıp göreceğiz nasıl olacak. İnşallah fazla zorlamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?