allaha şükür korktuğun değilmiş, uzun sürsün yeterki sağsalim dönsün aranıza canım babacığın
allah daha beterinden korusun
forumdaki en tombis bebek seninkisi herhalde pringles:) forumu birak, persentil egrisinin en ustunde olduguna eminim 100% filan herhalde. sadece emziriyorsun degil mi? kac kere emiyor? kac saat uyuyor gunde? benimki mesela 6 kiloya yakin. gunde 15 saat uyuyor ortalama.
valla bılmıyorum ama geçen ay mınanın basladı kılo alımında azalma
kesın bu ay daha da az olacak gece kalkma sayısı attı gunduzde memeyı daha kısa surede ıstemeye basladı tam uzatmıştık arayaı emme saatlerının şimdi yetmyr sanırım
kızlar ben geldim ve direk yaıyorum şöyle bir gözatıp foruma...
çok yoğunve yorucu bir gün geçirdim...sabah özel derse gittim koştur koştuır ordan öğlen okula gittim ordan tekrar eve geldim biraz nehirle oylandım öğleden sonra onu aldım tekrar arkdaşa gittim ayy yolda ve evde nehiri uyutana kadar canım çıktı...
sonra okula geçtik kızımla ...ücretsiz izin dilekçemi verdim öğrencilerimi kısa cık bir gördüm özlemişim canlarımı:)
arada tabi idare ve öğretmen arkadaşlarla sohbet falan sevdiler miniğimi ::)hoş beş derken akşam arkdaştan eşim aldı kardeşime geçtik orda takıdık
o bu derken yeni eve geldim nehir uyuyor ama oda yabancılıyor artık heryerde rahat değil anladım ...
yordu beni bugün üstümden kamyon geçmiş gibiyimbebişimin sağlığı iyi olsunda herşey geçer diyorum ama Allah tanda kendime ve tüm annelere kuvvet enerji sabır ve bol pozitif enerji diliyorum birde yardımcı insanlar:):) yarın görüşmek üzere güzel anneler ve güzel bebekleri...iyi geceler:)
ben çok duşkun memeye ya çok aglar dıye kıyamayacagım galıba 6 ayda bıraktırmaya ama korkuyorum sonradan çok zorlanırım dıyede
Evet benm dr. da öyle söyledi.bu duruma göre 6ay yeter sütün belki de 7ay bile yeter dedi.7ayı beklemem ama 6ay beklerim böyle giderse.sadece az az tattırırım belki.Sadece anne sütü alıyorsa şu an kilosu ve gelişimi iyiyse 6 aya kadar sadece anne sütü öneriliyor. Eğer mamada yiyorsa 4 ayını doldurduktan sonra meyve suyuyla ilk olarak başlanabiliyor. Bizim doktorumuz böyle demişti. Araştırdığım kadarıylada genelde kabul edilen prosedür bu şekilde.
Çok geçmiş olsun canım.maşallah kızınaselam kizlar napiyosunuz biz dun 3.ay kontrolumuzu yaptik asimizi olduk bacaktan bide rota asisi burdada varmis onuda agizdan korktum ates falan olur diyede cok sukur masallah rahatti kizim dun olduk bugunde iyi artik insallah ateslenme falan olmaz heralde..kilomuzda masallah 7220 olmus boyumuzda 64 cm masallah masallah
Ben bıraktırmam 6ay çok erken bence.Tabi sütüm gelmeye devam ederse..zaten ek gıdalara geçince emmeleri azalacaktır.
Ben de yatayım bari. Oğlan iki saattir uyuyor ne olduysa altını bile değiştirdim uyanmadı. İnşallah gece boyu da böyle uyur güzel güzel.
İyi geceler herkese tüm bebişlere.
Gunaydınnnnnnnnnnnnnn
senem ben okurken yoruldum nasıl gezmişsin öyle
benden gezentısıde varmış :)))))
ben dogumdan 2 gun önce emınönunde gezıyordum da :)
Gunaydınnnnnnnnnnnnnn
senem ben okurken yoruldum nasıl gezmişsin öyle
benden gezentısıde varmış :)))))
ben dogumdan 2 gun önce emınönunde gezıyordum da :)
günaydınnn kızlarrr nasılsınız bklmmm.bnm oğlnda çok sık uyanıyor geceleri ya hala uyuyamıyoruz bi deliksizz.en fazla uyuduğu 4 saaat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?