2009 Aralık Anneleri

pelincim,

memeden kesme işini konuşmuşsunuz...bence 6 ay çok ideal bir süre sonra 1 yaşına kadar olan kısmı kahve niyetine olabilir...ama 2 yaş falan kabus gibi, bi kere çok antipatik bi görüntü...düşünsenize bütün dişleri çıkmış oluyo sinirlendikleri anda ısırıveriyolar falan...bi de artık alacağını almış oluyo anneden hem duygusal hemde beslenme anlamında...

bence sende yavaş yavaş biberona geç...en son ankaraya gittiğimde
http://www.nubyturkey.com/index.php?mid=15
dan aldım hakikaten anne memesine en yakın model bu...lakin ben en büyük boyunu aldığım için delik kocaman oldu ve çucuğum 6 dk da 150 cc mama içerek gazdan kıvrandı...annemde bana yasakladı o biberonu şimdilik :))

bi de bişi sorucam geceki mamayı biberonla içiyo nasılsa, belliki alışıkta...
bence tamamen senin kararlılığınla ilgili, biz burdan ne desek boş )

valla gorunuste tombis degil ama masallah kilosu iyi ama galiba en tombisimiz masallah nazanin oglusu heralde sadece anne sutu veriyorum valla uykusu iyi masallah ama saatini hic hesaplamadan ama bence emmesi azaldi kisa kisa emiyo bide eemrken surekli cekiyo birakiyo cekiyo birakiyo yani sutte geliyo aama anlamadan oyunmu yapiyo anlayaamdim

bendede aynı şey var ...gece kalkmaları arttı ve meme istemeleri...
ben mamada vberiyorum destekliyorum mama alıyor diye memeden uzaklaşma diye bişi olmadı bizde tam tersi memeye düşkün ...maksumum 9 ay emzirsem yeter zaten sonra işe başlıcam nasipse...istesede yok

kızlar ben geldim ve direk yaıyorum şöyle bir gözatıp foruma...
çok yoğunve yorucu bir gün geçirdim...sabah özel derse gittim koştur koştuır ordan öğlen okula gittim ordan tekrar eve geldim biraz nehirle oylandım öğleden sonra onu aldım tekrar arkdaşa gittim ayy yolda ve evde nehiri uyutana kadar canım çıktı...
sonra okula geçtik kızımla ...ücretsiz izin dilekçemi verdim öğrencilerimi kısa cık bir gördüm özlemişim canlarımı:)
arada tabi idare ve öğretmen arkadaşlarla sohbet falan sevdiler miniğimi ::)hoş beş derken akşam arkdaştan eşim aldı kardeşime geçtik orda takıdık
o bu derken yeni eve geldim nehir uyuyor ama oda yabancılıyor artık heryerde rahat değil anladım ...
yordu beni bugün üstümden kamyon geçmiş gibiyim bebişimin sağlığı iyi olsunda herşey geçer diyorum ama Allah tanda kendime ve tüm annelere kuvvet enerji sabır ve bol pozitif enerji diliyorum birde yardımcı insanlar:):) yarın görüşmek üzere güzel anneler ve güzel bebekleri...iyi geceler:)

Son düzenleme:

Bayağı yoğun bir gün geçirmişsiniz.
Bu yabancılama olayı Canberk te üç aylıkken başladı şu anda da eğer birisi onunla direkt ilgileniyora önce bakıyor bakıyor yüzüne sonra dudaklarını buruşturup başlıyor ağlamaya.
Hiç böyle yabancılayan bir bebek olsun istemiyordum ama yapı meselesi biraz da sanırım.
Bazı bebeklerin hiç yabancılama huyu yok.

Ben de yatayım bari. Oğlan iki saattir uyuyor ne olduysa altını bile değiştirdim uyanmadı. ınşallah gece boyu da böyle uyur güzel güzel.
ıyi geceler herkese tüm bebişlere.

ben çok duşkun memeye ya çok aglar dıye kıyamayacagım galıba 6 ayda bıraktırmaya ama korkuyorum sonradan çok zorlanırım dıyede

Ben bıraktırmam 6ay çok erken bence.Tabi sütüm gelmeye devam ederse..zaten ek gıdalara geçince emmeleri azalacaktır.

Evet benm dr. da öyle söyledi.bu duruma göre 6ay yeter sütün belki de 7ay bile yeter dedi.7ayı beklemem ama 6ay beklerim böyle giderse.sadece az az tattırırım belki.
Çok geçmiş olsun canım.maşallah kızına

bir süredir uykuları ve gaz durumu çok güzeldi oğlumun.ama 2gündür 12-1 arası ağlıyor kucakta yüzüstü dolaşmak istiyor kolum koptu birde bugün tetanoız aşısı oldum( ne bekliyorum gidip yatsam ya

Gunaydınnnnnnnnnnnnnn
senem ben okurken yoruldum nasıl gezmişsin öyle
benden gezentısıde varmış :)))))
ben dogumdan 2 gun önce emınönunde gezıyordum da :)

Ben bıraktırmam 6ay çok erken bence.Tabi sütüm gelmeye devam ederse..zaten ek gıdalara geçince emmeleri azalacaktır.

SEN HıÇ ANNESINI EMIP SONRADA160 CC MAMA ıÇıP GECE YINEDE 2 SAAT ARAYLA ANNESINI EMEN BEBEK GÖRDUNMU
BEN GÖRDUM :)))))))
GEÇEN OMZUM TUTULDU DIYE HAREKET EDEMEDIM EMZIRDIM SONRADA EŞıM MAMA HAZIRLAMIŞ BEN KALKAMYCAM DIYE ONU VERDIK HANI DELIKSIZ UYUR KARNI TAM DOYMUYOR DA KALKIYOR SANIYORDUM YA BEN MAMA VERELıM DNEYELIM OLDUK AMA MALESEF GECE KALKMASINDA BıRŞEY DEGıŞMEDı EMSEDE AYNI UYANIYOR EMIP MAMA ıÇSEDE EK GIDADA DA UMIDIM YOK BENIM ÇUNKU BEN ANLADIMKI BENIMKI KEYIF ALMAK ıÇıN EMIYOR BENI :)))))
BURCUCUM YANI ıŞE YARAMADI BıR SEFERLIK VER MAMAYI BAK DIYORUN YA
SÖKMEDI MINAYA :roflol:

Son düzenleme:
Gunaydınnnnnnnnnnnnnn

:)))))))) günaydın herekeseeee
evet pelincim ben 1 aralıkta izne ayrıldım resmi 21 n de doğurmam gerekirken 5 aralıta doğurudum nehiri ve doğumdan bir gün öncede taksim deydim düşün artık:)) valla çok pis gezentiyim gece3 senem şuraya gidiyrux gel deseler kalkar giderdim de bakma :)) moladayız malum durumlardannn:))

yoksa pier lotiye gidesim, çay içesim boğazda balık keyfi ve dostla kahve sohbeti yapasım ,taksim arafta dağıtıp oynayasım ,degustasyon da içesim ,alışverie çıkasım vitrin vitrin dolaşasım, kafama göretakılasım , ege de yüzesim, karadenize tura yapasımm, ora bura gidesim varrrrrrrrrrrr ama aaaaaaaa bekliyorum:)
güzel nehirim için molaaaaaa :)))))))

kızlar günaydın kuzum şimdilik uyudu bakalım ne kadar uyuyacak ben birr yerde okudum ilk 3 ay ortalama 900 ikinci 3 ay ortalama 600 gr alması gerekiyormuş yani kilo alımı düşüyormuş

memeden kesmeyi konuşmuşsunuz ben 6 ayda kesmeyi düşünmüyorum inşallah sütüm olur çünkü zaten o zamandan sonra gerekicek diş çıkarırken birşey yemesede memeyle idare edebiliyorlarmış hastalanmalar başlayacak ateşi filan olduğunda da süt emerek rahatlıyormuş tabii herkesin fikri gerçi sonra bıraktırmakta kabus ama ne yapalım atlatırız gibime geliyor benim turtada tok olsa bile istiyor ve resmen oynuyor ama onu emzirmek benim hoşuma gidiyor kucağımda kımıl kımıl bu duyguyu hayatta kaç kere yaşayabiliriz benim fikrim böyle

Gunaydınnnnnnnnnnnnnn

:)))))))) günaydın herekeseeee
evet pelincim ben 1 aralıkta izne ayrıldım resmi 21 n de doğurmam gerekirken 5 aralıta doğurudum nehiri ve doğumdan bir gün öncede taksim deydim düşün artık:)) valla çok pis gezentiyim gece3 senem şuraya gidiyrux gel deseler kalkar giderdim de bakma :)) moladayız malum durumlardannn:))

yoksa pier lotiye gidesim, çay içesim boğazda balık keyfi ve dostla kahve sohbeti yapasım ,taksim arafta dağıtıp oynayasım ,degustasyon da içesim ,alışverie çıkasım vitrin vitrin dolaşasım, kafama göretakılasım , ege de yüzesim, karadenize tura yapasımm, ora bura gidesim varrrrrrrrrrrr ama aaaaaaaa bekliyorum:)
güzel nehirim için molaaaaaa :)))))))

günaydınnn kızlarrr nasılsınız bklmmm.bnm oğlnda çok sık uyanıyor geceleri ya hala uyuyamıyoruz bi deliksizz.en fazla uyuduğu 4 saaat.

günaydınnn kızlarrr nasılsınız bklmmm.bnm oğlnda çok sık uyanıyor geceleri ya hala uyuyamıyoruz bi deliksizz.en fazla uyuduğu 4 saaat.

günaydın canım...sorma gece 2 saatte bir kalkıyoruz ben zaten uyumuyorum saralardA, RESMEN bayılıyorum artıkyorgunluktan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…