yasemin günaydın sende durumlar nasıl canım,?
Şeniz günaydın canımmm herkese günaydıııın
ben doğumdan beri uyumuyorum oğlum 20dk. yarım saatte bir uyanmasa bile mıy mıylanıyo piş pişliyorum
kesintisiz sabah 6-9arası uyuyoruz sadece boshayallersmile
hadi yasende de durumlar krtik desene
günaydın canım...sorma gece 2 saatte bir kalkıyoruz ben zaten uyumuyorum saralardA, RESMEN bayılıyorum artıkyorgunluktan:)
evet cnm ya genelde 2 saatte uyanıyor ben birde işe gidiyorum düşünün halimi herkes çok şaşırıyor bu kadar uykusuz nasıl kalıyorsun diye.Allah sabrını veriyor .ama korkuyorum bir gün hasta olup yığılmaktan
çekiliş muhabbeti nedirben kaçırdım ya:)
katılmak isteyenler adını yazıyor çekilişle ayın bebeğini seçeceğiz diğerleride bebeğe en fazla 20tl+kargo ücreti hediye alacak pelin daha iyi anlatabilir
kızlar yazarken aklıma geldi keşke yakın olsak gün yapardık kaydirigubbakcemile3 biz okulda yapıyorduk öğretmenlerle sadece altına ikram filan yoktu maaş alınca sıra kiminse ona altınını veriyorduk
anladım....sanırım çekiliş bitti napalım kaçırdık:):)
üstün dökmen çok güzel anlatıyor her zamank gibi bu arada..
günaydın canım...sorma gece 2 saatte bir kalkıyoruz ben zaten uyumuyorum saralarda, resmen bayılıyorum artıkyorgunluktan:)
ayy dikkat et kendine yediklerine falan özellikle...nasıl dayannıyorsun canım ya zor gerçektende evdeyardım eden var m mı sana eşinden başka?
görümcem var 22 yaşında bende kalıyor doğumumdan beri o bakıyor şimdide bebişe .yakında kayınvaldemler gelecek bakmaya. Bizde kalacaklar.
YAW ŞU ÇOCUGA NAZARI SEN DEGDIRIYORSUN HA NERDE MASALLAHklava: klava: klava:
evet birileirnin yardımı gerekli canım çok zordur yoksa...
Napalım sağlık olsun türkiye şartlarında çalışmak gerekli ve napalım bebeklerimiz iyi olsunda...
:)))))))) günaydın herekeseeee
evet pelincim ben 1 aralıkta izne ayrıldım resmi 21 n de doğurmam gerekirken 5 aralıta doğurudum nehiri ve doğumdan bir gün öncede taksim deydim düşün artık:)) valla çok pis gezentiyim gece3 senem şuraya gidiyrux gel deseler kalkar giderdim de bakma :)) moladayız malum durumlardannn:))
yoksa pier lotiye gidesim, çay içesim boğazda balık keyfi ve dostla kahve sohbeti yapasım ,taksim arafta dağıtıp oynayasım ,degustasyon da içesim ,alışverie çıkasım vitrin vitrin dolaşasım, kafama göretakılasım , ege de yüzesim, karadenize tura yapasımm, ora bura gidesim varrrrrrrrrrrr ama aaaaaaaa bekliyorum:)
güzel nehirim için molaaaaaa :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?