2009 Aralık Anneleri

yasemin günaydın sende durumlar nasıl canım,?

Şeniz günaydın canımmm herkese günaydıııın
ben doğumdan beri uyumuyorum oğlum 20dk. yarım saatte bir uyanmasa bile mıy mıylanıyo piş pişliyorum
kesintisiz sabah 6-9arası uyuyoruz sadece boshayallersmile

günaydın canım...sorma gece 2 saatte bir kalkıyoruz ben zaten uyumuyorum saralardA, RESMEN bayılıyorum artıkyorgunluktan:)

evet cnm ya genelde 2 saatte uyanıyor ben birde işe gidiyorum düşünün halimi herkes çok şaşırıyor bu kadar uykusuz nasıl kalıyorsun diye.Allah sabrını veriyor .ama korkuyorum bir gün hasta olup yığılmaktan

kızlar çekiliş olayı ne oldu bana haberdar edin takip edemiyorum sayfaları özelden mutlaka yazın tamam öpüyorum hepinizi işe bakyım biraz arada fırsatım olunca girerimmm

ayy dikkat et kendine yediklerine falan özellikle...nasıl dayannıyorsun canım ya zor gerçektende evdeyardım eden var m mı sana eşinden başka?

çekiliş muhabbeti nedirben kaçırdım ya:)

katılmak isteyenler adını yazıyor çekilişle ayın bebeğini seçeceğiz diğerleride bebeğe en fazla 20tl+kargo ücreti hediye alacak pelin daha iyi anlatabilir

kızlar yazarken aklıma geldi keşke yakın olsak gün yapardık kaydirigubbakcemile3 biz okulda yapıyorduk öğretmenlerle sadece altına ikram filan yoktu maaş alınca sıra kiminse ona altınını veriyorduk

anladım....sanırım çekiliş bitti napalım kaçırdık:):)

üstün dökmen çok güzel anlatıyor her zamank gibi bu arada..

1-motherandbaby
2-Burcuk
3-Serinus
4-Meybon
5-fms
6-24.5
7-oznurss
8-hayat24

günaydın canım...sorma gece 2 saatte bir kalkıyoruz ben zaten uyumuyorum saralarda, resmen bayılıyorum artıkyorgunluktan:)

ayy dikkat et kendine yediklerine falan özellikle...nasıl dayannıyorsun canım ya zor gerçektende evdeyardım eden var m mı sana eşinden başka?

görümcem var 22 yaşında bende kalıyor doğumumdan beri o bakıyor şimdide bebişe .yakında kayınvaldemler gelecek bakmaya. Bizde kalacaklar.

görümcem var 22 yaşında bende kalıyor doğumumdan beri o bakıyor şimdide bebişe .yakında kayınvaldemler gelecek bakmaya. Bizde kalacaklar.

evet birileirnin yardımı gerekli canım çok zordur yoksa...
napalım sağlık olsun türkiye şartlarında çalışmak gerekli ve napalım bebeklerimiz iyi olsunda...

YAW ŞU ÇOCUGA NAZARI SEN DEGDIRIYORSUN HA NERDE MASALLAH klava:klava:klava:

Ay vallaha öyle Pelin yaa. Gece gene 1-3-5 nöbetindeydim. Beşten beri de ayaktayız.
Hay dilim tutulsaydı da maaşallahsız konuşmasaydım.
Ne yapayım sevinip söylüyorum sonra işte görüyorum günümü böyle.

Benim de bu anlattıkların arasında feci şekilde ege de yüzesim var. Gel yaz gel gel gel.
Oğluşumu da sokucam denize inşallah sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…