2009 Aralık Anneleri

aynen deniz bir özlem hele nasipse bu sene bebişlerimizle dilerim çokda keyifli olacak:)

bende bende ama bu sene benim iş yeri izin vermez zaten kavga dövüş izin alıyordum bu sene doğum için aldım alamam eşim belediyeye yeni girdi onun da yıllık izni yok bu sene bize tatil yok :sinifsinif:

günaydınlar
uykum var bnm kız uyumadı gece 3 te yattık sabah 6 da kalktık

BENıM kız sabah uyandı babayı yolcuları sonra uyudu..kıyamadım aldım yanıma şimdi anne kokusuyla benim yatakta uyuyor..çok şeker maşallah iyiki varlar

bir çay içseydik şöyle denize nazır mütavasi bir çay bahçesinde...masa örtüsü ekoseli kırmızı keten olsun üzerinde de minik bir saksı içieği...hafiften rüzgar essin...sohbet muhabbet bebişlerimizde hemen ynaımızda...
ne güzel ne güzel ...:)

rüyaa yağmurla öyle bişey senem
yağmur o çay bahçesini birbirine katar :S

seneeeeeeeeeeeeeeem klava:klava:klava:

sizinde bebekleriniz aşiri bağiriyormu bizimki çok bağiriyor..şuan kulaklari biz gibi duymaya başladi sanırım kendi sesi hoşuna gidiyor

sizinde bebekleriniz aşiri bağiriyormu bizimki çok bağiriyor..şuan kulaklari biz gibi duymaya başladi sanırım kendi sesi hoşuna gidiyor
Bizimki de çığlıklar atıyor. Bazen de nefesi yetmiyor iuu iuuu diye çırpınıyor. Çok tatlı oluyorlar büdükçe çok. MAAŞALLAH tüm bebişlerimize.

yağmurda öyle sürekli bağırıyor arada dinleniyor elleri ayaklarını çırpıyor helikopter gibi aynı uçacak yakında :)

Çekilişe ekleyim kendimi de.
1-motherandbaby
2-Burcuk
3-Serinus
4-Meybon
5-fms
6-24.5
7-oznurss
8-hayat24
9-peluse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…