sizinde bebekleriniz aşiri bağiriyormu bizimki çok bağiriyor..şuan kulaklari biz gibi duymaya başladi sanırım kendi sesi hoşuna gidiyor
2009 aralık anneleri haydi buraya grubun adı canım
bide son zamanlarda çok ağzı akıyo
önlük banamısın demiyo
elide hep ağızında
çok erken ama acaba dişlerdenmi diyorum
evet :))))))))))
çığlık atıyo auuuu auuuuu diyodu 2gündür ıguuu aguuu egiiigiiiii agııgııı
diyo:)))))))
genelde hepsi aynı şeyi yapıyor yasemin dişten deil bazı bebek erklen çıkarabiliyormuş diş ama bu salyalar ve el emme keşfetmeden kaynaklanırmış elini kleşfetiyho tanımaya çalışıyor yakında eşyaları yakalamaya baişklıcak tükürcüklerde daha yutmayı tam beceremedikleri için dışarı akarmış bilmiyorum doğrumu ama böle okudum bn
BEN SÖZE NASIL BAŞLAMIŞIM ÖÖÖYLEmafoldumben
GAZSELAM.. ALLAH ALLAH İYİCE ÜŞÜTTÜK
SEN HİÇ ANNESINI EMIP SONRADA160 CC MAMA İÇİP GECE YINEDE 2 SAAT ARAYLA ANNESINI EMEN BEBEK GÖRDUNMU
BEN GÖRDUM :)))))))
GEÇEN OMZUM TUTULDU DIYE HAREKET EDEMEDIM EMZIRDIM SONRADA EŞİM MAMA HAZIRLAMIŞ BEN KALKAMYCAM DIYE ONU VERDIK HANI DELIKSIZ UYUR KARNI TAM DOYMUYOR DA KALKIYOR SANIYORDUM YA BEN MAMA VERELİM DNEYELIM OLDUK AMA MALESEF GECE KALKMASINDA BİRŞEY DEGİŞMEDİ EMSEDE AYNI UYANIYOR EMIP MAMA İÇSEDE EK GIDADA DA UMIDIM YOK BENIM ÇUNKU BEN ANLADIMKI BENIMKI KEYIF ALMAK İÇİN EMIYOR BENI :)))))
BURCUCUM YANI İŞE YARAMADI BİR SEFERLIK VER MAMAYI BAK DIYORUN YA
SÖKMEDI MINAYA :roflol:
bir çay içseydik şöyle denize nazır mütavasi bir çay bahçesinde...masa örtüsü ekoseli kırmızı keten olsun üzerinde de minik bir saksı içieği...hafiften rüzgar essin...sohbet muhabbet bebişlerimizde hemen ynaımızda...
ne güzel ne güzel ...:)
Kızlar gazselam herkes İyİdİr İnŞallah.. Bu ayda gaz tavan yaptı sanırım tekrar tam geÇt derken.. Sancılanıyor yavrum.. Bİrde sÜreklİ benİ İstİyor.. AĞlıyo yalvarır gİbİ anneeee der gİbİ bana bakıp boynunu kaldırıyo, tek rahat ettİĞİm anlar mÜzİk aÇıp oynadıĞım anlar.. Whİne up dİye yabancı parÇa varya onu aÇar aÇmaz hoplamaya baŞlıyor bende dans edİyorum, bÖylelİkle rahat bırakıyo kollarımı.. Çok sevİyo mÜzİĞİ dansı dİskodan bardan alamıycam ben bu oĞlanı..
BEN SÖZE NASIL BAŞLAMIŞIM ÖÖÖYLEmafoldumben
GAZSELAM.. ALLAH ALLAH İYİCE ÜŞÜTTÜK
dogru yazmışın canım ellerini keşfediyorlar benimki tüm parmaklarini sokuyor..sonrada kusuyor...en güzel hallerine tanıklık etmek kadar güzel bişey varmi
biz bugün oğlumla kuaföre gittik fön çektirdik :))) diplerim çok çıkmış ama o kadar bekleyemezdi yavrucağızım....bugün annem geliyo Allahın izniyle hihoyyyt
10 gündür yanlızdım yoruldum walla...
bide bugün rota aşısına gidicez..
bide bir ara foto koyucam bakarsınız belkimmmm
biz bugün oğlumla kuaföre gittik fön çektirdik :))) diplerim çok çıkmış ama o kadar bekleyemezdi yavrucağızım....bugün annem geliyo Allahın izniyle hihoyyyt
10 gündür yanlızdım yoruldum walla...
bide bugün rota aşısına gidicez..
bide bir ara foto koyucam bakarsınız belkimmmm
facete ben ekleyemedim du bakim bulabilecek miyim grbu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?