selam kızlar bişey sorucam. dün rota aşısını yaptırdıkta banyo yapmama gibi bi durum yok dimi doktora sormayı unuttuk o da söylemedi bişey.
rota aşısını ben 2.ayında yaptırdım bir de4. ayında yaptıracağım.senin kii 3 dozluk olandan mı?ondan mı böyle zamanları farklı?
selam kızlar bişey sorucam. dün rota aşısını yaptırdıkta banyo yapmama gibi bi durum yok dimi doktora sormayı unuttuk o da söylemedi bişey.
rota aşısını ben 2.ayında yaptırdım bir de4. ayında yaptıracağım.senin kii 3 dozluk olandan mı?ondan mı böyle zamanları farklı?
tatil bizede yok ama antakya'ya gidebilirim çok merak ediyorum eşimin ailesi orada
tatıl konuşulmuş ben onumuzdekı ay antalyaya gdp sezonu açayım dyrm ama mına uçaktan korkarsa zapdedemem dıye korkuyrm yegen 1,5 yasında çok pis tırsmıştı ınışte ve kalkışta
tatıl konuşulmuş ben onumuzdekı ay antalyaya gdp sezonu açayım dyrm ama mına uçaktan korkarsa zapdedemem dıye korkuyrm yegen 1,5 yasında çok pis tırsmıştı ınışte ve kalkışta
yağmur kıbrısa gelirken 1 saat 10 dakika boyunca uçağı birnirine kattı resmen bütün hostesler başımıza toplandı haziranda dönüş kara kara düşünüom şimdiden nasıl gdecem die
nevin ve filiz kim filizi biliom galiba nickde filiz olan arkadaş dimi nevin kim peki :uhm:
merve nuray ayla tanıyamadım likepaydı biri dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?