2009 Aralık Anneleri

rota aşısını ben 2.ayında yaptırdım bir de4. ayında yaptıracağım.senin kii 3 dozluk olandan mı?ondan mı böyle zamanları farklı?

bilmiyoruumki canım bizim doktorumuz 2 dozluk olandan 3. ve 5. ayda yaparız die önerdi...o yüzden şimdi yaptırıyorum...

ben her aşıdan sonra yaptırmıyorum 2 gün...
birde mama artu meme emiyor ya nehir....doktora sorcamsu vermek gerekirmi diye?
sizn bilginiz var mı?

tatıl konuşulmuş ben onumuzdekı ay antalyaya gdp sezonu açayım dyrm ama mına uçaktan korkarsa zapdedemem dıye korkuyrm yegen 1,5 yasında çok pis tırsmıştı ınışte ve kalkışta

nevin ve filiz kim filizi biliom galiba nickde filiz olan arkadaş dimi nevin kim peki :uhm:

merve nuray ayla tanıyamadım likepaydı biri dimi

doktora açıp sordum kızlar burda ikileme düşünce yıkanabiliyomuş. bu arada herkese hayırlı cumalar. bebelere dua edelim gazsız hastalıksız ve uzun süren gece uykuları için:)

tatıl konuşulmuş ben onumuzdekı ay antalyaya gdp sezonu açayım dyrm ama mına uçaktan korkarsa zapdedemem dıye korkuyrm yegen 1,5 yasında çok pis tırsmıştı ınışte ve kalkışta

yağmur kıbrısa gelirken 1 saat 10 dakika boyunca uçağı birnirine kattı resmen bütün hostesler başımıza toplandı haziranda dönüş kara kara düşünüom şimdiden nasıl gdecem die

Biz de 23 Nisan da Sinop a gidiyoruz. Uçaktan Canberk korkar mı bilmem ama ben acayip tırsıyorum. eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…