2009 Aralık Anneleri

hadı ya
kemer çzukken memeye dayrm kurtarmazmı :)))))

kemeri hiç takamamıştımki çözeyim hostes kaç kez uyardı en son bn kızdımda siz bilirisniz diyip gitti olumunekankayizsmile
meme falan çare deil valla durmadan bağırmıştı yağmur ağlamaktan aalmamıştı memeyi bazı bebekler basınçtan etkilenirmiş öle oldu sanırım bizimde

deme yawwwwwwwwwwww eyvahedigeldismile

ee tama işte yolda konaklaya konaklaya keşfede keşfede gidersiniz ne güzel
bayılırım ben uzun yola arabayla hele de gezecek yerler varsa...gerçi meraklıysanız siz kendiniz bulursunuz gececek konaklıcak süper yerler:)

yağmur arabadan nefret edio 10 dk lık yolu bile ağlaya ağlaya gidip gelioz burdan balıkesire gitmeyi arabayla düşünemiyorum 12 saat deniz yolculuğu ardından yine en az 12 saat srecek kara yolculuğu :S

tatıl konuşulmuş ben onumuzdekı ay antalyaya gdp sezonu açayım dyrm ama mına uçaktan korkarsa zapdedemem dıye korkuyrm yegen 1,5 yasında çok pis tırsmıştı ınışte ve kalkışta

çok küçük daha canım anlamaz bence, duru 11 aylıkken binmiştik biz, emmesi gerekiyo ben mamasını vermeye başlamıştım basıçtan kulakları etkilenmesin die...
bende fethiyeye uçakla gidicem arabayla çekilmez o kadar yol :S :S

pelincim sezonu açmak için erken değilmi yahu cnmcmm. haziran olssun bi üşütme kızı sonra oralarda

ay ben bebekle tatile gitmeyi düşünmem bile.. zaten o canı sağolasıcanın sayesinde yorulduk tükendik.. tatili de onla geçiremem.. öyle bişey olursa annem izin alıcak benim evimde bakıcak oğluşa.. kayınvalidede gelir beraber bakarlar..

birde hazır küçükken başbaşa eğlenmek isterim.. zaten büyüyüp aklı erdiğinde bırakamayız ağlar arkamızdan o zaman mecbur gideceğiz çocukla.. ama küçükken barii ayrı gitmeyi düşünüyorum.. orda da bebeğe göre ayak uydurmak o güzelim otelde eeee piş piş piş olmak istemem.. içip içip sarhoş oluyoruz biz ayol bebeğe kim bakıcak.. sahi bak içmeyi ne çok özledim.. balık rakı roka uuuuufff...

Allah iyiliğini versin pelin koca kadın kedişten mi korkuyon bende evde iguana falan besliyor sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…