2009 Aralık Anneleri

:) elbette ne demek...dünya bir yana bebeğim bir yana...
Allah bağışlasın bizlere...

Ben de çok korkarım hayvanlardan kedi köpek ne ki,kuş dan bile korkarımohaoldumsmile

Bu hayvanlar da korkanı anlıyorlar hee. O gün Burcu nun kimseye gitmeyen kedisi Pelinin yanında dolandı durdu hep. Bizim köpek 18 yaşında kafayı kaldırmaya hali yok yine de eve korkan biri gelse yanına gidip kokluyor. Korksanız da çaktırmayın. )

korkmam hatta 16 sene evde kedi besledim yazın öldü haşat oldum ağlaya ağlaya köpeğimde var annemlerde bahçede kangal hiç bir hayvandan korkmam fare dahil tabi bana saldırmazlarsa

ben hiç korkmam kediden köpekten.. tam aksi aşırı severim... elimden gelse bir çiftlikta hayvanlarla içiçe yaşardım.. tek tırstıım ve nefret ettiğim şey kertenkele ve türleri dir.. iguana da ilginçtirki sevimli gelir bana kertenkele türü olmasına rağmen.. he le de şu komodo yokmu timsah gibi büyük olan kertenkele anam balkondan atlayasım geliyor.. diğer hepsini çok severim dokunup beslerim

oo arzu sen kıbrısa gelme sakın o zmn tatil içn falan cnm çünkü burda fıldır fıldır geziolar kertenkeleler dışarda yürürken önünden koşturyolar valla kaydirigubbakcemile

Görmez olur muyummmakannehir bnmki de öyleydi mama da versem emecem diye uğraşıyordu.mamayı kestim bişey değişmedi pelin hatta sanki daha iyi oldu.dr.daha huzurlu olur demişti ondan mıdır nedir.her uyandığında hemen alma yatağından yatağı salla öyle geri uyutmaya çalış.olmadı ozaman emzir ben öyle yapıyorum artık.bir de iyice uyanana kadar almıyorum hiç.çok geçmediği sürece..ek gıdadan sonra azalır emme istekleri inşş:)
Aynısı bizde de var 2gecedir 12-1 arası dört dönüyoruz evde
Ben oğlum olmadan gitmem hiç biyere.aklım kalır özlerim.onun da gezmeye görmeye hakkı var.zaten sırf onu denize sokabilmek için güzel biryere gitmek istiyoruz bu sene..
Çaktırmamaya çalışıyrum.yine pelin iyi dayanmış.ben kapıdan girmeden evin içinde kedi,köpek görürsem onu bi odaya koymalarını istiyorum yoksa aklım çıkar.giremem eve

bende gidemem yanlız onu bırakırsam hiç zevk alamam o tatilden vicdan azabı çekerim sanki onu istemiyormuş sadece kendi rahatımı düşünüyormuşum gibi gelir onunda anlamasada bizimle olmaya hakkı var eşimde eğer aileysek tatilede ya ailece gideceğiz yada gitmeyeceğiz diyor

Arkadaşlar emzirme önlüğü kullanan var mı? Uçak falan dedik ya nasıl emzireceğiz ki dışarda bir kazaya uğramadan? Emzirme önlüğü kullanışlı olur mu acaba?

Arkadaşlar emzirme önlüğü kullanan var mı? Uçak falan dedik ya nasıl emzireceğiz ki dışarda bir kazaya uğramadan? Emzirme önlüğü kullanışlı olur mu acaba?

burcu kullanıyordu bildiğim kadarıyla bnm ihtiyacım olmadı şuana kdr arabamıza gidiyorz emzirmek için orda hallediyoruz:)

kızlar tabi fikrinize çok saygı duyuyorum böyle rahat rahat gider eğlenirim dediğime bakmayın bende yavrumu çok çok özlerim.. ama çok küçükken rahat bir tatil geçirme şansım var.. bebekle eğlenemem ben doğrusu.. ben de belki bırakmakta çok zorlanırım ama onunla da gitmem.. güneşin altında yazık yavrucağa.. evet onunda gezmeye hakkı var haklısınız ama o henüz anlamıyor.. zaten büyüyünce istesenizde eşinizle baş başa bir yere gidemiyceksiniz.. işte o zaman onun da gezmeye eğlenmeye hakkı var diye düşünüyorum.. şuanda böyl düşünüyorum.. bırakmak çok zor olacak biliyorum.. ama deniycem yada gitmiycem.. ben ki şuraya carrefoura bile gitsem koşa koşa gelip koklayıp öpüyorum.. bir saatte özlüyorum.. ama eşimde bende insanız ve belki de bu başbaşa geçirebileceğimiz son taitl.. çünkü oğlumuz büyüyüp aklı erdiğinde hiç bırakamayız.. biliyor olacak çünkü.. ona iyi bir anne baba olmak için öncelikle biz iyi olmalıyız diye düşünüyorum..

canım ben emzirdiğim dönemde kullandım çok çok kullanışlı bir şey kesinlikle tavsiye ederim....

Ben de alayım bir tane o zaman. Battaniyeyle falan zor olur uçakta emzirmek gerekiyormuş sanırım inip kalkarken basınçtan etkilenmemesi için.

evet uçakta mutlaka emmesi lazım meme ya da biberon....ve çok rahat edersin heryerini kapatıyo göbeğine kadar açabilirsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…