Allah iyiliğini versin pelin koca kadın kedişten mi korkuyon bende evde iguana falan besliyor sandım
Allah iyiliğini versin pelin koca kadın kedişten mi korkuyon bende evde iguana falan besliyor sandım
ben hiç korkmam kediden köpekten.. tam aksi aşırı severim... elimden gelse bir çiftlikta hayvanlarla içiçe yaşardım.. tek tırstıım ve nefret ettiğim şey kertenkele ve türleri dir.. iguana da ilginçtirki sevimli gelir bana kertenkele türü olmasına rağmen.. he le de şu komodo yokmu timsah gibi büyük olan kertenkele anam balkondan atlayasım geliyor.. diğer hepsini çok severim dokunup beslerim
Görmez olur muyummmakannehir bnmki de öyleydi mama da versem emecem diye uğraşıyordu.mamayı kestim bişey değişmedi pelin hatta sanki daha iyi oldu.dr.daha huzurlu olur demişti ondan mıdır nedir.her uyandığında hemen alma yatağından yatağı salla öyle geri uyutmaya çalış.olmadı ozaman emzir ben öyle yapıyorum artık.bir de iyice uyanana kadar almıyorum hiç.çok geçmediği sürece..ek gıdadan sonra azalır emme istekleri inşş:)SEN HİÇ ANNESINI EMIP SONRADA160 CC MAMA İÇİP GECE YINEDE 2 SAAT ARAYLA ANNESINI EMEN BEBEK GÖRDUNMU
BEN GÖRDUM :)))))))
GEÇEN OMZUM TUTULDU DIYE HAREKET EDEMEDIM EMZIRDIM SONRADA EŞİM MAMA HAZIRLAMIŞ BEN KALKAMYCAM DIYE ONU VERDIK HANI DELIKSIZ UYUR KARNI TAM DOYMUYOR DA KALKIYOR SANIYORDUM YA BEN MAMA VERELİM DNEYELIM OLDUK AMA MALESEF GECE KALKMASINDA BİRŞEY DEGİŞMEDİ EMSEDE AYNI UYANIYOR EMIP MAMA İÇSEDE EK GIDADA DA UMIDIM YOK BENIM ÇUNKU BEN ANLADIMKI BENIMKI KEYIF ALMAK İÇİN EMIYOR BENI :)))))
BURCUCUM YANI İŞE YARAMADI BİR SEFERLIK VER MAMAYI BAK DIYORUN YA
SÖKMEDI MINAYA :roflol:
Aynısı bizde de var 2gecedir 12-1 arası dört dönüyoruz evdeKızlar gazselam herkes İyİdİr İnŞallah.. Bu ayda gaz tavan yaptı sanırım tekrar tam geÇt derken.. Sancılanıyor yavrum.. Bİrde sÜreklİ benİ İstİyor.. AĞlıyo yalvarır gİbİ anneeee der gİbİ bana bakıp boynunu kaldırıyo, tek rahat ettİĞİm anlar mÜzİk aÇıp oynadıĞım anlar.. Whİne up dİye yabancı parÇa varya onu aÇar aÇmaz hoplamaya baŞlıyor bende dans edİyorum, bÖylelİkle rahat bırakıyo kollarımı.. Çok sevİyo mÜzİĞİ dansı dİskodan bardan alamıycam ben bu oĞlanı..
Ben oğlum olmadan gitmem hiç biyere.aklım kalır özlerim.onun da gezmeye görmeye hakkı var.zaten sırf onu denize sokabilmek için güzel biryere gitmek istiyoruz bu sene..ay ben bebekle tatile gitmeyi düşünmem bile.. zaten o canı sağolasıcanın sayesinde yorulduk tükendik.. tatili de onla geçiremem.. öyle bişey olursa annem izin alıcak benim evimde bakıcak oğluşa.. kayınvalidede gelir beraber bakarlar..
Çaktırmamaya çalışıyrum.yine pelin iyi dayanmış.ben kapıdan girmeden evin içinde kedi,köpek görürsem onu bi odaya koymalarını istiyorum yoksa aklım çıkar.giremem eveBu hayvanlar da korkanı anlıyorlar hee. O gün Burcu nun kimseye gitmeyen kedisi Pelinin yanında dolandı durdu hep. Bizim köpek 18 yaşında kafayı kaldırmaya hali yok yine de eve korkan biri gelse yanına gidip kokluyor. Korksanız da çaktırmayın.)
Arkadaşlar emzirme önlüğü kullanan var mı? Uçak falan dedik ya nasıl emzireceğiz ki dışarda bir kazaya uğramadan? Emzirme önlüğü kullanışlı olur mu acaba?
Arkadaşlar emzirme önlüğü kullanan var mı? Uçak falan dedik ya nasıl emzireceğiz ki dışarda bir kazaya uğramadan? Emzirme önlüğü kullanışlı olur mu acaba?
benim arkadaşda kullanıyo işe yarıyo dedi
canım ben emzirdiğim dönemde kullandım çok çok kullanışlı bir şey kesinlikle tavsiye ederim....
Ben de alayım bir tane o zaman. Battaniyeyle falan zor olur uçakta emzirmek gerekiyormuş sanırım inip kalkarken basınçtan etkilenmemesi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?