Kızlar kendime aktivite arkadaşı arıyorum kaydirigubbakcemile2, 10 senelik iş hayatından sonra eve kapanmak ve birde üzerine çocuk yapmak hiç kolay değil, eee çocuksuz arkadaşlarla da görüşme sıklığı azalıyo bi yandan da. Aağıdaki özelliklere uyan arkadaşlarla zaman zaman değişik aktivitelerde bulunuruz diye düşündüm olumunekankayizsmile
- Anadolu yakasında ikamet eden (Maltepe, Küçükyalı civarı tercih sebebidir)
- Gezmeyi, eğlenmeyi,alışverişi seven
- Canlı neşeli aktif
- Nerde ne ucuz, ne ne kadar bilen
- Parklarda, bahçelerde çocuklarla gezilebilecek
olumunekankayizsmile canım benimmmm, onlar bebekleriyle kaliteli vakit geçiren değerli anneler... bizde anneyiz die geçiniyoruz işte mafoldumben
bizim buralardada öle tiplerden öle çok varki görsen :))))
ya yarım gün okumuyorum ne çok yazıyorsunuz? yetişemiyorum okumaya bile hepsine cevap yazmak istiyorum ama nerdeeeee
ya yarım gün okumuyorum ne çok yazıyorsunuz? yetişemiyorum okumaya bile hepsine cevap yazmak istiyorum ama nerdeeeee
selam herkese umarım tüm anneler ve bebişler iyidir...bizde iyiyiz kızımla çok şükür hatırlarsanız kızımda idrar yolu enfeksiyonu olmuştu başka bi doktora daha gittik seruma gerek yok dedi iğnelerimiz bitti neyseki tekrar tahlil yaptırdık ve sonuç temiz çıktı ama antibiyotiğe devam etcez bi süre daha kızımın iştahıda yerine geldi 2 gündür maşallah hihoyyyt iyi geçmişte ne çok yazmışsınız bi okumaya çalişim bakim
selam herkese umarım tüm anneler ve bebişler iyidir...bizde iyiyiz kızımla çok şükür hatırlarsanız kızımda idrar yolu enfeksiyonu olmuştu başka bi doktora daha gittik seruma gerek yok dedi iğnelerimiz bitti neyseki tekrar tahlil yaptırdık ve sonuç temiz çıktı ama antibiyotiğe devam etcez bi süre daha kızımın iştahıda yerine geldi 2 gündür maşallah hihoyyyt iyi geçmişte ne çok yazmışsınız bi okumaya çalişim bakim
Çok geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim bebişin.
kızlar mina isminin anlamı türkçe sözlüklerdeki gibi bir mana taşımıyor.
Mina arapça bir isim ve anlamı
"temenni" kelimesiyle bağlantılı,
istemek, arzu etmek, murad edilen manasında..
Hatta mekkedeki mina bölgesinin ismi şu şekilde oluşmuş,
peygamber efendimiz veda haccı sırasında şeytan taşlamaya yöneldiği yol üzerinde cenab-ı allah, cebrail aleyhisselamı aracı olarak efendimize göndermiş ve cebrail aleyhisselam efendimize "temenna" demiş.. Yani: Bizden hayırla iste, murad et. Bunun üzerine efendimiz ümmeti hakkında dualarda ve isteklerde bulunmuş. Buranın adıda mina olarak kalmıştır.. Allahtan hayırla istenen, murad edilen.
herkese merhabalarrrzemuszemus
herkese merhabalarrrzemuszemus
sen ki 9 ay okuyup tek kelime yazmadan bütün hepimizi en ufak ayrıntıya kadar tanımış bir kişiliksin şu kadar sayfa seni yıkmaz şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?