2009 Aralık Anneleri

evet özellikle uçak kalkarken ve inerkebn hatta sizde birer sakız çiğneyin arkadfaşımın oğlu 8 aylık falandı orta kulak iltihabı olmştu uçak yüzünden

Allah iyiliğini versin e mi?:))))süpersinnnn. herşey uyuyo bir küçük şey var uymayan sadece izmirde olmam:))tüh

olumunekankayizsmile canım benimmmm, onlar bebekleriyle kaliteli vakit geçiren değerli anneler... bizde anneyiz die geçiniyoruz işte mafoldumben

bizim buralardada öle tiplerden öle çok varki görsen :))))

öyle anneler daha değerli oluyor

ya yarım gün okumuyorum ne çok yazıyorsunuz? yetişemiyorum okumaya bile hepsine cevap yazmak istiyorum ama nerdeeeee

1-motherandbaby
2-Burcuk
3-Serinus
4-Meybon
5-fms
6-24.5
7-oznurss
8-hayat24
9-peluse
10- nincebayrak

selam herkese umarım tüm anneler ve bebişler iyidir...bizde iyiyiz kızımla çok şükür hatırlarsanız kızımda idrar yolu enfeksiyonu olmuştu başka bi doktora daha gittik seruma gerek yok dedi iğnelerimiz bitti neyseki tekrar tahlil yaptırdık ve sonuç temiz çıktı ama antibiyotiğe devam etcez bi süre daha kızımın iştahıda yerine geldi 2 gündür maşallah hihoyyyt iyi geçmişte ne çok yazmışsınız bi okumaya çalişim bakim

ya yarım gün okumuyorum ne çok yazıyorsunuz? yetişemiyorum okumaya bile hepsine cevap yazmak istiyorum ama nerdeeeee

sen ki 9 ay okuyup tek kelime yazmadan bütün hepimizi en ufak ayrıntıya kadar tanımış bir kişiliksin şu kadar sayfa seni yıkmaz şeker

Çok geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim bebişin.

hadi gözün aydın sevindim bebiş iyileşmiş maşallah ohhhh yedikleri yarasın inşallah boğulma sakın geçmişin derinliklerinde

pelin bak bi topikte okudum az önce bi arkadaş böle yazmış ne güzelmiş minanın anlamı ismiyle şansıyla yaşasın mina :)

hoşbuldum baktın mı benim fotolara profeyonel gözüylen :))

bende yarın kardşeimin müzik yarışması var ona gidicem
kayıncalideme bırakıcam nehirir ama aklım nehirde kalıcak
uzun süreli olucak çünkü 4-5 saatten önce dönemem...

arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım iki sorum olacak; aşılarımı sağlık ocağında yaptırıyorum, hepsini aynı gün yapıyolar. arkadaşlarım özelde yaptırıyo ağır gelir diye doktorlları ayrı günlerde yapıyo. sizce hangisi doğru olan?
ikinciside kızım 26 aralık doğumlu 2500 doğdu her ay 900 gr alıyor. ama doktor 4. aydan itibaren ek gıdalara geçelim dedi. sebebini sorduğumda 4 ayda genelde anne sütü yetersiz kalıyor dedi. bu konuda fikirleriniz nedir? ben ilk altı ay anne sütü dışında hiçbirşey vermek istemiyorum. ve böyle deyince moralim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…