2009 Aralık Anneleri

aman gözünaydın geçmiş olsun , bir dahada gelmesin :Saruboceq:
bende yarın kardşeimin müzik yarışması var ona gidicem
kayıncalideme bırakıcam nehirir ama aklım nehirde kalıcak
uzun süreli olucak çünkü 4-5 saatten önce dönemem...

beslenme işini ne yapacaksın? süt mü bırakacaksın ? onu halledersen sorun yok hem yavaş yavaş alışmış olur

anam o tatıl bana zehır olur
ilki sonu farketmez benım için ben nereye mına oraya
tabı sana saygı duyuyorum arzu ama senunut kocişinle yalnız kalmaya sana kötu haber ama o hayal senınki basbasa kalcakmış bak bak bak git sen o netten aldıklarınıda anne pijamasıyla degiştir :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

pelincim naber? ders çalışma işi nasıl gidiyor?

hayırlı olsn bebiş rota hariç aynı gun yaptrdık biz kilo alımı ıyı mamayla beslenenleri 4.ayda ek gıdaya bsltyrlar ben 6. ay bslmyı dşnyrm

öyle anneler daha değerli oluyor
cnm ya sen izmirin neresindensin bizde izmirli arkadaşlarla yapalım bu aktiviteyii

çok geçmiş olsun cnmcımmm.umarım hiç bir bebek hasta olmazz

katılıyorum pelincim sanaa

Çok geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim bebişin.

hadi gözün aydın sevindim bebiş iyileşmiş maşallah ohhhh yedikleri yarasın inşallah boğulma sakın geçmişin derinliklerinde

çok çok geçmiş olsun salgın var zaten tüm bebişlere dikkattt !

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar inşallah bidaha tekrarlamaz inşallah hiçbir bebek hasta olmaz opuyorumnanaktan

hayırlı olsn bebiş rota hariç aynı gun yaptrdık biz kilo alımı ıyı mamayla beslenenleri 4.ayda ek gıdaya bsltyrlar ben 6. Ay bslmyı dşnyrm

pelincim mina kaçkilo mama veriyormusun hiç.bende 6. Ayda başlamayı düşünüyorum birde kızlar birbirimize ek gıdya başlayınca neler verdiklerimziide yazlım tarifler verelim birbrlerimize

pelincim naber? ders çalışma işi nasıl gidiyor?

ii cnm senden nbr ogluş nasıl
ay o yer alanyadaymış ben gıtmek ıstyrm gerçekten çok begendım inşallah nasip olursa bu yıl antalyaya gıttıgımde gıdeyım dıyorum alnyayada
ders çalışmak ii gitmiyor valla nılgun akşamları anca bakıyorum basmıyor kafam hiç istemyrm çalışmakta bakalım ne yapacagım geçen sene 60 dı vızem şimdi vizeden 60 alsam sevınecegım

pelincim mina kaçkilo mama veriyormusun hiç.bende 6. Ayda başlamayı düşünüyorum birde kızlar birbirimize ek gıdya başlayınca neler verdiklerimziide yazlım tarifler verelim birbrlerimize

mına 4.ayda 6800 du fatmacım mama 90 cc gece içiyor
kılomuz 3.aya göre takıp edılmelıymış erken dogum dıye o yuzden bızle pek kıyaslamasanız daha ıı olur ben ayın 7sınde gıdecegim bakalım kaç kılo almış olacak doktorumuz ne dıyecek ek gıda için yogurt için tupper geldı deneyecegım bakalım memnun klırsam tavsıye derım

4. aydan sonra yavaş yavaş tattırmaya başlayabilirsin ama anne sütünü kesmeden kilo alımı iyiyse süte devam eder 6. ayda başlarsın ek gıdaya olur biter ben şimdi bile sütlü tatlı yerken bakar yalanırsa canı çekmesin diye parmağımın ucuyla diline sürüyorum

hoşgeldin canım bence kilo alımı iyi neden öyle demişki daha olmadan varsayım yapmış

aman gözünaydın geçmiş olsun , bir dahada gelmesin :Saruboceq:

amin inşallah

cnm ya sen izmirin neresindensin bizde izmirli arkadaşlarla yapalım bu aktiviteyii

çok geçmiş olsun cnmcımmm.umarım hiç bir bebek hasta olmazz

katılıyorum pelincim sanaa

teşekkür ederim cnm inşallah

evet süt sağarım mama da var
e iyi o zaman mesele yok, yavaş yavaş alışmaları lazım ben böyle diyorum ama iki ay sonra işe başlayınca nasıl bırakıp gideceksem

oğluş fena değil ya, antibiyotik ve ventolin kullananlar topiğine bende katıldım ama düzelttik şükür daha iyi bugün,
evet çok güzel orası ben çok ceviyorum, antalyaya her gittiğimde eve döneceğimiz gün mutlaka gidiyoruz oraya, suyun üzerinde yemeğimizi yiyip öyle çıkıyoruz yola :)

derside stres yapma ben geçen sene hem final hem vizeden 47 almıştım, bu sorulara çalışıp geçtim, sen aklına girmemiş gibi hissetsende, sınavda gelir aklına okumaktan vazgeçme,günde 10 dk. okusan kardır,haftaya braz ağırlık verdim mi halledersin ben güveniyoommm sana olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
çok şukur çok sevındım gözunaydın
herkese merhabalarrrzemuszemus
merhaba geçtimi artçılar falan ben çok tırsarım aklıma hemen sen geldın

pelin bak bi topikte okudum az önce bi arkadaş böle yazmış ne güzelmiş minanın anlamı ismiyle şansıyla yaşasın mina :)
çok guzel bende anlamını duymuştum ama o olayı okumamıştım sagol cnmcm
9 dılde anlamı varmış zaten seçip begenip kullansın :)

Allah iyiliğini versin pelin koca kadın kedişten mi korkuyon bende evde iguana falan besliyor sandım
ya ben 8 yasındayken hastanede yattım aynı odadakı kız kedı tuyu yutup kıst falan ölmuştu herkesde olck dıye bışey yok ama işte bende kalmış psikolojk benımkısı ama yenmeye çalışıyrm mına için sabunla foto bıle çekıldım gören şoka gryor o kadar yanastgma banyoya kedılı stıcker yapıştrdım falan bakalım alışacagım kızım için inşallah yoksa ben yalnızken kapının önunde kedı varsa arabaya tekrar bınıp 2 tur atıp gelen bır tıptım düşün yanı :)))))
pelincim sezonu açmak için erken değilmi yahu cnmcmm. haziran olssun bi üşütme kızı sonra oralarda

arkadasıma gdcegım kankam oraya evlendı bu sene 4 gn onda kalsam 2 gunde bır otele gıtsek sıcak havuzlar varya kapalı 2 gunde olsa degişiklik olur dedım sonra yaza 8. ayda ancak bızım antalya tatılımız 7. aydada izmir inşallah

kızlar bişi sorcam
nehirin burnu tıkanıyor zaman zamanhasta değil ama
rahatsız ediyor burnun içindekiler temizliyorum ama sizin bildğiniz başka bir yöntem var mı?
sizinikilerdedeoluyor mu?

kızlar bişi sorcam
rahatsız ediyor burnun içindekiler temizliyorum ama sizin bildğiniz başka bir yöntem var mı?

arada bir oluyor aspiratörle temizliyorum gerçi sinir oluyor ama

kızlar bişi sorcam

benim kizimin burnu da cok tikaniyor. aspiratorle hergun temizliyorum.

kilo alimi hic fena degil. bazi arkadaslar doktorlari elestirmeme kiziyor ama bir kez daha elestirecegim:) dereyi gormeden pacayi sivayip mama ver demesi bence cok yanlis. genellikle 6 ay sadece anne sutu, sonra ek gida tavsiye ediliyor anne sutu yaninda. bazi kadinlarin sutu yeterli oluyor 6 aydan fazla bile sadece emzirmeyle bebeklerini buyutuyorlar. yerinde olsam sadece emzirmeye devam ederim, bakarim sutum yetmiyor mama da veririm.

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…