aman gözünaydın geçmiş olsun , bir dahada gelmesin :Saruboceq:selam herkese umarım tüm anneler ve bebişler iyidir...bizde iyiyiz kızımla çok şükür hatırlarsanız kızımda idrar yolu enfeksiyonu olmuştu başka bi doktora daha gittik seruma gerek yok dedi iğnelerimiz bitti neyseki tekrar tahlil yaptırdık ve sonuç temiz çıktı ama antibiyotiğe devam etcez bi süre daha kızımın iştahıda yerine geldi 2 gündür maşallah hihoyyyt iyi geçmişte ne çok yazmışsınız bi okumaya çalişim bakim
bende yarın kardşeimin müzik yarışması var ona gidicem
kayıncalideme bırakıcam nehirir ama aklım nehirde kalıcak
uzun süreli olucak çünkü 4-5 saatten önce dönemem...
kızlar tabi fikrinize çok saygı duyuyorum böyle rahat rahat gider eğlenirim dediğime bakmayın bende yavrumu çok çok özlerim.. ama çok küçükken rahat bir tatil geçirme şansım var.. bebekle eğlenemem ben doğrusu.. ben de belki bırakmakta çok zorlanırım ama onunla da gitmem.. güneşin altında yazık yavrucağa.. evet onunda gezmeye hakkı var haklısınız ama o henüz anlamıyor.. zaten büyüyünce istesenizde eşinizle baş başa bir yere gidemiyceksiniz.. işte o zaman onun da gezmeye eğlenmeye hakkı var diye düşünüyorum.. şuanda böyl düşünüyorum.. bırakmak çok zor olacak biliyorum.. ama deniycem yada gitmiycem.. ben ki şuraya carrefoura bile gitsem koşa koşa gelip koklayıp öpüyorum.. bir saatte özlüyorum.. ama eşimde bende insanız ve belki de bu başbaşa geçirebileceğimiz son taitl.. çünkü oğlumuz büyüyüp aklı erdiğinde hiç bırakamayız.. biliyor olacak çünkü.. ona iyi bir anne baba olmak için öncelikle biz iyi olmalıyız diye düşünüyorum..
anam o tatıl bana zehır olur
ilki sonu farketmez benım için ben nereye mına oraya
tabı sana saygı duyuyorum arzu ama senunut kocişinle yalnız kalmaya sana kötu haber ama o hayal senınki basbasa kalcakmış bak bak bak git sen o netten aldıklarınıda anne pijamasıyla degiştir :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım iki sorum olacak; aşılarımı sağlık ocağında yaptırıyorum, hepsini aynı gün yapıyolar. arkadaşlarım özelde yaptırıyo ağır gelir diye doktorlları ayrı günlerde yapıyo. sizce hangisi doğru olan?
ikinciside kızım 26 aralık doğumlu 2500 doğdu her ay 900 gr alıyor. ama doktor 4. aydan itibaren ek gıdalara geçelim dedi. sebebini sorduğumda 4 ayda genelde anne sütü yetersiz kalıyor dedi. bu konuda fikirleriniz nedir? ben ilk altı ay anne sütü dışında hiçbirşey vermek istemiyorum. ve böyle deyince moralim bozuluyor
cnm ya sen izmirin neresindensin bizde izmirli arkadaşlarla yapalım bu aktiviteyiiöyle anneler daha değerli oluyor
selam herkese umarım tüm anneler ve bebişler iyidir...bizde iyiyiz kızımla çok şükür hatırlarsanız kızımda idrar yolu enfeksiyonu olmuştu başka bi doktora daha gittik seruma gerek yok dedi iğnelerimiz bitti neyseki tekrar tahlil yaptırdık ve sonuç temiz çıktı ama antibiyotiğe devam etcez bi süre daha kızımın iştahıda yerine geldi 2 gündür maşallah hihoyyyt iyi geçmişte ne çok yazmışsınız bi okumaya çalişim bakim
anam o tatıl bana zehır olur
ilki sonu farketmez benım için ben nereye mına oraya
tabı sana saygı duyuyorum arzu ama senunut kocişinle yalnız kalmaya sana kötu haber ama o hayal senınki basbasa kalcakmış bak bak bak git sen o netten aldıklarınıda anne pijamasıyla degiştir :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Çok geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim bebişin.
hadi gözün aydın sevindim bebiş iyileşmiş maşallah ohhhh yedikleri yarasın inşallah boğulma sakın geçmişin derinliklerinde
çok çok geçmiş olsun salgın var zaten tüm bebişlere dikkattt !
hayırlı olsn bebiş rota hariç aynı gun yaptrdık biz kilo alımı ıyı mamayla beslenenleri 4.ayda ek gıdaya bsltyrlar ben 6. Ay bslmyı dşnyrm
pelincim naber? ders çalışma işi nasıl gidiyor?
pelincim mina kaçkilo mama veriyormusun hiç.bende 6. Ayda başlamayı düşünüyorum birde kızlar birbirimize ek gıdya başlayınca neler verdiklerimziide yazlım tarifler verelim birbrlerimize
arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım iki sorum olacak; aşılarımı sağlık ocağında yaptırıyorum, hepsini aynı gün yapıyolar. arkadaşlarım özelde yaptırıyo ağır gelir diye doktorlları ayrı günlerde yapıyo. sizce hangisi doğru olan?
ikinciside kızım 26 aralık doğumlu 2500 doğdu her ay 900 gr alıyor. ama doktor 4. aydan itibaren ek gıdalara geçelim dedi. sebebini sorduğumda 4 ayda genelde anne sütü yetersiz kalıyor dedi. bu konuda fikirleriniz nedir? ben ilk altı ay anne sütü dışında hiçbirşey vermek istemiyorum. ve böyle deyince moralim bozuluyor
aman gözünaydın geçmiş olsun , bir dahada gelmesin :Saruboceq:
cnm ya sen izmirin neresindensin bizde izmirli arkadaşlarla yapalım bu aktiviteyii
çok geçmiş olsun cnmcımmm.umarım hiç bir bebek hasta olmazz
katılıyorum pelincim sanaa
e iyi o zaman mesele yok, yavaş yavaş alışmaları lazım ben böyle diyorum ama iki ay sonra işe başlayınca nasıl bırakıp gideceksemevet süt sağarım mama da var
ii cnm senden nbr ogluş nasıl
ay o yer alanyadaymış ben gıtmek ıstyrm gerçekten çok begendım inşallah nasip olursa bu yıl antalyaya gıttıgımde gıdeyım dıyorum alnyayada
ders çalışmak ii gitmiyor valla nılgun akşamları anca bakıyorum basmıyor kafam hiç istemyrm çalışmakta bakalım ne yapacagım geçen sene 60 dı vızem şimdi vizeden 60 alsam sevınecegım
çok şukur çok sevındım gözunaydınselam herkese umarım tüm anneler ve bebişler iyidir...bizde iyiyiz kızımla çok şükür hatırlarsanız kızımda idrar yolu enfeksiyonu olmuştu başka bi doktora daha gittik seruma gerek yok dedi iğnelerimiz bitti neyseki tekrar tahlil yaptırdık ve sonuç temiz çıktı ama antibiyotiğe devam etcez bi süre daha kızımın iştahıda yerine geldi 2 gündür maşallah hihoyyyt iyi geçmişte ne çok yazmışsınız bi okumaya çalişim bakim
merhaba geçtimi artçılar falan ben çok tırsarım aklıma hemen sen geldınherkese merhabalarrrzemuszemus
çok guzel bende anlamını duymuştum ama o olayı okumamıştım sagol cnmcmpelin bak bi topikte okudum az önce bi arkadaş böle yazmış ne güzelmiş minanın anlamı ismiyle şansıyla yaşasın mina :)
ya ben 8 yasındayken hastanede yattım aynı odadakı kız kedı tuyu yutup kıst falan ölmuştu herkesde olck dıye bışey yok ama işte bende kalmış psikolojk benımkısı ama yenmeye çalışıyrm mına için sabunla foto bıle çekıldım gören şoka gryor o kadar yanastgma banyoya kedılı stıcker yapıştrdım falan bakalım alışacagım kızım için inşallah yoksa ben yalnızken kapının önunde kedı varsa arabaya tekrar bınıp 2 tur atıp gelen bır tıptım düşün yanı :)))))Allah iyiliğini versin pelin koca kadın kedişten mi korkuyon bende evde iguana falan besliyor sandım
pelincim sezonu açmak için erken değilmi yahu cnmcmm. haziran olssun bi üşütme kızı sonra oralarda
kızlar bişi sorcam
nehirin burnu tıkanıyor zaman zamanhasta değil ama
rahatsız ediyor burnun içindekiler temizliyorum ama sizin bildğiniz başka bir yöntem var mı?
sizinikilerdedeoluyor mu?
kızlar bişi sorcam
nehirin burnu tıkanıyor zaman zamanhasta değil ama
rahatsız ediyor burnun içindekiler temizliyorum ama sizin bildğiniz başka bir yöntem var mı?
sizinikilerdedeoluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?