2009 Aralık Anneleri

MISAFIR IPTAL OLDU kaydirigubbakcemile2
BENDE OGLANI UYUTTUM TAKTIM KEMERIMI KEYIF YAPIOM zemuszemus

ben doktor ne derse desin altıncı aydan sonra ek gıdalara başlıcam:) hatta doktorumuzu değiştirmeyi düşünüyorum. ptesi için başka bi doktordan randevu aldım. başka gıdaların tadına bakınca emmemezlik yapmaz dimi?

aşıyla ilgili de 2. ayda iki bacağından bir de kolundan 3 aşıyı aynı gün yaptılar. (rotayı başka bir gün) 4. ayda da mı öyle olacak diye merak ettim. yazık bebişlere ya içim acıyo ben iğneden çok korkarımda:)

sempatiksalakcinniakannehirbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3 ay peliiiiin öldüm gülmekteeen.. yok anam ben çocukda yaparım"kariyer" de anladın ssen onu
ardanın doktoru böyle giderse 6.ayın sonuna kadar ek gıda başlamayız dedi.. kilo alımı şimdiye kadar çok iyiyd maşallah.. baklalım ..

ama bebeginin kilosuna, kakasina cisine cok dikkat et. bir degisiklik farkedersen mama verirsin. kesin vermem diye sartlama kendini. bi de doktor ek gidadan ziyade mamayi tavsiyie etmeliydi bu durumda. mamayi kastetmedigine emin misin? formul yani.

Demek o saatte kalkmayı alışkanlık haline getirmiş açlığından değil bence

kızlar günaydın bugün kızımı dr a götüreceğiz doğduktan 1 hafta sonra götürmüştük aşıları sağlık ocağına yaptırıyoruz diye hiç kontrole gitmedik sağlığı maşallah yerinde ama birde dr baksın diye düşündüm hemde rota yaptıracağım

günaydın kızlar,

dün rota aşısını yaptırdık, biraz huysuzlandı gece ama onun dışında iyiydi çok şükür...anneciğim geldi...bizde gece dışarı çıktık 2 de geldik ohh iyi geldi walla...oğluşun da durumu iyiymiş çok şükür...

günaydın kızlar bebişler nasıl bugün
günaydınnnnn :)

hadi geçmiş olsun , belliydi zaten birşeyler yapacağın, dün annene ilan-ı aşk edişinden :) ohh yarasın, darısıda başımıza olsunzemuszemus

bugece sabaha kadar uyudum gece babamız baktı çok iyi geldi valla ee yarın pazar bu gecede bakar bende dinlemmiş olurum inşsositososito

günaydın
gözün aydın burcu kavuşmuşsun annene bnde çok özledim annemi haziranda gidicem inş daha çok var
ohh gezmişsin birde ne güzel bizevde kapalıyız hep

ayy annelerin uzak olması zor hamileyken uzaktık dogum yaıcam diye annem yakın taşındım iyiki taşınmışım sezeryanla dogum yaptım annem baktı hala yardımcı oluyo saolsun

günaydınnnnn :)

hadi geçmiş olsun , belliydi zaten birşeyler yapacağın, dün annene ilan-ı aşk edişinden :) ohh yarasın, darısıda başımıza olsunzemuszemus

:))))))) çok masumane bir ilanı aştı
CADIARZU
günaydın
gözün aydın burcu kavuşmuşsun annene bnde çok özledim annemi haziranda gidicem inş daha çok var
ohh gezmişsin birde ne güzel bizevde kapalıyız hep

canım iyi geldi hakkaten, darısı başına anacğına kavuş inş....Allah bütün annelerimize uzun sağlıklı ömür versin...:Saruboceq:

ayy annelerin uzak olması zor hamileyken uzaktık dogum yaıcam diye annem yakın taşındım iyiki taşınmışım sezeryanla dogum yaptım annem baktı hala yardımcı oluyo saolsun
keşke bnmde taşınmak gibi bir şansım olsa ama aramızda kilometreler var ve 70 km uzunluğunda kocaaa biii akdeniz var :)))

doğumda bnde ailemin yanındaydım banada çk yardımcı oldular ama şimdi yalnızım herkesten uzak ve bu çok zor gelio
yorgunluk açısndan deil kızıma bakmaktan yorulmuyorum ama çok özlüyorum ailemi
:))))))) çok masumane bir ilanı aştı
CADIARZU

canım iyi geldi hakkaten, darısı başına anacğına kavuş inş....Allah bütün annelerimize uzun sağlıklı ömür versin...:Saruboceq:

aminn burcu saolasın inş :)

kızlar moralim çok bozuk.kızımın öksürüğü giderek şiddetlendi.ne gece ne gündüz uyuyamadı dün dr.a götürdük.göğsü tıkanmış.ventolin ve başka bir ilacı karıştırıp hava verdiler sonra iki kerede sadece ventolinli hava verdiler.çok şükür açıldı göğsü ama hala öksürüğü geçmedi.bronşit olup sürekli hava kullananlar varmış duyunca çok üzüldüm.emmeside hiç iyi değil sadece 5 dakika oda zoraki.pelin demişsin ya çok emiyor diye bırakacak korkusundan çok daha iyidir.kilo alımı durdu şimdi daha fazla mama veriyorum.oda kolayına geliyor emmiyor beni yada hasta ondan olabilir..göğüs pompası aldım tekrar ama süt akımı çok yavaş.pompa kullananlar ne kadar sürede kaç cc süt sağıyor merak ettim cevap verirseniz sevinirim..

çok çok geçmiş olsun valla bende aynı dertten muzdaribim çareyi söyle buldum bi memeden bebeüim emerken öbürünü sağıyorum o zaman foşur foşur süt geliyor ama emmediğinde heleki göğüslerimde fazla dolu değilse çok zor sağıyorum benimkide pek emme meraklısı değil ama uykuluyken emzirmek rahat oluyor o yüzden gece daha rahat saüıyorum gündüz zaten geceki kadar fazla sütte olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…