MISAFIR IPTAL OLDU kaydirigubbakcemile2
BENDE OGLANI UYUTTUM TAKTIM KEMERIMI KEYIF YAPIOM zemuszemus
sempatiksalakcinniakannehirbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3 ay peliiiiin öldüm gülmekteeen.. yok anam ben çocukda yaparım"kariyer" de anladın ssen onuanam o tatıl bana zehır olur
ilki sonu farketmez benım için ben nereye mına oraya
tabı sana saygı duyuyorum arzu ama senunut kocişinle yalnız kalmaya sana kötu haber ama o hayal senınki basbasa kalcakmış bak bak bak git sen o netten aldıklarınıda anne pijamasıyla degiştir :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ardanın doktoru böyle giderse 6.ayın sonuna kadar ek gıda başlamayız dedi.. kilo alımı şimdiye kadar çok iyiyd maşallah.. baklalım ..ben doktor ne derse desin altıncı aydan sonra ek gıdalara başlıcam:) hatta doktorumuzu değiştirmeyi düşünüyorum. ptesi için başka bi doktordan randevu aldım. başka gıdaların tadına bakınca emmemezlik yapmaz dimi?
aşıyla ilgili de 2. ayda iki bacağından bir de kolundan 3 aşıyı aynı gün yaptılar. (rotayı başka bir gün) 4. ayda da mı öyle olacak diye merak ettim. yazık bebişlere ya içim acıyoben iğneden çok korkarımda:)
ben doktor ne derse desin altıncı aydan sonra ek gıdalara başlıcam:) hatta doktorumuzu değiştirmeyi düşünüyorum. ptesi için başka bi doktordan randevu aldım. başka gıdaların tadına bakınca emmemezlik yapmaz dimi?
aşıyla ilgili de 2. ayda iki bacağından bir de kolundan 3 aşıyı aynı gün yaptılar. (rotayı başka bir gün) 4. ayda da mı öyle olacak diye merak ettim. yazık bebişlere ya içim acıyoben iğneden çok korkarımda:)
SEN HİÇ ANNESINI EMIP SONRADA160 CC MAMA İÇİP GECE YINEDE 2 SAAT ARAYLA ANNESINI EMEN BEBEK GÖRDUNMU
BEN GÖRDUM :)))))))
GEÇEN OMZUM TUTULDU DIYE HAREKET EDEMEDIM EMZIRDIM SONRADA EŞİM MAMA HAZIRLAMIŞ BEN KALKAMYCAM DIYE ONU VERDIK HANI DELIKSIZ UYUR KARNI TAM DOYMUYOR DA KALKIYOR SANIYORDUM YA BEN MAMA VERELİM DNEYELIM OLDUK AMA MALESEF GECE KALKMASINDA BİRŞEY DEGİŞMEDİ EMSEDE AYNI UYANIYOR EMIP MAMA İÇSEDE EK GIDADA DA UMIDIM YOK BENIM ÇUNKU BEN ANLADIMKI BENIMKI KEYIF ALMAK İÇİN EMIYOR BENI :)))))
BURCUCUM YANI İŞE YARAMADI BİR SEFERLIK VER MAMAYI BAK DIYORUN YA
SÖKMEDI MINAYA :roflol:
günaydınnnnn :)günaydın kızlar bebişler nasıl bugün
günaydın kızlar,
dün rota aşısını yaptırdık, biraz huysuzlandı gece ama onun dışında iyiydi çok şükür...anneciğim geldi...bizde gece dışarı çıktık 2 de geldik ohh iyi geldi walla...oğluşun da durumu iyiymiş çok şükür...
günaydınnnnn :)
hadi geçmiş olsun , belliydi zaten birşeyler yapacağın, dün annene ilan-ı aşk edişinden :) ohh yarasın, darısıda başımıza olsunzemuszemus
günaydın
gözün aydın burcu kavuşmuşsun annene bnde çok özledim annemi haziranda gidicem inş daha çok var
ohh gezmişsin birde ne güzel bizevde kapalıyız hep
keşke bnmde taşınmak gibi bir şansım olsa ama aramızda kilometreler var ve 70 km uzunluğunda kocaaa biii akdeniz var :)))ayy annelerin uzak olması zor hamileyken uzaktık dogum yaıcam diye annem yakın taşındım iyiki taşınmışım sezeryanla dogum yaptım annem baktı hala yardımcı oluyo saolsun
:))))))) çok masumane bir ilanı aştı
CADIARZU
canım iyi geldi hakkaten, darısı başına anacğına kavuş inş....Allah bütün annelerimize uzun sağlıklı ömür versin...:Saruboceq:
kızlar moralim çok bozuk.kızımın öksürüğü giderek şiddetlendi.ne gece ne gündüz uyuyamadı dün dr.a götürdük.göğsü tıkanmış.ventolin ve başka bir ilacı karıştırıp hava verdiler sonra iki kerede sadece ventolinli hava verdiler.çok şükür açıldı göğsü ama hala öksürüğü geçmedi.bronşit olup sürekli hava kullananlar varmış duyunca çok üzüldüm.emmeside hiç iyi değil sadece 5 dakika oda zoraki.pelin demişsin ya çok emiyor diye bırakacak korkusundan çok daha iyidir.kilo alımı durdu şimdi daha fazla mama veriyorum.oda kolayına geliyor emmiyor beni yada hasta ondan olabilir..göğüs pompası aldım tekrar ama süt akımı çok yavaş.pompa kullananlar ne kadar sürede kaç cc süt sağıyor merak ettim cevap verirseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?