kızlar moralim çok bozuk.kızımın öksürüğü giderek şiddetlendi.ne gece ne gündüz uyuyamadı dün dr.a götürdük.göğsü tıkanmış.ventolin ve başka bir ilacı karıştırıp hava verdiler sonra iki kerede sadece ventolinli hava verdiler.çok şükür açıldı göğsü ama hala öksürüğü geçmedi.bronşit olup sürekli hava kullananlar varmış duyunca çok üzüldüm.emmeside hiç iyi değil sadece 5 dakika oda zoraki.pelin demişsin ya çok emiyor diye bırakacak korkusundan çok daha iyidir.kilo alımı durdu şimdi daha fazla mama veriyorum.oda kolayına geliyor emmiyor beni yada hasta ondan olabilir..göğüs pompası aldım tekrar ama süt akımı çok yavaş.pompa kullananlar ne kadar sürede kaç cc süt sağıyor merak ettim cevap verirseniz sevinirim..
kızlar moralim çok bozuk.kızımın öksürüğü giderek şiddetlendi.ne gece ne gündüz uyuyamadı dün dr.a götürdük.göğsü tıkanmış.ventolin ve başka bir ilacı karıştırıp hava verdiler sonra iki kerede sadece ventolinli hava verdiler.çok şükür açıldı göğsü ama hala öksürüğü geçmedi.bronşit olup sürekli hava kullananlar varmış duyunca çok üzüldüm.emmeside hiç iyi değil sadece 5 dakika oda zoraki.pelin demişsin ya çok emiyor diye bırakacak korkusundan çok daha iyidir.kilo alımı durdu şimdi daha fazla mama veriyorum.oda kolayına geliyor emmiyor beni yada hasta ondan olabilir..göğüs pompası aldım tekrar ama süt akımı çok yavaş.pompa kullananlar ne kadar sürede kaç cc süt sağıyor merak ettim cevap verirseniz sevinirim..
çok çok geçmiş olsun valla bende aynı dertten muzdaribim çareyi söyle buldum bi memeden bebeüim emerken öbürünü sağıyorum o zaman foşur foşur süt geliyor ama emmediğinde heleki göğüslerimde fazla dolu değilse çok zor sağıyorum benimkide pek emme meraklısı değil ama uykuluyken emzirmek rahat oluyor o yüzden gece daha rahat saüıyorum gündüz zaten geceki kadar fazla sütte olmuyor
çok geçmiş olsun bnm yeğenmde her sene hastanede yatrdı 15 gün hava verirlerdi bn küçüktüm baya şimdi sen yazınca hatırladım ama yeğenim iyiydi yani üzülme dicem ama bnde olsam üzülürdüm ama şöyle düşün önemli olan kızın ii olması sağlıklı olması büyümesi değilmi varsın mama yesin ilaçlarını içsin aöma yetrki ii olsun düzelsn önmli olan o
ve bn bir şeye çok inanıyorum bebekler annelerinin duygularını hissediyorlar o yüzden pozitif olmaya çalış bebeğine şifa diliyorum herşey en kısa sürede yoluna girer umarım
allah dermansız dert vermesin
canim cok gecmis olsun, cok uzuldum bebecigeinsallah kisa zamanda gecer oksurugu. ben hayat24'e katiliyorum. onemli olan bebeginin sagligi sutun icin endise etme. mama ver, seni emmiyor diye endise etme. dunyanin sonu degil. iyilessin yeter.
ben medela pompa kullaniyorum. eger goguslerim tam doluysa ikisinden toplam 170-180 cc sut cikiyor 10 dakika sonunda. eger emzirdikten sonra pompalarsam yarisi kadar cikiyor. ama bunlarla kiyaslama, her kadin farklidir. bence sen emdigi kadar emzir, ya da sutunu anne memesi taklidi biberonla ver, uzerini mamayla tamamla.
canım çok çok geçmiş olsun inşallah biran önce düzelir.. şu yaz bi gelseydioffkızlar moralim çok bozuk.kızımın öksürüğü giderek şiddetlendi.ne gece ne gündüz uyuyamadı dün dr.a götürdük.göğsü tıkanmış.ventolin ve başka bir ilacı karıştırıp hava verdiler sonra iki kerede sadece ventolinli hava verdiler.çok şükür açıldı göğsü ama hala öksürüğü geçmedi.bronşit olup sürekli hava kullananlar varmış duyunca çok üzüldüm.emmeside hiç iyi değil sadece 5 dakika oda zoraki.pelin demişsin ya çok emiyor diye bırakacak korkusundan çok daha iyidir.kilo alımı durdu şimdi daha fazla mama veriyorum.oda kolayına geliyor emmiyor beni yada hasta ondan olabilir..göğüs pompası aldım tekrar ama süt akımı çok yavaş.pompa kullananlar ne kadar sürede kaç cc süt sağıyor merak ettim cevap verirseniz sevinirim..
çok geçmiş olsun d sor bence çünkü daha çok ufaklar bişede veremiyoruz yazık emmez biberona alışınca benim oglumda öyle yaptı hep mama yiyor şimdi bide fizyoljik reflü oldu 3 haftadır dr gidiyoruz pazartesi tekrar gidicez
canım çok çok geçmiş olsun inşallah biran önce düzelir.. şu yaz bi gelseydioff
neyse bikactane daha ekleyebildim nazann istemistin ya
Çok sağol canımolumunekankayizsmilehayırlı olsun canım güle güle binsin
neyse bikactane daha ekleyebildim nazann istemistin ya
iyi hafta sonları hepinize:)
kızlar işe başladıktan sonra giremez oldum buralara,herkesi çok özledim,umarım bebeişlerimiz iyidir,herkesi selamlıyor,öpüyorumm
biz iyiyiz ama ben hafif depresifim,işten ötürü(
napalım buna da şükür...
çalışmayan anne arkadaşlarım kıymetini bilin vaktinizin((
nazan nasılsın mert efe nasıl?
bu arada doğum günün tekrar kutlu olsun canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?