2009 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun bnm yeğenmde her sene hastanede yatrdı 15 gün hava verirlerdi bn küçüktüm baya şimdi sen yazınca hatırladım ama yeğenim iyiydi yani üzülme dicem ama bnde olsam üzülürdüm ama şöyle düşün önemli olan kızın ii olması sağlıklı olması büyümesi değilmi varsın mama yesin ilaçlarını içsin aöma yetrki ii olsun düzelsn önmli olan o
ve bn bir şeye çok inanıyorum bebekler annelerinin duygularını hissediyorlar o yüzden pozitif olmaya çalış bebeğine şifa diliyorum herşey en kısa sürede yoluna girer umarım
allah dermansız dert vermesin

canim cok gecmis olsun, cok uzuldum bebecige insallah kisa zamanda gecer oksurugu. ben hayat24'e katiliyorum. onemli olan bebeginin sagligi sutun icin endise etme. mama ver, seni emmiyor diye endise etme. dunyanin sonu degil. iyilessin yeter.

ben medela pompa kullaniyorum. eger goguslerim tam doluysa ikisinden toplam 170-180 cc sut cikiyor 10 dakika sonunda. eger emzirdikten sonra pompalarsam yarisi kadar cikiyor. ama bunlarla kiyaslama, her kadin farklidir. bence sen emdigi kadar emzir, ya da sutunu anne memesi taklidi biberonla ver, uzerini mamayla tamamla.

cevaplarınız için çok sağolun kızlar.birşey soracağım balgamı var ve bir türlü atamıyor.bunun için yapabileceğim birşey varmı acaba bildiğiniz.

çok geçmiş olsun d sor bence çünkü daha çok ufaklar bişede veremiyoruz yazık emmez biberona alışınca benim oglumda öyle yaptı hep mama yiyor şimdi bide fizyoljik reflü oldu 3 haftadır dr gidiyoruz pazartesi tekrar gidicez

canım çok çok geçmiş olsun inşallah biran önce düzelir.. şu yaz bi gelseydioff

doktora söyledim canım çok normal şu anda hasta burnu tıkalı almak istemiyor dedi..

canım çok çok geçmiş olsun inşallah biran önce düzelir.. şu yaz bi gelseydioff

inşallah canım sağol..

Oğluşuma araba aldık bugün gezebilecez artık havalr bi düzelsee.güneş vardı bugün ama soğuktu yinedeealsanaalsanasmile

bugun bıraz temızlık yaptım çok yoruldum valla ama temızlık gıbısı yok ev mıs gıbı koktu
yorgunum hemen çıkacagım ama yasayan varsa yazsın okur burcu yarın eylul kusuyormuş demır ılacı yapar demıştı doktor ama 1 saatde 3 kere kusmuş bana çok geldi demır ilacı kullanıp bu şekil kusma yasayan var mı kızlar yazında burcu gırınce okusun ileser çok geçmiş olsun tekrar
herkese ıyıgeceler

resim ekledim ama 1 tane ekleyebildim cep telefonundan cektiklerim atiliyo siteye forograf makinasindan bussuru cektim ama boyut buyuk diyo kucultmesinide bilmiyorum

neyse bikactane daha ekleyebildim nazann istemistin ya

dilek bak şimdi fotoğraf makinasında çektiğin bir resmin üstüne sağ tıkla birlikte aç tıkla ordan paint seç
paintte ise dosya menüsünden farklı kaydet tıkla resmin ismi yazar hemen altında uzantı listesi vardır bu uzantı jpg olan seçili olsun ve ok tıkla resmin boyutu böle küçültülür
bi kç kez tekrar et aynı resimde eğer yaptığında yne büyük derse

burcu bnce kontrol et her verdiğindemi bunu yapıyor bnm kızımda devit içince çok kusardı 1 ay kdr kulanamamştım mesela şuan içiyor kç damla veriosun bn aç karnına veriyorum o zmn kusmuyor
kusan bi bebek olduğu için

iyi hafta sonları hepinize:)
kızlar işe başladıktan sonra giremez oldum buralara,herkesi çok özledim,umarım bebeişlerimiz iyidir,herkesi selamlıyor,öpüyorumm
biz iyiyiz ama ben hafif depresifim,işten ötürü(
napalım buna da şükür...
çalışmayan anne arkadaşlarım kıymetini bilin vaktinizin((

nevin nasılsın?
bebeişin nasıl?eşin askerden döndümü?işe başladın mı?
canım ya amma cok soru sordum:)))

nazan nasılsın mert efe nasıl?
bu arada doğum günün tekrar kutlu olsun canımcım

Sana da canım iyi haftasonlarıı.ben de girsm de çok vakit harcayamaz oldm son günlerde nedense üşeniyorm birazda..biz de öpüyoruz senii.çok da ayrı kalma bizdeen .kolay gelsin cnm

nazan nasılsın mert efe nasıl?
bu arada doğum günün tekrar kutlu olsun canımcım

iyiyim cnm saol sen nasılsın?bebiş nasıl?yerim onun güzel ellerini.ben de tam sana yazıyodum.bebişi zorrrrllla uyuttum ay 3.ay koliği yakaladı sanırım bizi 3-4gündür fena oluyor akşamları birde bugün dışarı çıktık daha fena oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…