2009 Aralık Anneleri

:1hug::1hug:
iyiyim canım acayip bir koşuşturma içerisindeyim
ada derinim şükür şimdi iyi biz amip olduk,kızım acayip ishaldi kusuyordu kaka tahlili yaptık amip olduğu çıktı işte,ek gıdalara başladık ya ondan ya da yıkandığı sudan kaptı...şükür şimdi iyi:)
canım allah yardımcın olsun kolik çok fena 3 ay çektik çok iyi bilirim denemediğim şey kalmamıştı,biraz nurse harveys işe yaramıştı,3.ay bittiği gece de son kolik ağrımız olmuştu şükr...dilerim tez zaman da mert efemizde rahatlar:))opuyorumnanaktan

canım çok gecmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin...moralini bozma vermek zorunda kalırsak hepimiz de bebelerimize mama vereceğiz,sende öle yapacaksın napalım...bende şimilik işte süt sağıyorum öle foşu foşur değil..sabah 8den öğlen 2.5 a kadar 180-200 cc kadar süt çıkıyor,ne adar çok sağarsam o kadar cok geliyor...sende öle yap sık sık sağ...daamaklı biberonla kendi sağdığın sütü ver az da olsa
tekrar geçmiş olsun canımm

Kolay gelsin canm.
Çok geçmiş olsun cnm geçmiş de zaten:)Allah bşirdaha yaşatmasın.amip i ilk defa duydum ohaoldumsmilekötü bir hastalıkmış.neyse atlatmışsınız çok şükür.
sağol cnm ya yüzüstü şekilde kucakta dolaşmak istiyor 1saat geziyoruz evde öyle.sustu deyip oturursam basıyor yaygarayı.neyse öyle böyle geçecek bunlar da.sağol cnm inşş

canım çok sağol...
geçmişi okuyorumda mert efe ye noldu geçmiş olsun hastalık atlattınız sanırım
benim kızımda o pozisyondan çok hoşlanıyordu,aynen...böle böle gececek canım benim
rabbim yavrularımızı korusun beterlerinden saklasın

çok saqol cnm inş geçsin biran önce
bronşit oldu cnm ya ama başlangıçta dedi dr. allahtan çok ilerlemeden geçti ventolin şurupla..ben yaatayım cnm gözlerm kapanıyr.iyi geceler sana.a.s.

ii geceler kızlR napıosunuz bu saatte bnm kızım tam uyudu bnde yattım tel çldı bi kez uyandı sesine 2 saattir uyutamadım ya allah bildiği gbi yapsın o çaldıranı emi

ii geceler kızlR napıosunuz bu saatte bnm kızım tam uyudu bnde yattım tel çldı bi kez uyandı sesine 2 saattir uyutamadım ya allah bildiği gbi yapsın o çaldıranı emi

merhaba canan biz iyiyiz şükür banyo yaptı benim zilli uyuyo rahat rahat:))
hay allah ya bu saatte ne telefonu ayol,değil bebeler biz bilem korkarız yazık yavruma:)(((

aman sorma seray ya sapık dadandı bıktım valla
gecenin bi vakt, herkmse çaldırıo kapatıo
fişi çeksem yalnızım acil bişy olur die çekmedim
allah beter etsin ne diyeyim
geçmiş olsun ada rahatsızlanmış

günaydın kızlar biz kaltık meme emme işkencesi yaşıyoruz emiyor çıkarıyor emiyor çıkarıyor delüüüüü

dün dr a gittik maşallah kızımın hiçbir şeyi yokmuş heryerine baktı rota yaptırmak istiyorum dedim dr koruyuculuğu çok değil içinde domuz virüsü bulundu çok spekülasyonlar var hakkında dedi ama dedim yapılması tavsiye ediliyor dedim siz bilirsiniz elimizde var hatta size verdiğimiz aşı takip kartındada var yaparız hemen ama genede belirtiyim benim çocuğum olsa yaptırmam dedi bende vazgeçtim hastaneden önce gidip kızıma bebek arabası aldık saraçhaneden ist oturanlar bilir geçidin altından pierre cardin çift yönlü 240 dedi 190 a bıraktı bilgi olsun hast. sonra bauhause gittik alışveriş yaptık kızım çok sevdi arabasını biraz kestirdi biz gezerken :)))))))) akşamda anneanneler geldi yemeğe tabii yemekleriyle beraber güzel bir gündü

bu arada kızım bu ay 750 almış dr çok iyi maşallah süte devam dedi 5660 olmuş boyuda 58 cm

güle güle kullansın Zeynep'im arabasını

MAŞAALLAH güzel almış kilosunuda...

ya işte herkes bişi dio aşıyla ilgili, ben de yaptırdım...Allah hepsini korusun canım...

nevin nasılsın?
bebeişin nasıl?eşin askerden döndümü?işe başladın mı?
canım ya amma cok soru sordum:)))
tşk canım çok iyiyiz..bebişim cok iyi çığlıklı bir kızım var..eşim 2 ay oldu geleli..işe 12 nisanda başlıycam..ev rahat

tşk canım çok iyiyiz..bebişim cok iyi çığlıklı bir kızım var..eşim 2 ay oldu geleli..işe 12 nisanda başlıycam..ev rahat

offffffffff ya bende 1 nisanda başlıycam keşke biraz daha olsa ama yok işim çooook rahat ama koşuşturma nasıl olacak bebişle bakalım

Benim ve kizimin bu doktorlardan cektigi nedir cidden bilmiyorum . Babam hastaneden haftasonu icin izinli cikti bende Eylülü gotureyim de moral bulsun istedim. Cuma gunu iste Eylül 5 kere filan kustu . Bu arada biz de demir ilacina basladik . Doktor kusabilir demisti ona bagladim . Dunde 10 kere filan kusunca doktorunu aradim aksam 8 gibi filan yok bu demir kusturmasi degil bizim hastaneye gidin dedi ama ayni saglik kurulusun annemlerin orda da yeri oldugu icin oraya gittik hemen . Evde yanliz surekli atesini olctum ates var mi diye hic cikmadi .Neyse gittik hastaneye atesine bakti doktor 38.5 dedi . Ya dedim butun gun olctum ben bilmiyorum vucut atesi 38.5 dedi. Kulak atesi farkli mi ki dedim iste kafasina bakti dinledi filan ne olur ne olmaz diye son yaptigi kakayi goturmustum hemen aldi filan bunu gonderdi yukari cikin hemen serum baglayalim dedi. O kadar mi onemli su an durumu deyince biz baglayalim dedi. O arada ben hemen doktorumu aradim konusturdum filan alinca telefonu bence su kaybi filan yoksa serum filan baglatma ya filan dedi kadin . Yukari ciktik kan ve idrar alcaklar diye . O arada hemsireye sordum olcun atesini diye . 36.5 dedi kadin . 5 dakika mi dustu diyince bilemem ben filan dedi kadin. Geldi doktor iste esim biraz bozdu doktoru . İste kan tahlili filan yaptirdik bisey cikmadi . İdrar veremedik hala . Yarin kendi doktorumuza gidicez . Bu doktorlari hic anlamiyorum ya .

siz bana kiziyorsunuz ama iste ben bu tip seyler yuzunden doktorlara kiziyorum ve guvenmiyorum. ates olcmek kadar basit bir seyde hata yapilir mi yaaa? boyle sacma sey mi olur? hem ne serumu? neye dayanarak?

gelelim demir meselesine... ancak su nedenlerle bebege demir verilir:

bebek premature ise
bebek zamaninda dogdugu halde cok dusuk kiloda dogduysa
anne hamileyken iyi beslenmediyse ya da seker hastasiysa

bunlarin disinda 7-8 aydan once demire ihtiyaci yok ki bebegin? besinlerden aliyor zaten. hele hele annesini emiyorsa hiiiic ihtiyaci yok.

bilemiyorum

burcucum cok gecmis olsun canim. bana kalirsa bu hali demirin yan etkisi. insallah yarin kendi doktoru da daha onemli bir sey bulmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…