iyiyim cnm saol sen nasılsın?bebiş nasıl?yerim onun güzel ellerini.ben de tam sana yazıyodum.bebişi zorrrrllla uyuttum ay 3.ay koliği yakaladı sanırım bizi 3-4gündür fena oluyor akşamları birde bugün dışarı çıktık daha fena oldu
kızlar moralim çok bozuk.kızımın öksürüğü giderek şiddetlendi.ne gece ne gündüz uyuyamadı dün dr.a götürdük.göğsü tıkanmış.ventolin ve başka bir ilacı karıştırıp hava verdiler sonra iki kerede sadece ventolinli hava verdiler.çok şükür açıldı göğsü ama hala öksürüğü geçmedi.bronşit olup sürekli hava kullananlar varmış duyunca çok üzüldüm.emmeside hiç iyi değil sadece 5 dakika oda zoraki.pelin demişsin ya çok emiyor diye bırakacak korkusundan çok daha iyidir.kilo alımı durdu şimdi daha fazla mama veriyorum.oda kolayına geliyor emmiyor beni yada hasta ondan olabilir..göğüs pompası aldım tekrar ama süt akımı çok yavaş.pompa kullananlar ne kadar sürede kaç cc süt sağıyor merak ettim cevap verirseniz sevinirim..
:1hug::1hug:
iyiyim canım acayip bir koşuşturma içerisindeyim
ada derinim şükür şimdi iyi biz amip olduk,kızım acayip ishaldi kusuyordu kaka tahlili yaptık amip olduğu çıktı işte,ek gıdalara başladık ya ondan ya da yıkandığı sudan kaptı...şükür şimdi iyi:)
canım allah yardımcın olsun kolik çok fena 3 ay çektik çok iyi bilirim denemediğim şey kalmamıştı,biraz nurse harveys işe yaramıştı,3.ay bittiği gece de son kolik ağrımız olmuştu şükr...dilerim tez zaman da mert efemizde rahatlar:))opuyorumnanaktan
Kolay gelsin canm.
Çok geçmiş olsun cnm geçmiş de zaten:)Allah bşirdaha yaşatmasın.amip i ilk defa duydum ohaoldumsmilekötü bir hastalıkmış.neyse atlatmışsınız çok şükür.
sağol cnm ya yüzüstü şekilde kucakta dolaşmak istiyor 1saat geziyoruz evde öyle.sustu deyip oturursam basıyor yaygarayı.neyse öyle böyle geçecek bunlar da.sağol cnm inşş
canım çok sağol...
geçmişi okuyorumda mert efe ye noldu geçmiş olsun hastalık atlattınız sanırım
benim kızımda o pozisyondan çok hoşlanıyordu,aynen...böle böle gececek canım benim
rabbim yavrularımızı korusun beterlerinden saklasın
ii geceler kızlR napıosunuz bu saatte bnm kızım tam uyudu bnde yattım tel çldı bi kez uyandı sesine 2 saattir uyutamadım ya allah bildiği gbi yapsın o çaldıranı emi
dün dr a gittik maşallah kızımın hiçbir şeyi yokmuş heryerine baktı rota yaptırmak istiyorum dedim dr koruyuculuğu çok değil içinde domuz virüsü bulundu çok spekülasyonlar var hakkında dedi ama dedim yapılması tavsiye ediliyor dedim siz bilirsiniz elimizde var hatta size verdiğimiz aşı takip kartındada var yaparız hemen ama genede belirtiyim benim çocuğum olsa yaptırmam dedi bende vazgeçtim hastaneden önce gidip kızıma bebek arabası aldık saraçhaneden ist oturanlar bilir geçidin altından pierre cardin çift yönlü 240 dedi 190 a bıraktı bilgi olsun hast. sonra bauhause gittik alışveriş yaptık kızım çok sevdi arabasını biraz kestirdi biz gezerken :)))))))) akşamda anneanneler geldi yemeğe tabii yemekleriyle beraber güzel bir gündü
bu arada kızım bu ay 750 almış dr çok iyi maşallah süte devam dedi 5660 olmuş boyuda 58 cm
evet canım nevin ben...Nevin lalsu bildiğim kadarıyla.
tşk canım çok iyiyiz..bebişim cok iyi çığlıklı bir kızım var..eşim 2 ay oldu geleli..işe 12 nisanda başlıycam..ev rahatnevin nasılsın?
bebeişin nasıl?eşin askerden döndümü?işe başladın mı?
canım ya amma cok soru sordum:)))
tşk canım çok iyiyiz..bebişim cok iyi çığlıklı bir kızım var..eşim 2 ay oldu geleli..işe 12 nisanda başlıycam..ev rahat
Gezdik gezdik geldik.sevdi oğlum arabasını.mışıl mışıl uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?