2009 Aralık Anneleri

burcu geçmiş olsun iiki serum bağlamalarına izin vrmemeişsin çok zor oluyomuş ahh bu doktorlar

bizde gezmeye gittik bugün istediğim bebek vardıya uyku arkadaşım play skoolun olan onu buldmuş eşim markette gezerken bi tane kalmış bak bak ne aldık biz kızımla dedi ayy nasıl sevindim anlatamam yağmurda çok sevdiği bebeği yüzünde ışık yanıyor müzikler çalıyor yağmur tutmyaya çalışıyor yüzsünü ısırmaya çalışıyo çok tatlı

iyiyiz çok şükür canım zeynepte iyi dün kontrole gittik bugün tam 3 aylık olduk büyüyoruz senin ki nasıl bende kocişe şirinlik yapıyım yarın annemlerde kalmak istiyorum :))))

ohh oh maşalah:)
bizde iyiyiz canım çok şükür...
yap bakalım gitmek şart tabii dnklenirsin hem

Evet bende oyle dusunuyorum reflu ile tetiklendi fena kustu gerci sukur boyle tikanarak kusmadi ama . Zaten Motilium kullaniyoruz ya biz kusma onleyici ustune 10 tane kusunca iste korktum . Maalesef var boyle doktorlar ya. Nasil basit bi sekilde soyledi ama hemen serum diye . Hayir buyuk insan degilki tutayim bi de Eylülü ne gerek var ki . Bizim doktor bile sasirdi nasil uzman doktor oyle ya dedi . Bugun icin biraz papatya rezene gibi bitkisel cay ver dedi . Zaten bugun sukur kusmadi .

melike hayırlı olsun arabanız nazanlarda almışlar kraft atlanta almış onlar güle güle gezin inş ağlamadan uslu uslu ohh havalar ısınıyo süper ya :)gelsin gezmeler gitsin gezmeler :)

senem senide tebrik ederim kardeşini yani :)

Cok sagolasin

çok in cesin canım çok teşekkür eerim:)
nasılsın iyimisin?

burcu biliyosun yağmurda çok kusuyor doktorumuza bunu söylediğimde bana ar mama tavsiye etti aptamil ar mama kusan bebekler içinmiş bn almamıştım kusmamız yavaşladı diye istersen bi araştır belki yardımcı olur size

Cikti Burcu ama dun gece yine goturduk ates 39 dan asagi inmiyor . Yataktan kalkamiyor filan annemde telas yapiyor babami daha cok boguyor bir yandan bizde goturduk geriye.

Dun doktor telefonda soyledi . Antireflu mama verebiliriz belki dedi. . Su an abarti bir kusmasi yok zaten sukur . Hatta uzun zamandir yoktu ama dun 10 kere filan kusunca korktum .

Dun doktor telefonda soyledi . Antireflu mama verebiliriz belki dedi. . Su an abarti bir kusmasi yok zaten sukur . Hatta uzun zamandir yoktu ama dun 10 kere filan kusunca korktum .

anladım burcu fışkırır gibi kusma tehlike die okumuştum nette öylemiydi yoksa hafif ağzından akan şekildemi

anladım burcu fışkırır gibi kusma tehlike die okumuştum nette öylemiydi yoksa hafif ağzından akan şekildemi

Yok cok sukur fiskirir gibi degildi . Normal akar gibi kustu dun . O fiskirir gibi kusmadan odum patliyor benimde. Demirden sanirim iste bi de Eylülde reflu var ya . Yarin kendi doktoruna goturcem zaten bakalim o ne dicek . Belki ilaci filan degistiririr

::) büyüyor annesi
benimki de yeni hamağında pek bir mutlu uyuyor:)
sevdim bu işi inş oda sever...:)
sever senem ya bebekler salıncağa bayılıyor zaten keşke imkanım olsa bnde alırdım valla yazın artık memlekeete gidince alıcam bnde
ohh nehire ne keyif valla tatlı yaramaz

burcu bnm yağmur 2 hatalıkken yaşadıklarımı yaşıyosum sanırım dr devit verdi vitamin başla die yağmura verdiğim gün çok kusmştu bi gün vermedim kusmayı kesti bi iki kez anca norml kustu yani
doktora söyledim midesi bulanıyor olabilir dedi
1 ay kadar kullanmadım bu yüzden vitamin
sonra vermeye başladım kusmadı ama deidğim gibi bizim kusmamız azaldı zaten eskisi gibi çok kusmuyor

orda yokmu bebek hamağı acaba?

bilmiyorumki vardır sanırım ararsak buluruz büyük ihtimal ama nerde kullanıcam be canım 2 ayım kaldı zaten artık türkieyede inş hamak deilde salıncak istiyorum ben şöle kocaman :)

az kalmış tatlım o zaman:) oo salıncak süper oılur
nehiri uyandırıcam ben izninle canım
görüşrüz:)

cevaplarınız için çok sağolun kızlar.birşey soracağım balgamı var ve bir türlü atamıyor.bunun için yapabileceğim birşey varmı acaba bildiğiniz.

iyi akşamlar herkese,
yaşadığım deneyimi paylaşmak istedim benim kızımında öksürüğü vardı,şuruplar daha çok öksürtüyor ve yavrucaklar balgamı çıkartamıyor. Deniz kadayıfı diye bir ot var kızımın öksürüğü onunla geçti, kuzenim radyoda dr anlatırken dimlemiş özellikle bebekler için balgamı yumuşatıp kusmuğunla çıkartıyor. ben hergün 3-4 gün verdim hergün taze kaynattım, bir iki tutamı önce biraz çeşe altında yıkadım, kaynamış suyun içine atın ister demlenmesini bekletin 5 dak. ben suyun içine atınca 1-2 kaynatıyorum az su ama yarım çaybardağı kadar, günde 3 defa 3-4 çaykaşığı verdim ve geçti. doktoruyla paylaştım sakıncası yok dedi. vermek isteyenler olursa önce 1 çay kaşığı verin bir deneyin alerji falan yapmasın yinede, ben öyle yaptım bişey olmadı. internetten de bakabilirsiniz bronşite de iyi geliyor. hasta olan bebeklere çok geçmiş olsun acil şifalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…