iyiyiz çok şükür canım zeynepte iyi dün kontrole gittik bugün tam 3 aylık olduk büyüyoruz senin ki nasıl bende kocişe şirinlik yapıyım yarın annemlerde kalmak istiyorum :))))
canım yaaaa çok çok geçmiş olsun...sadece demirin etkisi deildir bu kadar sık kusması....zaten reflüsü olduğu için hafif bir üşütme bile tetiklemiştir...tabiki serum falan ufacık bebeğe kafadan verilecek bişi olabilirmi tecrübesizlik işte( (doktorun)
ama demir kesinlikle çok çok önemli zeka geriliğine kadar gidiyo Allah korusun...ben Duruya poly visol with iron die bir vitamin vermiştim ve çok memnun kalmıştık Ömerde de onu vericem 4.aydan itibaren...
yarın çözer senin doktorun merak etme...bu arada babanada sevindim moral olmuştur eve çıkabilmesi....
Amanın Allah böyle doktorların şerrinden korusun bizi ve yavrularımızı. Maalesef işini layıkıyla yapan doktor bulabilmekte çok zor.
Eylül kuzuna da geçmiş olsun Burcucuğum. Zaten reflüsü olduğu icin demir ağır gelmiş olabilir önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Gözünüz aydın tebrikler.
He heheh sen annenlerde kalabilmek için şirinlik yapıyorsun, bugün benim adam bıraktı gitti beni annemlerde. Birkaç gün kal sen diyor. Şerrimden korkuyor yazık ne yapsın eve gidip kafa dinleyecek.
burcu geçmiş olsun iiki serum bağlamalarına izin vrmemeişsin çok zor oluyomuş ahh bu doktorlar
bizde gezmeye gittik bugün istediğim bebek vardıya uyku arkadaşım play skoolun olan onu buldmuş eşim markette gezerken bi tane kalmış bak bak ne aldık biz kızımla dedi ayy nasıl sevindim anlatamam yağmurda çok sevdiği bebeği yüzünde ışık yanıyor müzikler çalıyor yağmur tutmyaya çalışıyor yüzsünü ısırmaya çalışıyo çok tatlı
melike hayırlı olsun arabanız nazanlarda almışlar kraft atlanta almış onlar güle güle gezin inş ağlamadan uslu uslu ohh havalar ısınıyo süper ya :)gelsin gezmeler gitsin gezmeler :)
senem senide tebrik ederim kardeşini yani :)
Evet bende oyle dusunuyorum reflu ile tetiklendi fena kustu gerci sukur boyle tikanarak kusmadi ama . Zaten Motilium kullaniyoruz ya biz kusma onleyici ustune 10 tane kusunca iste korktum . Maalesef var boyle doktorlar ya. Nasil basit bi sekilde soyledi ama hemen serum diye . Hayir buyuk insan degilki tutayim bi de Eylülü ne gerek var ki . Bizim doktor bile sasirdi nasil uzman doktor oyle ya dedi . Bugun icin biraz papatya rezene gibi bitkisel cay ver dedi . Zaten bugun sukur kusmadi .
canım yaaaa çok çok geçmiş olsun...sadece demirin etkisi deildir bu kadar sık kusması....zaten reflüsü olduğu için hafif bir üşütme bile tetiklemiştir...tabiki serum falan ufacık bebeğe kafadan verilecek bişi olabilirmi tecrübesizlik işte( (doktorun)
ama demir kesinlikle çok çok önemli zeka geriliğine kadar gidiyo Allah korusun...ben Duruya poly visol with iron die bir vitamin vermiştim ve çok memnun kalmıştık Ömerde de onu vericem 4.aydan itibaren...
yarın çözer senin doktorun merak etme...bu arada babanada sevindim moral olmuştur eve çıkabilmesi....
burcu biliyosun yağmurda çok kusuyor doktorumuza bunu söylediğimde bana ar mama tavsiye etti aptamil ar mama kusan bebekler içinmiş bn almamıştım kusmamız yavaşladı diye istersen bi araştır belki yardımcı olur size
çok in cesin canım çok teşekkür eerim:)
nasılsın iyimisin?
Dun doktor telefonda soyledi . Antireflu mama verebiliriz belki dedi. . Su an abarti bir kusmasi yok zaten sukur . Hatta uzun zamandir yoktu ama dun 10 kere filan kusunca korktum .
iim cnm yorgunum biraz gezdik bugün baya
maşallah yağmur hiiç ağlamadı büyüyo galiba :))
anladım burcu fışkırır gibi kusma tehlike die okumuştum nette öylemiydi yoksa hafif ağzından akan şekildemi
::) büyüyor annesi
benimki de yeni hamağında pek bir mutlu uyuyor:)
sevdim bu işi inş oda sever...:)
sever senem ya bebekler salıncağa bayılıyor zaten keşke imkanım olsa bnde alırdım valla yazın artık memlekeete gidince alıcam bnde::) büyüyor annesi
benimki de yeni hamağında pek bir mutlu uyuyor:)
sevdim bu işi inş oda sever...:)
Yok cok sukur fiskirir gibi degildi . Normal akar gibi kustu dun . O fiskirir gibi kusmadan odum patliyor benimde. Demirden sanirim iste bi de Eylülde reflu var ya . Yarin kendi doktoruna goturcem zaten bakalim o ne dicek . Belki ilaci filan degistiririr
sever senem ya bebekler salıncağa bayılıyor zaten keşke imkanım olsa bnde alırdım valla yazın artık memlekeete gidince alıcam bnde
ohh nehire ne keyif valla tatlı yaramaz
burcu bnm yağmur 2 hatalıkken yaşadıklarımı yaşıyosum sanırım dr devit verdi vitamin başla die yağmura verdiğim gün çok kusmştu bi gün vermedim kusmayı kesti bi iki kez anca norml kustu yani
doktora söyledim midesi bulanıyor olabilir dedi
1 ay kadar kullanmadım bu yüzden vitamin
sonra vermeye başladım kusmadı ama deidğim gibi bizim kusmamız azaldı zaten eskisi gibi çok kusmuyor
orda yokmu bebek hamağı acaba?
bilmiyorumki vardır sanırım ararsak buluruz büyük ihtimal ama nerde kullanıcam be canım 2 ayım kaldı zaten artık türkieyede inş hamak deilde salıncak istiyorum ben şöle kocaman :)
cevaplarınız için çok sağolun kızlar.birşey soracağım balgamı var ve bir türlü atamıyor.bunun için yapabileceğim birşey varmı acaba bildiğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?