2009 Aralık Anneleri

:1hug:
Deli gibi basim agriyo ya

mutlaka ilaç al bence masum bi minosetten bişi olmaz:)
canım benim çok geçmiş olsun eylülcüğe,bende bu sağlık sektörünün içindeyim ama hekimleri hiç nlayamıyorum cnm...
babana da tekrar acil şifalar,annenin eli nasıl oldu bu arada cnm?
:teselli:

Aldim bi minoset hemen dayanilcak gibi degil . Babamin hastaligindan annemi unuttuk valla Seray . Babam iyilessinde annem ameliyatlara devam eder.

Ya benim bu aralar takintim oldu . Eylülün kulaklari emerken yatarken filan kivriliyor.Her ne emerken duzeltsemde gece yatinca cok kafasini hareket ettirdiginden kivrik kaldigi oluyor . Bugun farkettim ki acilma olmus yada ben taktim . Ne yapmali acaba

burcu nasıl oldu eylül
senem tebrikler kardeşine
seray özledım sesın çıkmaz oldu ekledım bu arada geçmiş olsun neler atlatmşsınız oyle

mınanında olayı dıkkatımı çekıyor arada takmayacaksın çözum o :))

kızlar ya bu emzirmek işkence oldu eskiden memeye koyuyordum küçücüktü kımıldamadan emiyordu şimdi kımıl kımıl birde her sese çıkarıyor memeyi etrasfı seyrediyor bakınıyor tekrar sokuyorum memeyi çıkarıyor kucağımda dönmeye çalışıyor

Ayni Melike . Bi de ben refludan dolayi dakikali veriyorum ya. Dakikasi dolunce cekmeye de kiyamiyorum oyunlar yapiyor. Tv de ses yukselsin biraz tv seyrediyor cekip birakiyor ki cok can yakici oluyor . Cekince de bozuluyor .

şimdi minayı uyuttum ama saatler alındı ya altust olcaz eskı saate göre erkn yattı sabahta erken kalkacak

benim kız maşallah dün gece almış saatini sabah 6 da uyanıyordu bu sabah 7 de kalktı 10 da yatıyordu 11 de yattı inşallah minada alır saatini :)))))

Ayni Melike . Bi de ben refludan dolayi dakikali veriyorum ya. Dakikasi dolunce cekmeye de kiyamiyorum oyunlar yapiyor. Tv de ses yukselsin biraz tv seyrediyor cekip birakiyor ki cok can yakici oluyor . Cekince de bozuluyor .

evet canım yaaaaa uzatıyor resmen ucunu nasıl sızlıyor göğüslerim ilk yara olduğunda bile o kadar acımıyordu ahhhhh cadıcıklar hem emiyor hem oynuyor

Ben dunyadan koptum su 2 gunde . Bende diyorum ki bugun hava neden bu kadar gec karardi diye .
:)

1 aydır o şekiliz bizde ablayız ya :)

biraz arttır dk yı sen etrafa bakarken emmıyorkı zaten eskısı kadar sutde kalmadı
yanı şahsen bende oyle o yuzden ıstedıkçe verıyorum ben

benim kız maşallah dün gece almış saatini sabah 6 da uyanıyordu bu sabah 7 de kalktı 10 da yatıyordu 11 de yattı inşallah minada alır saatini :)))))

inşallah :)))
ben yatar gardımı alayım bende nolur nolmaz sabah kaçta kalkarız bellı olmaz
sınavada 6 gun kaldı vakıt buldukça ona agırlık verırım bu hafta pek gelmem görüşürüz
iigeceler olsun

sağol canım..

geçmiş olsun canım.

verdiğin bilgi için teşekkür ederim..

evet ya ne güzeldi eskiden koyardık memeye emde em hiç sesleri çıkmazdı şimdi zorla veriyorum alıncada zaten durmuyorki bir ayarda alıyor bırakıyor sürekli..

offffffffff ya bende 1 nisanda başlıycam keşke biraz daha olsa ama yok işim çooook rahat ama koşuşturma nasıl olacak bebişle bakalım
ya benim kızım biberon dahi almıyor eliyle itiyor daha 4 aylık işe başlıyana kadar 4 bucuk olcak..zor bir süreç bizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…