Deli gibi basim agriyo ya
:1hug:
mutlaka ilaç al bence masum bi minosetten bişi olmaz:)
canım benim çok geçmiş olsun eylülcüğe,bende bu sağlık sektörünün içindeyim ama hekimleri hiç nlayamıyorum cnm...
babana da tekrar acil şifalar,annenin eli nasıl oldu bu arada cnm?
:teselli:
Aldim bi minoset hemen dayanilcak gibi degil . Babamin hastaligindan annemi unuttuk valla Seray . Babam iyilessinde annem ameliyatlara devam eder.
Ya benim bu aralar takintim oldu . Eylülün kulaklari emerken yatarken filan kivriliyor.Her ne emerken duzeltsemde gece yatinca cok kafasini hareket ettirdiginden kivrik kaldigi oluyor . Bugun farkettim ki acilma olmus yada ben taktim . Ne yapmali acaba
burcu nasıl oldu eylül
senem tebrikler kardeşine
seray özledım sesın çıkmaz oldu ekledım bu arada geçmiş olsun neler atlatmşsınız oyle
şimdi minayı uyuttum ama saatler alındı ya altust olcaz eskı saate göre erkn yattı sabahta erken kalkacak
kızlar ya bu emzirmek işkence oldu eskiden memeye koyuyordum küçücüktü kımıldamadan emiyordu şimdi kımıl kımıl birde her sese çıkarıyor memeyi etrasfı seyrediyor bakınıyor tekrar sokuyorum memeyi çıkarıyor kucağımda dönmeye çalışıyor
çekiliş ne oldu kaç kişi oldu toplam
şimdi minayı uyuttum ama saatler alındı ya altust olcaz eskı saate göre erkn yattı sabahta erken kalkacak
Ayni Melike . Bi de ben refludan dolayi dakikali veriyorum ya. Dakikasi dolunce cekmeye de kiyamiyorum oyunlar yapiyor. Tv de ses yukselsin biraz tv seyrediyor cekip birakiyor ki cok can yakici oluyor . Cekince de bozuluyor .
:)Ben dunyadan koptum su 2 gunde . Bende diyorum ki bugun hava neden bu kadar gec karardi diye .
kızlar ya bu emzirmek işkence oldu eskiden memeye koyuyordum küçücüktü kımıldamadan emiyordu şimdi kımıl kımıl birde her sese çıkarıyor memeyi etrasfı seyrediyor bakınıyor tekrar sokuyorum memeyi çıkarıyor kucağımda dönmeye çalışıyor
Ayni Melike . Bi de ben refludan dolayi dakikali veriyorum ya. Dakikasi dolunce cekmeye de kiyamiyorum oyunlar yapiyor. Tv de ses yukselsin biraz tv seyrediyor cekip birakiyor ki cok can yakici oluyor . Cekince de bozuluyor .
benim kız maşallah dün gece almış saatini sabah 6 da uyanıyordu bu sabah 7 de kalktı 10 da yatıyordu 11 de yattı inşallah minada alır saatini :)))))
canım çok gecmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin...moralini bozma vermek zorunda kalırsak hepimiz de bebelerimize mama vereceğiz,sende öle yapacaksın napalım...bende şimilik işte süt sağıyorum öle foşu foşur değil..sabah 8den öğlen 2.5 a kadar 180-200 cc kadar süt çıkıyor,ne adar çok sağarsam o kadar cok geliyor...sende öle yap sık sık sağ...daamaklı biberonla kendi sağdığın sütü ver az da olsa
tekrar geçmiş olsun canımm
Benim ve kizimin bu doktorlardan cektigi nedir cidden bilmiyorum . Babam hastaneden haftasonu icin izinli cikti bende Eylülü gotureyim de moral bulsun istedim. Cuma gunu iste Eylül 5 kere filan kustu . Bu arada biz de demir ilacina basladik . Doktor kusabilir demisti ona bagladim . Dunde 10 kere filan kusunca doktorunu aradim aksam 8 gibi filan yok bu demir kusturmasi degil bizim hastaneye gidin dedi ama ayni saglik kurulusun annemlerin orda da yeri oldugu icin oraya gittik hemen . Evde yanliz surekli atesini olctum ates var mi diye hic cikmadi .Neyse gittik hastaneye atesine bakti doktor 38.5 dedi . Ya dedim butun gun olctum ben bilmiyorum vucut atesi 38.5 dedi. Kulak atesi farkli mi ki dedim iste kafasina bakti dinledi filan ne olur ne olmaz diye son yaptigi kakayi goturmustum hemen aldi filan bunu gonderdi yukari cikin hemen serum baglayalim dedi. O kadar mi onemli su an durumu deyince biz baglayalim dedi. O arada ben hemen doktorumu aradim konusturdum filan alinca telefonu bence su kaybi filan yoksa serum filan baglatma ya filan dedi kadin . Yukari ciktik kan ve idrar alcaklar diye . O arada hemsireye sordum olcun atesini diye . 36.5 dedi kadin . 5 dakika mi dustu diyince bilemem ben filan dedi kadin. Geldi doktor iste esim biraz bozdu doktoru . İste kan tahlili filan yaptirdik bisey cikmadi . İdrar veremedik hala . Yarin kendi doktorumuza gidicez . Bu doktorlari hic anlamiyorum ya .
iyi akşamlar herkese,
yaşadığım deneyimi paylaşmak istedim benim kızımında öksürüğü vardı,şuruplar daha çok öksürtüyor ve yavrucaklar balgamı çıkartamıyor. Deniz kadayıfı diye bir ot var kızımın öksürüğü onunla geçti, kuzenim radyoda dr anlatırken dimlemiş özellikle bebekler için balgamı yumuşatıp kusmuğunla çıkartıyor. ben hergün 3-4 gün verdim hergün taze kaynattım, bir iki tutamı önce biraz çeşe altında yıkadım, kaynamış suyun içine atın ister demlenmesini bekletin 5 dak. ben suyun içine atınca 1-2 kaynatıyorum az su ama yarım çaybardağı kadar, günde 3 defa 3-4 çaykaşığı verdim ve geçti. doktoruyla paylaştım sakıncası yok dedi. vermek isteyenler olursa önce 1 çay kaşığı verin bir deneyin alerji falan yapmasın yinede, ben öyle yaptım bişey olmadı. internetten de bakabilirsiniz bronşite de iyi geliyor. hasta olan bebeklere çok geçmiş olsun acil şifalar...
ya benim kızım biberon dahi almıyor eliyle itiyor daha 4 aylık işe başlıyana kadar 4 bucuk olcak..zor bir süreç bizi bekliyoroffffffffff ya bende 1 nisanda başlıycam keşke biraz daha olsa ama yok işim çooook rahat ama koşuşturma nasıl olacak bebişle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?