Deli gibi basim agriyo ya
Aldim bi minoset hemen dayanilcak gibi degil . Babamin hastaligindan annemi unuttuk valla Seray . Babam iyilessinde annem ameliyatlara devam eder.
ince bandana taksan rahatsız etmeyecek şekildeYa benim bu aralar takintim oldu . Eylülün kulaklari emerken yatarken filan kivriliyor.Her ne emerken duzeltsemde gece yatinca cok kafasini hareket ettirdiginden kivrik kaldigi oluyor . Bugun farkettim ki acilma olmus yada ben taktim . Ne yapmali acaba
Ben hapkolik oldum artık Burcu. Minoset falan da kesmiyor direkt diklofenak içerikli ağrı kesici alıyorum. O bile fayda etmiyor artık. Uykusuzluk beni mahvetti insanlıktan çıkardı resmen ve işin kötü tarafı yattımmı da uyuyomuyorum saatlerce.
Çok korkuyorum her Allahın günü böyle 3-4 saatlik uykuya vücudum nasıl dayanır? Bana bir şey olursa oğluma kim bakar? Ne benden taraf ne de eşimden oğluma bakacak kimse yok ne yapar bensiz diye düşünüp duruyorm ciddi ciddi bu aralar. :gitme:
ince bandana taksan rahatsız etmeyecek şekilde
slm kızlarya benim oglumunda fizyolejik reflüsü var 2 tane şurup içiyor geçen ay 6.500grdı boy 61 nasıl sizce
günaydııııın
günaydınnnnnnnn
günaydıııın
herkes tek tek dökülküyor:) nasılsınız kızlar :)
günaydınnnn
günaydınnnnbayanssulusmile
günaydın öznurcum..nerelerdesin? :)
birazdan derse gidicembugün ders günüm malum...
ordan da taksime işlerim var öğleden sonra gelicen koyarım fotolarııı:)
tebrik için ayrıcateşekkürler saol tatlım...
görüşrüz öğelden sonra:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?