2009 Aralık Anneleri

Deli gibi basim agriyo ya

Aldim bi minoset hemen dayanilcak gibi degil . Babamin hastaligindan annemi unuttuk valla Seray . Babam iyilessinde annem ameliyatlara devam eder.

Ben hapkolik oldum artık Burcu. Minoset falan da kesmiyor direkt diklofenak içerikli ağrı kesici alıyorum. O bile fayda etmiyor artık. Uykusuzluk beni mahvetti insanlıktan çıkardı resmen ve işin kötü tarafı yattımmı da uyuyomuyorum saatlerce.

Çok korkuyorum her Allahın günü böyle 3-4 saatlik uykuya vücudum nasıl dayanır? Bana bir şey olursa oğluma kim bakar? Ne benden taraf ne de eşimden oğluma bakacak kimse yok ne yapar bensiz diye düşünüp duruyorm ciddi ciddi bu aralar. :gitme:

ince bandana taksan rahatsız etmeyecek şekilde

Ayni seyi bende dusunuyorum bazen . Basim agriyo belim tutuldu tutulcak boyle hasta olup yatarsam Eylül ne olur diye dusunuyorum .

ince bandana taksan rahatsız etmeyecek şekilde

Duzelir mi acaba . Gerci abartacak kadar degil ama yatinca katlaniyor sinir oluyorum bede

ebru burcu olumsuzdüşüncelere salmayın bakıyımmm kendinizi...
siz süpersinizzzzzzzz

pelin teşekkürederim canım bu arada....:)
geç geldim biraz ev işlerine daldım
nehire aldığmız hamak çok işe yaradı:)
yorgunum yoğu n geçti dün bugün
yatarım birazdan iyigeceler herkese:)

slm kızlarya benim oglumunda fizyolejik reflüsü var 2 tane şurup içiyor geçen ay 6.500grdı boy 61 nasıl sizce

herkese iyi geceler:) )
bebeciklerimize booooooool uykulu bi gece diliyorum
offffff yarın pazartesi(((((((

slm kızlarya benim oglumunda fizyolejik reflüsü var 2 tane şurup içiyor geçen ay 6.500grdı boy 61 nasıl sizce

maşallah oğluşuna gayet güzel aynı zamanda geçmiş olsun ama bence kilosu da boyuda gayet iyi tekrar maşallah

günaydııııın

günaydınnnnnnnn

günaydıııın

herkes tek tek dökülküyor:) nasılsınız kızlar :)

günaydınnnnbayanssulusmile

günaydın işe bak anneme gideceğiz bu seferde bıcırık uyuyor işim olsa uyumaz ama turta

bu arada bugün bernanın doğum günüymüş girer okursa İYİ Kİ DOĞDUN BERNAAAAAAAAAAAAAA

günaydııın
artık girip sadece okuyabiliyorum sadece nerdeyse
ama kısaca hatırladıklarıma cvp yazayım
senemcim çook tebrik ederim kardeşini..şu hamağın resimlerini koyda bi görelim
burcucum geçmiş olsun eylülüme..eylülün kulaklarına takmışsın şimdide:)) ince bir bandana işe yarayacaktır..
ebrucum annelere hiçbişey olmaz canım onlara verilmiş özel güçler var bilmiyomusun sen:)) şaka bi yana böyle düşüncelerle kafanı yorma sen hasta edersin kendini mazallah..
bern acığımın doğumgünüymüş bugün nice senelere nice yaşlara arya ve eşinle çook mutluluk diliyorum yeni yaşınla..

günaydın öznurcum..nerelerdesin? :)
birazdan derse gidicembugün ders günüm malum...
ordan da taksime işlerim var öğleden sonra gelicen koyarım fotolarııı:)
tebrik için ayrıcateşekkürler saol tatlım...
görüşrüz öğelden sonra:)

benim kızında katlanıyor kulakları ama aklıma gelmemişti ondan dolayı şekli değişir mi ben acıyacak diye görünce düzeltiyorum ama asla uyurken bandana şapka filan takamıyorum kızıyor bazen uyanıkken bandanaya izin veriyor o da ilk taktığımda bağırıyor sonra unutuyor huylu şey

evet kızlar hasta olacağım filan demeyin tecrübeyle sabittir ben ne zaman çok üşüdüm veya çok yoruldum hasta olacağım dediysem hasta oldum vitamin alın vakit bulunca uyumasanız bile dinlenin biz anneyiz bize birşey olmaz pozitif düşünün bakimmm

annem burdaydı çarşambadan beri ablamda ve kardeşimde kaldım onunla birlikte zoynoyu daha çok görebilsin diye:) banada iyi geldi evden biraz uzaklaşmak..
taksime kadar geliyormuşsun bak beklerim bi kahve içmeye banada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…