Ya benim bu aralar takintim oldu . Eylülün kulaklari emerken yatarken filan kivriliyor.Her ne emerken duzeltsemde gece yatinca cok kafasini hareket ettirdiginden kivrik kaldigi oluyor . Bugun farkettim ki acilma olmus yada ben taktim . Ne yapmali acaba
ebru burcu olumsuzdüşüncelere salmayın bakıyımmm kendinizi...
siz süpersinizzzzzzzz
ben sordum yapısı ne ise öyle olcak dedi hiçbişey yapamayız dedi. aynı seninki gibi olay.
Ben hapkolik oldum artık Burcu. Minoset falan da kesmiyor direkt diklofenak içerikli ağrı kesici alıyorum. O bile fayda etmiyor artık. Uykusuzluk beni mahvetti insanlıktan çıkardı resmen ve işin kötü tarafı yattımmı da uyuyomuyorum saatlerce.
Çok korkuyorum her Allahın günü böyle 3-4 saatlik uykuya vücudum nasıl dayanır? Bana bir şey olursa oğluma kim bakar? Ne benden taraf ne de eşimden oğluma bakacak kimse yok ne yapar bensiz diye düşünüp duruyorm ciddi ciddi bu aralar. :gitme:[/QUOT
seni çok iyi anlıyorum ....Allah yardımcımız olsun
Yapabilcek biseyim varsa simdiden yapayim diye bende sorcaktim bu gittigimde . Abarti bir kepcelik yok ama kulaklari kivriliyor yatarken aciliyor dogal olarak . Bende bandana sac bandi takiyim bende
ya bide kızım normal bi şekilde emmiyor ağlıyor ta ki ayağa kalkıp gezersem susuyor öyle emmeye başlıyor özelliklede akşam saatlerinde daha çok yapıyor.
eylül hala benle yatiyor malum . Park yataga koydugumda goremiyorum acaba soyle bisey alsam nasil olur . Mothercare outlet de varmis sanirim
[ımg]http://www.ressim.net/out.php/i731829_besik2.jpg[/ımg]
Ya benim bu aralar takintim oldu . Eylülün kulaklari emerken yatarken filan kivriliyor.Her ne emerken duzeltsemde gece yatinca cok kafasini hareket ettirdiginden kivrik kaldigi oluyor . Bugun farkettim ki acilma olmus yada ben taktim . Ne yapmali acaba
günaydın dedim kayboldum :)
nasılsınız hatunlar?
ben çok güzel bi hafta sonu geçirdim :)))))
kayınvalidem kayınpederim görümcem eşi ve küçük ikizleriyle bizde kaldılar
cümbüş vardı anlayacağınız :)
havada haaaarikaydı balkon keyfi yaptık
söylemesi ayıp çamlığın içinde göl manzarasına karşı tavşan kanı çayı yudumlamakta bi başka heeee :)
oğlumda salıncağında bi güzel güneşlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?