Oh ne iyi etmişsiniz. Oralarda yaşayıpta böyle büyük şehirde betonlar arasında sıkışıp kalmışları kıskandırmasız olmuyor yani:))
(Böyle dediğimi duysa eşim hemen taşınalım Sinop a ne duruyoruz ki der. Adamın en büyük hayali bu. )
Buralarda hava bir türlü düzelmedi daha. Şöyle rahat rahat gezip güneşlenebileciğimiz günler gelsin artık yaa.
Evet bu guzelmis Oznur hemde sanirim asagi iniyor bana parmakli bisey lazim ki goreyim yuzunu
Oh ne iyi etmişsiniz. Oralarda yaşayıpta böyle büyük şehirde betonlar arasında sıkışıp kalmışları kıskandırmasız olmuyor yani:))
(Böyle dediğimi duysa eşim hemen taşınalım Sinop a ne duruyoruz ki der. Adamın en büyük hayali bu. )
Buralarda hava bir türlü düzelmedi daha. Şöyle rahat rahat gezip güneşlenebileciğimiz günler gelsin artık yaa.
Sen beylikduzune gelsene burasi da yesillik
kesinlikle şehir içine göre çok daha huzurlu beylikdüzü..aydıncığımın işi o tarafta olsaydı hiç düşünmeden taşınırdım bende..çocuklar içinde daha iyi yeşil alan çok hiç değilse
aa benimkindede öyle diyo rakamda belli yatmış olabilirmi acep 15 gün sonra deöişlerdi bana ama?
Sonunda o olacak zate Burcu. Beylikdüzü ya da Büyükçekmece.Sen beylikduzune gelsene burasi da yesillik
Evet Sinop'lu ve aşık memleketine. Ben de seviyorum aslıda ama kışın en fazla iki gün dayanabiliyorum. Dön dolaş yarım saatte bitiyor şehir. Ama yazın deniz olayı olduğu için güzel.ayyy sinop harika bi yer!!!!!!!!!
oralımı eşin?
yok sürekli durulmaz cennet gibide olsa bura ya
hafta içi burdayız hafta sonu şehirdeyiz iyi oluyo böyle, ne sıkılıyorum ne şehri arıyorum :)
Sonunda o olacak zate Burcu. Beylikdüzü ya da Büyükçekmece.
Evet Sinop'lu ve aşık memleketine. Ben de seviyorum aslıda ama kışın en fazla iki gün dayanabiliyorum. Dön dolaş yarım saatte bitiyor şehir. Ama yazın deniz olayı olduğu için güzel.
Oğlum da sanki kucağımda emmemeye yeminli...Oda oda dolaşıyorum doyabilsin diye..
Ya bu havalar ne zaman isincak ya . Alip soyle biraz disari ciksak
bencede biran önce ısınsa artık şöyle beşiktaşa sahile inip hava alsak kızımla(
dün dışarı çıktık dönüşte arabadan eve girene kada sırılsıklam olduk..yağmurlada tanışmış oldu zeynep:))
Bi de burasi cok esiyo Oznur ya. Eylülle disari cikinca odum patliyor ruzgar gelcek die . Firtina seklinde resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?