2009 Aralık Anneleri

Sen beylikduzune gelsene burasi da yesillik

ayyy sinop harika bi yer!!!!!!!!!
oralımı eşin?
yok sürekli durulmaz cennet gibide olsa bura ya
hafta içi burdayız hafta sonu şehirdeyiz iyi oluyo böyle, ne sıkılıyorum ne şehri arıyorum :)

Ya gecen anneme gittik ya Eylül bi turlu uyuyamadi . Yok sucu yok cocuk sesi acaip sekilde burda sadece kus sesleri var. Ben cok sevdim valla burayi

Bu nette isgormezlik odenegi ile ilgili yere girince

Kayda ait ödemenin Makbuz kesilmemiş

yaziyor bu paramin ciktiginin gostergesi mi

aa benimkindede öyle diyo rakamda belli yatmış olabilirmi acep 15 gün sonra deöişlerdi bana ama?

kızlar doktordan geldik şimdi, vebtolin kullanıyordum biliyosunuz.. bronşları düzelmişmi diye düzeldiyse ilacı keseyimmi diye gittim.. güzel dedi, rahat gözüküyor şuan nefesi ses almıyorum dedi.. çok şükür.. inşallah tekrarlamaz dedi.. aile de astım alarjik astım filan olan varmı dedi, yok dedik.. bu kadar erken vakalarda genetik olabiliyor çünkü dedi.. yok dedikişte.. o da şuan iyi geliyor ses yok dedi.. amam niye öyle sordu bilmiyorum.. birazcık taktım bunu kafaya.. belkide herkese soruyodur ama ne bileyim işte..
bir de ben geceleri odasındaki peteğin üzerini ıslak havluyla kaplıyordum ve o gün burnuda tıkanmıyordu, doktor öyle yapmayın tavsiye etmiyoruz sıcak buharı dedi.. e soğuk buharı da tavsiye etmiyolar buhar makinesini yani.. bu doktorların bir dediği bir dediğini tutmuyor valla.. bende peteği kapatmaya karar verdim.. odası zaten yanmasada baya sıcak oluyor.. zaten kontrol olduğu için çok da fazla ilgili olmadı.. normal de çok ilgiliydi.. böyle yani.. ventolini kes dedi.. ben zaten iki gündür vermemiştim.. kendi iç güdülerime öre hareket etmeye devam edicem ta ki bu doktorları anlayana kadar

Sen beylikduzune gelsene burasi da yesillik
Sonunda o olacak zate Burcu. Beylikdüzü ya da Büyükçekmece.
ayyy sinop harika bi yer!!!!!!!!!
oralımı eşin?
yok sürekli durulmaz cennet gibide olsa bura ya
hafta içi burdayız hafta sonu şehirdeyiz iyi oluyo böyle, ne sıkılıyorum ne şehri arıyorum :)
Evet Sinop'lu ve aşık memleketine. Ben de seviyorum aslıda ama kışın en fazla iki gün dayanabiliyorum. Dön dolaş yarım saatte bitiyor şehir. Ama yazın deniz olayı olduğu için güzel.

Gel gel iyi olur valla :)

bizde yeni geldil drdan reflü hala var alerjik bi bebek napıcaz bimiyorum kilosunu azalttık çok alıyodu ogluşum

Oğlum da sanki kucağımda emmemeye yeminli...Oda oda dolaşıyorum doyabilsin diye..

bu ayda tüm bebekler aynı durumda nerdeyse..benim kızımda öyle öyle rahatsız emiyorki anlatamam sürekli memeyi ağzından çıkarıp ağlıyo sütmü yok acaba diyorum ama sanırım ondan değil..

Ya bu havalar ne zaman isincak ya . Alip soyle biraz disari ciksak

bencede biran önce ısınsa artık şöyle beşiktaşa sahile inip hava alsak kızımla(
dün dışarı çıktık dönüşte arabadan eve girene kada sırılsıklam olduk..yağmurlada tanışmış oldu zeynep:))

Bi de burasi cok esiyo Oznur ya. Eylülle disari cikinca odum patliyor ruzgar gelcek die . Firtina seklinde resmen

Bi de burasi cok esiyo Oznur ya. Eylülle disari cikinca odum patliyor ruzgar gelcek die . Firtina seklinde resmen

evt biliyorum nasıl estiğini..dikkat etmek lazım daha zaten az bi rüzgar olsa bile çıkarmıyorum zeynebi ben..ama yazın güzel olur orası eylül için biraz daha uslanmış olurlarsa inşallah gezersini bol bol

Eylül hala benle yatiyor malum . Park yataga koydugumda goremiyorum acaba soyle bisey alsam nasil olur . Mothercare outlet de varmis sanirim

burda yer kaplamayım diye özel atayım dedim ama dolumuş posta kutusu buradan attım affedin artık arkadaşlar:) e bebek mağazası var burda burcu yeni açıldı hello baby adı. doğum yapacağım günün gecesi ordan beşik aldık buna benziyor ama yürüyor hep onda ben nerdeysem oraya taşıyorum ayrıca kilitleniyo. tavsiye ederim ama bizim kız uzuyo 2 ay içinde büyüğe geçmek gerekebilir düşün derim bunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…