Geçmiş gitmiş şükür işte Arzu boşver sen doktorun her dediğini takma kafaya.kızlar doktordan geldik şimdi, vebtolin kullanıyordum biliyosunuz.. bronşları düzelmişmi diye düzeldiyse ilacı keseyimmi diye gittim.. güzel dedi, rahat gözüküyor şuan nefesi ses almıyorum dedi.. çok şükür.. inşallah tekrarlamaz dedi.. aile de astım alarjik astım filan olan varmı dedi, yok dedik.. bu kadar erken vakalarda genetik olabiliyor çünkü dedi.. yok dedikişte.. o da şuan iyi geliyor ses yok dedi.. amam niye öyle sordu bilmiyorum.. birazcık taktım bunu kafaya.. belkide herkese soruyodur ama ne bileyim işte..
bir de ben geceleri odasındaki peteğin üzerini ıslak havluyla kaplıyordum ve o gün burnuda tıkanmıyordu, doktor öyle yapmayın tavsiye etmiyoruz sıcak buharı dedi.. e soğuk buharı da tavsiye etmiyolar buhar makinesini yani.. bu doktorların bir dediği bir dediğini tutmuyor valla.. bende peteği kapatmaya karar verdim.. odası zaten yanmasada baya sıcak oluyor.. zaten kontrol olduğu için çok da fazla ilgili olmadı.. normal de çok ilgiliydi.. böyle yani.. ventolini kes dedi.. ben zaten iki gündür vermemiştim.. kendi iç güdülerime öre hareket etmeye devam edicem ta ki bu doktorları anlayana kadar
Ya bu havalar ne zaman isincak ya . Alip soyle biraz disari ciksak
Bi de burasi cok esiyo Oznur ya. Eylülle disari cikinca odum patliyor ruzgar gelcek die . Firtina seklinde resmen
burcu deneme ekleyebildimmi resmi
burda yer kaplamayım diye özel atayım dedim ama dolumuş posta kutusu buradan attım affedin artık arkadaşlar:) e bebek mağazası var burda burcu yeni açıldı hello baby adı. doğum yapacağım günün gecesi ordan beşik aldık buna benziyor ama yürüyor hep onda ben nerdeysem oraya taşıyorum ayrıca kilitleniyo. tavsiye ederim ama bizim kız uzuyo 2 ay içinde büyüğe geçmek gerekebilir düşün derim bunuda
kızlar slm bişey sorucam size şu sgknın yatırcağı doğum parasına nerden bakılıodu
kızlar kimse cvp vermicekmi
tatlım ben emekli sandığı olduğumdan senin durumu bilemedim
güneş nasıl
iyi cnm bnm ne yapsın cadılık yapıo gece çook zor uyuttum ama bşimdilik bişey yok gibi aman büyüselerdi bi cadılar ssenin bebişin nasıl sen nasılsın
kızlar slm bişey sorucam size şu sgknın yatırcağı doğum parasına nerden bakılıodu
http://saglik.ssk.gov.tr/IsgoremezlikTeyit/
buradan bakılıyor canım .
bi arkadaşta orda çıkan yazının anlamını sormuş o yazı bendede çıkıyor ama gidip sordum yatmamıştı.
iyi uyutuyorum şimdi biberon ağzında yarım kundak yapınca uyku moduna giriyor benimki alıştırdım o şekle:)
seninki neden zor uyudu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?