2009 Aralık Anneleri

burcu deneme ekleyebildimmi resmi

Eklentiler

• $beşik.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Geçmiş gitmiş şükür işte Arzu boşver sen doktorun her dediğini takma kafaya.
Mikroplar nemli ortamlarda çok çabuk üreyebiliyorlar o yüzden tavsiye etmiyor drların çoğu. Soğuk buharda odayı soğutuyor. En iyisi bir şey kullanmamak.

Ya bu havalar ne zaman isincak ya . Alip soyle biraz disari ciksak

Bi de burasi cok esiyo Oznur ya. Eylülle disari cikinca odum patliyor ruzgar gelcek die . Firtina seklinde resmen

Ben rüzgarlı havalarda pusetin yağmurluğunu da örtüyorum ama Beylikdüzü'nün fırtınasına ne derece etkili olur bilmem. Buralarda bayağı işe yarıyor.

burcu deneme ekleyebildimmi resmi

cnm msj kutun dolu yazamadım cevap.bornovada oturuyorsun demek.İstanbulda ,Eskişehirde buluşmalar oldu ya bende izmirdekiler olarak buluşsak demiştimm.aktivite dediğim o yanii.

canım sböyle bişi alırsan ykaın zamanda hareketlenceğinden sıkıntı olabilir...kalkıcaklar biliyorsun
kademeli büyük ve aralıkkları uyhun olan bişiiyidir her zman...

kızlar slm bişey sorucam size şu sgknın yatırcağı doğum parasına nerden bakılıodu

geldim ayy ne gündü
özel derse gitim ordan okula uğradım ordan taksime milli eğitime gittim
mal müdürlüğünde sgk işimi hallettim ordan geçtim maaş geri ödemem vardı yapmaam gerek kalmadı
çok şükür yeniden raporumu zuatma hakkım varmış çoks evindim yarın sabah rapor alıcam inş biticekl...
nehir de uslu durmuş kızım saolsun :)üzmemiş ananesini:)
yoruldum biraz

tamam fotolar gelmiş b en halledicem bir ara yağmur nisanın fotolarını ok:)

Son düzenleme:
iyi cnm bnm ne yapsın cadılık yapıo gece çook zor uyuttum ama bşimdilik bişey yok gibi aman büyüselerdi bi cadılar ssenin bebişin nasıl sen nasılsın

iyi uyutuyorum şimdi biberon ağzında yarım kundak yapınca uyku moduna giriyor benimki alıştırdım o şekle:)
seninki neden zor uyudu?

iyi uyutuyorum şimdi biberon ağzında yarım kundak yapınca uyku moduna giriyor benimki alıştırdım o şekle:)
seninki neden zor uyudu?

bilmiyorum cnm ya dün huysuzdu biraz hasta gibiydi sanki bide gaz sıkıntısı vardı az bende bili,myorum çok ağladı ama zorda olsa uyudu şüğkğr

senem, profilindeki resim cooook guzel. cok guzel fotograflar cekiyorsun alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…