2009 Aralık Anneleri

bende yeni geldim dr.dan.bizdede aynı rahatsızlık vardı bir haftadır.iğnelerini oldu,cuma günü hava verildi şimdi yalnızca öksürüğü ve burun tıkanıklığı var.içeriden ses gelmiyor dedi.öyle sordu çünkü ailede alerjisi olan astımı olan varsa bu kadar erken zamanda rahatsızlanıyorlar.banada aynısını dedi dr ve bende alerji var.hatta 5-6 ayına kadar böyle devam ettirirsek iyi olur dedi.yani tekrarlayabilir ama süreyi uzun tutarsak iyi olur dedi.ventoline 2-3 gün devam onun yanında bir solüsyon verdi antibiyotik onuda 5 gün kullanıp bırakacağım..

bizde yeni geldil drdan reflü hala var alerjik bi bebek napıcaz bimiyorum kilosunu azalttık çok alıyodu ogluşum

geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin..

arzu gelmiş geçmiş olsun diyelim...

burcu çok tatlı bi kızın var Allah bağışlasın canım kedinde öle çok şirinnn

Çok tatlılar çok maaşallah ikisine de. Canberk daha pek yüz vermiyor benimkilere. Bakıyor dikkatli dikkatli ama fazla samimi değil yani. Onlar gidip gelip sürünüyorlar eline ayağına.

burcu çok tatlı bi kızın var Allah bağışlasın canım kedinde öle çok şirinnn

ay çok tatlılar burcu ya belki bi süre sonra arkadaş olur eylül sabunla:)

oyyyy maşallah çooook tatlılar:))))

Çok tatlılar çok maaşallah ikisine de. Canberk daha pek yüz vermiyor benimkilere. Bakıyor dikkatli dikkatli ama fazla samimi değil yani. Onlar gidip gelip sürünüyorlar eline ayağına.

ayyyyyy ben bunlarıııı yerim yaaaa....tatlımısınız siz????:icecream:

Cok sagolun :) 1 sene sonra dusunemiyorum bile ...Çabuunnn çabunnn gel oynayalim diye..

bende istiyorum kızımın evde bi hayvanla özellikle de pisi ile büyümesini ama korkuyorum ben

bende istiyorum kızımın evde bi hayvanla özellikle de pisi ile büyümesini ama korkuyorum ben

Valla ben evimde pisican diye cok mutluyum . 4 sene oldu bizimle Sabun. Eger firsatin varsa mutlaka ve mutlaka tavsiye ederim cok faydasi var cunku .
Bende cok onceleri korkardim . Sonra esimin sayesinde geldi bu sevgi icime . Simdi ise sokaktaki canlari beslemeden duramam barinaklara giderim . Kesinlikle hem senin icin hemde kizin icin tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…