2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam annişler
nasılsınız? keyifler yerinde galiba
ben dün tetanoz aşısı oldum kolum çok ağırıyor valla

sağol canım
eşim korkuttu beni biraz, 10 gün sürer dedi
1 ay sonra tekrar vurcaklar , sanada dediler dimi 1 ay sonra yine gel diye

karanfil bi sorun olmaz herhalde
bana hemşire hiç sormadı bile yakın zamanlarda tetanoz aşısı oldun mu diye

sağol canım
eşim korkuttu beni biraz, 10 gün sürer dedi
1 ay sonra tekrar vurcaklar , sanada dediler dimi 1 ay sonra yine gel diye

ben iste 2 yil olcak nerdeyse dedigim gibi 2 tane asi olmustum 1 ay arayla.heralde daha yeni diye gerek görmedi dr.um. ama ben asi olduktan sonra ateslenmistim baya 2 gün yatmistim kalkamamistim..

selam annişler
nasılsınız? keyifler yerinde galiba
ben dün tetanoz aşısı oldum kolum çok ağırıyor valla

geçmiş olsun cnm geçer 2 güne

ben iste 2 yil olcak nerdeyse dedigim gibi 2 tane asi olmustum 1 ay arayla.heralde daha yeni diye gerek görmedi dr.um. ama ben asi olduktan sonra ateslenmistim baya 2 gün yatmistim kalkamamistim..
,

kıyamam bensana cnm

teşekkür ederim bircancım

karanfilim valla bende korktum ateş yapar diye ama çok şükür bişey yapmadı
sadece kolum kütük gibi

teşekkür ederim tülaycım, sağolasın

ee yavrularınız nasıl, kıpır kıpır mı?

ben kızımı hissetmediğim zaman, hareketsiz olunca, bikaç yerden dürtüyorum
sonrada öyle bi tekme yiyorum ki, gülme krizi geçiriyorum
" senmisin beni rahatsız eden" deyip geçiriyo tekmeyi delikafadulden

tünaydın kızlar nasılsınız bakalım dünden beri?? ben pek iyi değilim pazar günü başıma gelenler için dün kendi dr.umu aramıştım olanları anlattım ağrı kesici ve serum yedim dedim belirtilerimi anlattım bize neden haber vermediniz gelmediniz diye biraz fırca yedim biz sizi arayacacagız dediler sonuçlarıma falan bakıldı galiba akşam aradılar bana bir ilaç ismi verdiler bunu alın 6 saat arayla günde 4 kez için dediler niçin bu ilaç dedim hemşireye sancılarınız varya onu kesecek rahime baksı yapacak dedi çok bilgi vermedi. ilacı bu gün alacağım ama netten baktım ilaca bu ilaç prematüre ve erken doğumları engellemek için 20 haftadan sonra doğum yapana kadar kullanılıyormuş ilacın adı PREPAR tablet kullanan veya bilen varmı aranızda dünden beri Allah ıma dua ediiyorum yavrum için vakti zamanı gelince kucağıma alabilmek için cumartesi günü kontrolum var detaylı ultrason için o zaman daha detaylı konuşabilirim umarım dr.umla

süpersin canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…