2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ESLEM canım hayırlı olsun aşınız geçmiş olsun ayrıca

emsal canım geçmiş olsun canım şimdi nasılsın tam sorun neydi canım senin geçmişi fazla okuyamadım ben

canım inşallah bebeklerimiz zamında doğarlar bende kokuyorum erken doğumdan ama sağlıklı olsunlarda problemdeğil annem bizi 7 aylıkken doğum yapmış bide ikiziz yani yaşıyacaksa illaki yaşıyor bebekler kızlar

emsal canım geçmiş olsun canım şimdi nasılsın tam sorun neydi canım senin geçmişi fazla okuyamadım ben

sağol canımm sancılarım var hala ara ara. aslında hamileliğimin başından beri vardı sancılarım ama ben rahim bebeğe alışıyor bebek büyüyor falan diyordum demekki sorun başkaymış. pazar günü kasıklarım baya ağrıyordu hemde afedersin vajinal ağrım vardı sanki bıcak sokuluyor oyuluyor gibiydi dr.um durumu öğrenince böyle bir tanı koydu sanırım söylediğim ilacı içmem gerekiyormuş

canım dr un tedbir almış bunda korkacak bişey yok. erken öğrenilen seylerde korkma canım. erken dogum rıskını azaltan okudugum dr umdan bıldıgım en onemlı seylerden biride su. suyu ihmal etme

soranlara merak edenlere çok çok teşekkür ediyorum. ben iyiyim çok şükür. duruma yavaş yavaş alıştım diyebilirim. inşallah geçecek diyorum.

bugün fakültede bir doktora daha gideceğim. son gittiğim doktorumun önerisydi bu: dilerseniz ikinci bir görüş alın diye. ondan beklediğim tek şey kistlerden başka hiç bir sorun çıkmaması bebekte. yani başka sorun olmazsa iyileşme olasılığı güçlenecek. son dr. bir şey görmedi bu da görmez inşallah...

inşallah canım.. gelince lütfen bizi haberdar et.

inşallah cnaım dualarımız seninle tatlışım benim. üzülme olur mu stres yapma dua et sende. herşey Allahtan hem geçicektir. başkada birşey yoktur kuzucuklarımızda tatlı prenseslerimizde sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun cnaım benim. sen üzülürsne onlarda ne kadar üzülür dimi*?

dilekcim dediğin gibi mesaneye baskı çok oluyor sanırım ondan sık sık tuvalete gidiyoruz.bende aynı şeyleri yaşıyorum ama çok şükür sağlıklıyız maşallah.
emsalcim çok geçmiş olsun.daha önce duymadım canım bu ilacı.Allah yardımcın olsun inşallah.
eslemcim tetanozun ağrısı sürüyor 3-4 gün bilgin olsun.
candycim inşallah sende iyi haberler verirsin bize.

bu arada organik takım gerçekten çok güzell.tuzla'da e-5 üzerinde fabrika satışı var idilin oraya bakarım bende gidiyimde bi ara.belki fiyatları daha iyidir.

eminönündeki tüller falanda acayip bayıldım yaaa.bende gidip almak hemen yapmak istiyommm.

inşallah canımm Rabbim korusun yavrularımızı. 7 aylık bebek yaşıyor ama öncesinde yada sonrasında zor diye diye biliyorum Allah korusun yoksa benimde yigenim 7 aylık doğdu yigenimin bebeğide 7 aylık doğdu canım. inşallah sağlıkla sıhhatle vakti zamanı gelince gelince doğsun bebeklerimiz arkadaşım

günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın canıım, nabersin, kuzuzların nasıllar?

süpersin canım ya

dene bence süper oluyo, çocuğumu uyutmuyorum, sonra doğuncada uyumak bilmezmiş alkisalkisalkis

ya akşam erkenden yatıom hala uykum var yaaa ne uyuşuk oldum çıktım yaniii

ben öyle çok erken yatmıyorum ama uyuşukluk uyku hali hep var, tembelin önde gideni oldum valla

teşekkür ederiz canım a.s.

cnm bundan iki yıl öncesinde benimde bi arkadasın bebesinin kafasında kist görmüşlerdi.amniyosentez fılan hepsini yaptırdı..çok yıprandı arkadaşım.ama sonra kendiliğinden geçti.kisti bidaha göremediler.şimdi oğlu 2 yasında ve turp gibi... allahın izniyle inşallah seninde bebelerin saglıkla dogacak inşalllahh... dua et bol bol

pembe umarım gelecek zamanlarda hep iyi haberler verirsin bizlere.atlatırsın bu günleri ve sadece anı olarak kalır hayırlısı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…