soranlara merak edenlere çok çok teşekkür ediyorum. ben iyiyim çok şükür. duruma yavaş yavaş alıştım diyebilirim. inşallah geçecek diyorum.
bugün fakültede bir doktora daha gideceğim. son gittiğim doktorumun önerisydi bu: dilerseniz ikinci bir görüş alın diye. ondan beklediğim tek şey kistlerden başka hiç bir sorun çıkmaması bebekte. yani başka sorun olmazsa iyileşme olasılığı güçlenecek. son dr. bir şey görmedi bu da görmez inşallah...
günaydın kızlar nasılsınız?
öylede sürekli sancı ve ağrı birde bu düşünce insanın psikolojisini bozmaya yetiyor yinede Allah a bin şükür erkenden farkedilen bişey dediğin gibi Rabbim korusun yavrumu, yavrularımızı inşallahhcanım dr un tedbir almış bunda korkacak bişey yok. erken öğrenilen seylerde korkma canım. erken dogum rıskını azaltan okudugum dr umdan bıldıgım en onemlı seylerden biride su. suyu ihmal etme
dilekcim dediğin gibi mesaneye baskı çok oluyor sanırım ondan sık sık tuvalete gidiyoruz.bende aynı şeyleri yaşıyorum ama çok şükür sağlıklıyız maşallah.
emsalcim çok geçmiş olsun.daha önce duymadım canım bu ilacı.Allah yardımcın olsun inşallah.
eslemcim tetanozun ağrısı sürüyor 3-4 gün bilgin olsun.
candycim inşallah sende iyi haberler verirsin bize.
bu arada organik takım gerçekten çok güzell.tuzla'da e-5 üzerinde fabrika satışı var idilin oraya bakarım bende gidiyimde bi ara.belki fiyatları daha iyidir.
eminönündeki tüller falanda acayip bayıldım yaaa.bende gidip almak hemen yapmak istiyommm.
dualarınız için çok teşekkür ediyorum. bu arada ben de cumartesi gecesi ilk tekmeleri yedim hem de kistleri olan üstteki kızımdan. çok güzel bir duyguydu. bence bana mesaj gönderdi iyi olacağım anne diye :)
dualarınız için çok teşekkür ediyorum. bu arada ben de cumartesi gecesi ilk tekmeleri yedim hem de kistleri olan üstteki kızımdan. çok güzel bir duyguydu. bence bana mesaj gönderdi iyi olacağım anne diye :)
sağol canımm sancılarım var hala ara ara. aslında hamileliğimin başından beri vardı sancılarım ama ben rahim bebeğe alışıyor bebek büyüyor falan diyordum demekki sorun başkaymış. pazar günü kasıklarım baya ağrıyordu hemde afedersin vajinal ağrım vardı sanki bıcak sokuluyor oyuluyor gibiydi dr.um durumu öğrenince böyle bir tanı koydu sanırım söylediğim ilacı içmem gerekiyormuş
soranlara merak edenlere çok çok teşekkür ediyorum. ben iyiyim çok şükür. duruma yavaş yavaş alıştım diyebilirim. inşallah geçecek diyorum.
bugün fakültede bir doktora daha gideceğim. son gittiğim doktorumun önerisydi bu: dilerseniz ikinci bir görüş alın diye. ondan beklediğim tek şey kistlerden başka hiç bir sorun çıkmaması bebekte. yani başka sorun olmazsa iyileşme olasılığı güçlenecek. son dr. bir şey görmedi bu da görmez inşallah...
slm annişler nasılsınız bakalım minnoşlar nasıl.tekmeliyomu herkesinki artık...
inşallah canımm Rabbim korusun yavrularımızı. 7 aylık bebek yaşıyor ama öncesinde yada sonrasında zor diye diye biliyorum Allah korusun yoksa benimde yigenim 7 aylık doğdu yigenimin bebeğide 7 aylık doğdu canım. inşallah sağlıkla sıhhatle vakti zamanı gelince gelince doğsun bebeklerimiz arkadaşım
bana şimdilik müsade arkadaşlar. bugünkü randevum akşamüstü. yarın sabah foruma girer son durumu söylerim size. herkese sevgiler...
bana şimdilik müsade arkadaşlar. bugünkü randevum akşamüstü. yarın sabah foruma girer son durumu söylerim size. herkese sevgiler...
maşallah maşallahhhdualarınız için çok teşekkür ediyorum. bu arada ben de cumartesi gecesi ilk tekmeleri yedim hem de kistleri olan üstteki kızımdan. çok güzel bir duyguydu. bence bana mesaj gönderdi iyi olacağım anne diye :)
kızlar bazen benim bebegim hiç kıpırdamıyo bayagı bi uzun süre...uyyomu acaba..bende huzursuz oluyorum.bu arada bende memlekete geldim babası yok,sonra gelcek o...babasınımı özledi acaba benim minnoşumda onun içinmi hareketsiz kalıyo :):):)
yaa emsall bende de ağrılar var yaa, kasıklarımda, rahmimde, öyle her zmana değil ama
var yanii, hatta adet sancısı çeker gibi oluyorum, böylelelrinin erken doğum riski mi oluyor yanii :1shok:
çok geçmiş olsun pembeciğim, stres yapma, çok önemli değilmiş, geçer Allahın izniyle bak, dualarımızdasın yerimseniben
valla benimki tekmeliyo ama ben az buluıyom galiba, dürtüklüyom benimkini
ordamısın , iyimisin diye, sağolsun kızımda hiç hayır demiyo, geçiriyo tekmeyi anasına delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?