2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İnş. bu gideceğin doktorda görmez canım. Bizi habersiz bırakma. Dua ediyoruz hep senin ve bebeğin içn.

evet eslemcim aynen sıkıldım kendimden Allah tan bebişim var yaniii

pembe mavi dualarımız seninle cnm herşey çok güzel olucak miniklerin için üzülme sakın tammmı tatlım

canım dr un tedbir almış bunda korkacak bişey yok. erken öğrenilen seylerde korkma canım. erken dogum rıskını azaltan okudugum dr umdan bıldıgım en onemlı seylerden biride su. suyu ihmal etme
öylede sürekli sancı ve ağrı birde bu düşünce insanın psikolojisini bozmaya yetiyor yinede Allah a bin şükür erkenden farkedilen bişey dediğin gibi Rabbim korusun yavrumu, yavrularımızı inşallahh

teşekkür ederim canım aminn inşallah

dualarınız için çok teşekkür ediyorum. bu arada ben de cumartesi gecesi ilk tekmeleri yedim hem de kistleri olan üstteki kızımdan. çok güzel bir duyguydu. bence bana mesaj gönderdi iyi olacağım anne diye :)

dualarınız için çok teşekkür ediyorum. bu arada ben de cumartesi gecesi ilk tekmeleri yedim hem de kistleri olan üstteki kızımdan. çok güzel bir duyguydu. bence bana mesaj gönderdi iyi olacağım anne diye :)

ahh ne guzel annesi. iyi olacak tabi. o sana mesajı gönderdi sende onun dediklerine güven. içini rahat tut

yaa emsall bende de ağrılar var yaa, kasıklarımda, rahmimde, öyle her zmana değil ama
var yanii, hatta adet sancısı çeker gibi oluyorum, böylelelrinin erken doğum riski mi oluyor yanii :1shok:

çok geçmiş olsun pembeciğim, stres yapma, çok önemli değilmiş, geçer Allahın izniyle bak, dualarımızdasın yerimseniben

slm annişler nasılsınız bakalım minnoşlar nasıl.tekmeliyomu herkesinki artık...

valla benimki tekmeliyo ama ben az buluıyom galiba, dürtüklüyom benimkini
ordamısın , iyimisin diye, sağolsun kızımda hiç hayır demiyo, geçiriyo tekmeyi anasına delikafadulden

canım kıyamam inana tüylerim diken diken oldu iyi olucak bak annesi

amin canım amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

bana şimdilik müsade arkadaşlar. bugünkü randevum akşamüstü. yarın sabah foruma girer son durumu söylerim size. herkese sevgiler...

kızlar bazen benim bebegim hiç kıpırdamıyo bayagı bi uzun süre...uyyomu acaba..bende huzursuz oluyorum.bu arada bende memlekete geldim babası yok,sonra gelcek o...babasınımı özledi acaba benim minnoşumda onun içinmi hareketsiz kalıyo :):):)

maşallah maşallahhh

ya sorma canım benimde dünden beri hareketsiz.temizlik yaptımdı bisürü ondan mı acaba yaa çok üzgünüm .en son tatlı bişiler yemeyi denizem.hareketliydi çünkü önceden.benneyaptımki

bilemiyorum ki canım. benimki tam olarak adet sancısı gibi degil sürekli kasık ağrılarım var ara ara kesiliyor birden giriyor ve vajinalde bir ağrım var sanki bıçak sokuluyor gibi. sen aklına kötü şeyler getirme ama dr.unlada konuş tabii iyice bir araştırılsın derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…