2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım daha küçük o yüzden merak etme poziyonundan da kaynaklanıyor

selam meleklerin anneleri,kocalarının bir taneleri...:CüvCüv:nasılsınız umarım herkezlerin keyifleri yerindedir...
Pembecim dualarımız seninle hiç korkma canım..her işte bir hayır vardır..belki allaha az şükretmişizdir..meleklerimizi bize verdi diye..sen rabbine güven gerisini merak etme Allah yar ve yardımcın olsun canım..:Saruboceq:
ben bu ara biliyorsunuz annemde kalıyorum..ama birkaç gündür canımız çok sıkılıyor..benim abimin 5 yaşında oğlu var..ve yapılan testlerde verem mikrobu bulundu..kafayı yiyicem veremli birinin nefesiyle bulaşmış dedi dr..bir sürü testler falan yapıldı..şimdi onu benim eski çalıştığım hastaneye götürücez..dualarınız alpimle olsun teyzeleri..
dün akşam koltukta uzanıyordum ve birden sallanmaya başladım dedim galiba tansiyonum düştü..annemde balkondaydı aynı anda hole koşmuşuz halimizi görüceksiniz ama kızlar gerçi 4.1 şiddetindeymiş ama insan korkuyor yinede allah korusun..:Saruboceq:

canım benim hem yiğenin için hemde deprem için çok geçmiş olsun. Allah ım minik yiğenine acik şifalar versin inşallahhh

bendeki ağrıda bıçak saplanır gibi ama öyle sürekli değil çok şükür
haftaya kontrole gitcez, anlatayım tekrar , bakalım ne dicek
Allahım şifa versin hepimize
yavrularımızı sağlıklı, gelişimini tamamlamış birşekilde doğuralım inşallah

ecem Allahım ecil şifalar versin miniğinize
öyle çokda korkmayın, çabuk atlatır inşallah

akşam bende başım mı dönüyo dedim, sonra eşimde bana bakınca, anladık ki deprem
Allahım vermesin birdaha

anladım canımm Rabbim şifa versin hepimize inşallahh. inşallahhh canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn hele alaım yavrularımızı kucaklarımıza hayırlısı ile dünyanın en mutlu insanı olacağız

amin cnm.Allah korusun bende çok üzüldüm duyunca

ecemcim allah acil şifalar versin yeğenine inşallah.depremi ben hissetmedim yaf.ama tüm gün ayakta temizlik halindeydim belki ondandır.ama bir daha bu kadar çokyapmıcam dünden beri bebeğim hareketsiz kafayı yicem yaa.

Allah şifa versin yiğenine canım.. bende hıssettım dun depremı esım yok ole bişi dedi:=)

ecemcim allah acil şifalar versin yeğenine inşallah.depremi ben hissetmedim yaf.ama tüm gün ayakta temizlik halindeydim belki ondandır.ama bir daha bu kadar çokyapmıcam dünden beri bebeğim hareketsiz kafayı yicem yaa.

cnm geçen benmde oldu öle korktum ama daha çok minikler ve hareketleri tutarsız akşam da uyutmadı bnmi karnım da dalgalanma şeklinde hissettirdi kendini yavrum maaşallah üzülme uyuyordur minnoşun belkide uyucakki büyüyecek annesi

canım ya geçmiş olsun. oğluaşda Allah şifa versin ve inşallah öyle birşey yoktur canım çok üzüldüm 5 yaşında daha çok küçük

kızlar ben yemeğe iniyorum herkese afiyet olsun yarasın bebişlere cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

çok teşekkür ederim hepinize kızlar..inşallah çok önemli birşey yoktur..rabbim kimseye dermansız dert vermesin..:Saruboceq:

Selam cnm. Geçmiş olsun. Acil şifalar versin Allahım yeğenine. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…