2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım ya içimi rahatlattın Allah razı olsun.

bircancım afiyet olsun sana poyraz bebeğedee.
bu arada ela valla kızım insan bi yerden girerdi be kardeşimmm.gel bak seni napıcaz:)klava:

Karanfil canım ben 54 ile hamile kaldım şimdi muhtemelen 56,5 olmuşumdur. Ama cmt günü 22 hafta doluyor olacak.

Eslemcim çok geçmiş olsun... 3-4 gün neler çektim ben o tetanozdan uykularım bile hep bölük pörçüktü. Ama şimdi çok daha iyiyim geçen çrş vuruldum anca pazar günü acısı azalmıştı... Ama öyle ateşlenme durumu falan hiç olmadı çok şükür.

Emsalcim canım benim yaaa çok üzüldüm tatlım. Ama en azından doktor kontorülündesin merak etme doktorunda erken şekilde tespit etmiş sonuçta erken doğum riskini. Biliyorsun bende çok korkuyorum bu durumdan ve cuma günü gittiğimde de görüşücem bu korkularımı. Ama lütfen içini ferah tut. Eylüllerimiz şu an çok sağlıklı ve mutlaka doğacak oldukları en doğru zamanları da biliyorlardır.. Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah...

Sivaslı canım senin bebeğin daha bayağı küçük 20. haftayı doldurmadan zaten öyle sık sık hissedemezsin... Sakın üzülme yani...

Ayfercim korkma bir şey yoktur tatlım... Ben bebeklerin annenin psikolojisinden fazlasıyla etkilendiklerini düşünüyorum ki artık bizim bebeklerimiz bayağı büyüdü mesela geçen hafta benim hiç keyfim yoktu aşı nedeniyle çok hareketsizdi yada hareketleri belli belirsizdi ama bu hafta iyiyim ve allaha şükür kızım kıpır kıpır ve sert tekmeler atıyor:)))
Sende içini ferah tut... Eminimki hiçbirşey yoktur.

Bu arada kızlar size birşey sormak istiyorum hatta bu konu dünde konuşuldu hani bebeği göbek deliğinden 4-5 pamak aşağıda hissetmek. Neyse dün gece ben çok taktım bunu kafamave gerçekten de bebeğimde hep aşağıda umarım önemli bir durum değildir. Neyse ayrıca ara sıra benim bazı geceler bebek sanki en alttan vuruyormuş gibi geliyor. Yani vajinamın etrafında sanki birşeyler atıyor hani tekme gibi değilde hafifçe seğirme gibi birşey. Başka biri daha var mı bu durumu yaşayan çok merak ettim kızlar...

ayfer baktım canım verdiğin linke
burdan fikir alıp kendimizde yapabiliriz, teşekkürler paylaşımın için a.s.

dilekcim hoşgeldin bacım, büyüyorlar kuzular artık, kolları biryerden vurur, bacakları başka yerden, takma kafana, eliyle vurmuştur, haiff seğirme gibiyse, çünkü ayakla attığı tekme daha sert olur kannımca
artık heryerden hissederiz kuzularımızı
ELHAMDÜLıLLAH, annelik çok güzel bir duyguymuş, doğurunca daha iyi anlicaz galiba
şükürler olsun

Bu arada kızlar size birşey sormak istiyorum hatta bu konu dünde konuşuldu hani bebeği göbek deliğinden 4-5 pamak aşağıda hissetmek. Neyse dün gece ben çok taktım bunu kafamave gerçekten de bebeğimde hep aşağıda umarım önemli bir durum değildir. Neyse ayrıca ara sıra benim bazı geceler bebek sanki en alttan vuruyormuş gibi geliyor. Yani vajinamın etrafında sanki birşeyler atıyor hani tekme gibi değilde hafifçe seğirme gibi birşey. Başka biri daha var mı bu durumu yaşayan çok merak ettim kızlar...[/QUOTE]

Dilekciğim aynen benimde bu şekilde.. Dün burda bazı arkadaşlar göbekte oynuyo dediğinde ben inanılmaz şaşırdım ve korktum hatta. Çünkü ben devamlı göbeğimin çok altında hatta şu yanlardaki kemikler var ya nerdeyse onların hizasında hissediyorum. Ama bugün şöyle bişey yaptım yattım sabahtan yatağa nerden kıpırdama oluyo diye baktım aslında göbeğin ordada oluyo ama onları hissedemiyorum belki orası daha kalın olduğu içindir bilmiyorum ama kesinlikle oralarda oynuyo. Yada bizimkilerin ayakları aşağıda elleri yukarda ayakla yaptıklarını hissedebiliyorum elle olanları hissedemiyoruz. Yani takma kafana tatlım bendede aynı durum var. Aşağıya gelen ağrılar var ya hani onlarda doktora sordum doğuma hazırlık çatın açılıyo falan korkma dedi :)

ben kaçıyorum kızlar..dualarınız bizimle olsun..yaramaz Alpimiz şifa bulsun..hepinizi öpüyorum...kaydirigubbakcemile3

tatlım bende hep o civarlarda hissediyorum ama çok normal düşünsene şimdiden baya göbeğimizde hissetsek bu bebek nereye büyücek ama her hafta biraz yukarı çıkıcam merak etme ben sormuştum doktora gülmüştü

kızlar bizim teyze kızının doğumuna 1 -2 hafta kaldı. bebek 2600 olmuş. doktor günde bir avuç ceviz ye dedmiş ama fazla abartma sana yağ yaapr dmeiş bebeğin kilo alması açsından çok önemliymiş son haftalarda kilo yapıyormuş bebeğe

Merhaba kızlar nasılnızç prensler prensesler nasıl?

sağol canım ya Allah razı olsun rahatladım biraz.dediğin gibi vajina kısmındada olunca hareket ya noluya çıkıcak mı diyordum:) ama göbek deliğimin oradada kasığımdada oluyordu düna kadar hareketler.demek ki yer değiştiriyorlar.

ceviz,ıspanak,semizotu,balık omega bakımındanda zenginmiş.şimdiden yemek lazım bak kilosunada etki ediyormuş ama genetik faktörleride unutmamak lazım.

bircan ben günde en az 2 ceviz yemeye çalışıyorum
beyin gelişimi için iyi diye biliyorum
bebeğim kilo alcaksa avuçla yerim :)))))))

ayy ne güzel Allahın izniyle 2 hafta sonra yavrusunu kucağına alcak, hayırlısıyla bizde varalım o günlere

benim bugün sohbetim var kızlar
çıkıyorum ben, görüşürüz en kısa zamanda inşallah
kendinize ve meleklerinize çook ama çok iyi bakın
stres yapmayın, her zmana aynı yerlerde hissetmeyiz, sağlıklı olsunlarda inşallah
gönlünüzü ferah tutun, dualarımdasınız inşallah
öpüyorum hepinizi, 2 şer 2 şer

selam kızlaaarrr, dün gelemedim bugün anlatayım hemen hihoyyyt
c.tesi kontroldeydik, muhteşemdi, kocaman olmuş KIZIM hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
geçen ay gittiğim doktorla aynı yerde oldukları için önceki verilerimi falan da inceledi, çok iyi oldu bu :)
gözlerini ovaladı, cinsiyetten emin olmak için bızıklarken yüzünü kapattııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kardeşimi de götürdüm, gözlerini ovduğunu gördü, "abla ağlıyoooo" dedi :roflol: :roflol:
küçük teyze öyle heyecanlıydı ki, eniştesine organlarını doğru bi şekilde anlattı, babamız karnına kafa diyordu da :roflol: :roflol:
kan akımını kontrol ederken döndü durdu, doktor da "dur yavrucuuum dur acımaz korkma" falan dedi :roflol:
ya süper bişeydi Allahıma şükürler olsun, her yönden gelişimi çok iyiymiş, hamdolsun Rabbime....
muhteşem bi gündü yaa, kalbini falan dinledik ve kararımı verdim... ilk doktoruma, yani bu doktora devam ediyorum :roflol: :roflol:

15 kilo almışım toplam, geçem ay meğer şekerim sınırda çıkmış... önceki doktor hiçbişey söylememişti...
bu ay da rutin testleri istedi bu doktorum, dün yaptırdım ve bugün sonuç aldım..
şeker alt sınır 70, benim sonucum 79..
akşama doğru doktora göstermeye gideceğim, eğer riskli olursa daha sık görüşebiliriz demişti..
hiç sorun etmiyorum çünkü hamdolsun gelişimi çok güzelmiş, eğer risk olursa da verdiği yeme programına uyarım, iyi olduğunu gördüm onu seyrettim ya, bu doping bana bi ay gider :roflol: :roflol:

ecemcim çok geçmiş olsun tatlım, inşallah miniğiniz hemencecik atlatır ve bir daha öyle bi hastalıkla falan karşılaşmaz a.s.

DıLEK cim çok sağol canım arkadaşım benim. inşallah dediğin gibi en doğru zamanda gelecek eylül lerimiz aklımı karıştırmak yada sık sık bunu düşünmek istemiyorum Rabbim korusun yavrumu inşallahhhhh. inşallah hepimiz eylül ayında teker teker alacagız kuzularımızı kucaklarımıza ve sevinçlerimizi yine buradan paylaşacağız. seninde dedğin gibi iki eylül bir biri ile tanışacak teyzesii inşallahhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…