sakuracım gözünaydın canım maşallah kırkbir kere.hep sevinelim böyle anlatalım birbirimize.
selam kızlaaarrr, dün gelemedim bugün anlatayım hemen hihoyyyt
c.tesi kontroldeydik, muhteşemdi, kocaman olmuş KIZIM hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
geçen ay gittiğim doktorla aynı yerde oldukları için önceki verilerimi falan da inceledi, çok iyi oldu bu :)
gözlerini ovaladı, cinsiyetten emin olmak için bızıklarken yüzünü kapattııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kardeşimi de götürdüm, gözlerini ovduğunu gördü, "abla ağlıyoooo" dedi :roflol: :roflol:
küçük teyze öyle heyecanlıydı ki, eniştesine organlarını doğru bi şekilde anlattı, babamız karnına kafa diyordu da :roflol: :roflol:
kan akımını kontrol ederken döndü durdu, doktor da "dur yavrucuuum dur acımaz korkma" falan dedi :roflol:
ya süper bişeydi Allahıma şükürler olsun, her yönden gelişimi çok iyiymiş, hamdolsun Rabbime....
muhteşem bi gündü yaa, kalbini falan dinledik ve kararımı verdim... ilk doktoruma, yani bu doktora devam ediyorum :roflol: :roflol:
15 kilo almışım toplam, geçem ay meğer şekerim sınırda çıkmış... önceki doktor hiçbişey söylememişti...
bu ay da rutin testleri istedi bu doktorum, dün yaptırdım ve bugün sonuç aldım..
şeker alt sınır 70, benim sonucum 79..
akşama doğru doktora göstermeye gideceğim, eğer riskli olursa daha sık görüşebiliriz demişti..
hiç sorun etmiyorum çünkü hamdolsun gelişimi çok güzelmiş, eğer risk olursa da verdiği yeme programına uyarım, iyi olduğunu gördüm onu seyrettim ya, bu doping bana bi ay gider :roflol: :roflol:
ecemcim çok geçmiş olsun tatlım, inşallah miniğiniz hemencecik atlatır ve bir daha öyle bi hastalıkla falan karşılaşmaz a.s.
kızlar meraba,,, sabah bağlanamadım.... cinsiyetini yine göremedi doktor, büyük olasılıkla kız dedi... üff yaaa, net görünmüyor daha.... 20. haftayı beklemen gerekiyor dedi, daha net görebilmem için.... ne yapalım artık, ama kız olmasını da çok isterim, birden içim ısındı kız fikrine....
a.s.a.s.tünaydınnna.s.
biz ogluşumla bugun keyıf yaptık geç kaldık....geçmişi okuyup gelıyorum
gözünaydın cnm :lepi:
c.tesi kontroldeydik, muhteşemdi, kocaman olmuş KIZIM hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
geçen ay gittiğim doktorla aynı yerde oldukları için önceki verilerimi falan da inceledi, çok iyi oldu bu :)
gözlerini ovaladı, cinsiyetten emin olmak için bızıklarken yüzünü kapattııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kardeşimi de götürdüm, gözlerini ovduğunu gördü, "abla ağlıyoooo" dedi :roflol: :roflol:
küçük teyze öyle heyecanlıydı ki, eniştesine organlarını doğru bi şekilde anlattı, babamız karnına kafa diyordu da :roflol: :roflol:
kan akımını kontrol ederken döndü durdu, doktor da "dur yavrucuuum dur acımaz korkma" falan dedi :roflol:
ya süper bişeydi Allahıma şükürler olsun, her yönden gelişimi çok iyiymiş, hamdolsun Rabbime....
muhteşem bi gündü yaa, kalbini falan dinledik ve kararımı verdim... ilk doktoruma, yani bu doktora devam ediyorum :roflol: :roflol:
15 kilo almışım toplam, geçem ay meğer şekerim sınırda çıkmış... önceki doktor hiçbişey söylememişti...
bu ay da rutin testleri istedi bu doktorum, dün yaptırdım ve bugün sonuç aldım..
akşama doğru doktora göstermeye gideceğim, eğer riskli olursa daha sık görüşebiliriz demişti..
hiç sorun etmiyorum çünkü hamdolsun gelişimi çok güzelmiş, eğer risk olursa da verdiği yeme programına uyarım, iyi olduğunu gördüm onu seyrettim ya, bu doping bana bi ay gider :roflol: :roflol:
ecemcim çok geçmiş olsun tatlım, inşallah miniğiniz hemencecik atlatır ve bir daha öyle bi hastalıkla falan karşılaşmaz a.s.
๒คl๒öςєğเ๓;6576745 .!.:[ı]merhaba kızlar nasılnızç prensler prensesler nasıl?[/ı]
bircan ben günde en az 2 ceviz yemeye çalışıyorum
beyin gelişimi için iyi diye biliyorum
bebeğim kilo alcaksa avuçla yerim :)))))))
ayy ne güzel allahın izniyle 2 hafta sonra yavrusunu kucağına alcak, hayırlısıyla bizde varalım o günlere
c.tesi kontroldeydik, muhteşemdi, kocaman olmuş kızım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Küçük teyze öyle heyecanlıydı ki, eniştesine organlarını doğru bi şekilde anlattı, babamız karnına kafa diyordu da :roflol: :roflol:
Kan akımını kontrol ederken döndü durdu, doktor da "dur yavrucuuum dur acımaz korkma" falan dedi :roflol:
Ya süper bişeydi allahıma şükürler olsun, her yönden gelişimi çok iyiymiş, hamdolsun rabbime....
Muhteşem bi gündü yaa, kalbini falan dinledik ve kararımı verdim... Ilk doktoruma, yani bu doktora devam ediyorum :roflol: :roflol:
Bu ay da rutin testleri istedi bu doktorum, dün yaptırdım ve bugün sonuç aldım..
Akşama doğru doktora göstermeye gideceğim, eğer riskli olursa daha sık görüşebiliriz demişti..
Hiç sorun etmiyorum çünkü hamdolsun gelişimi çok güzelmiş, eğer risk olursa da verdiği yeme programına uyarım, iyi olduğunu gördüm onu seyrettim ya, bu doping bana bi ay gider :roflol: :roflol:
Ecemcim çok geçmiş olsun tatlım, inşallah miniğiniz hemencecik atlatır ve bir daha öyle bi hastalıkla falan karşılaşmaz a.s.
gözünaydın cnm :lepi:
kızlar meraba,,, sabah bağlanamadım.... Cinsiyetini yine göremedi doktor, büyük olasılıkla kız dedi... üff yaaa, net görünmüyor daha.... 20. Haftayı beklemen gerekiyor dedi, daha net görebilmem için.... Ne yapalım artık, ama kız olmasını da çok isterim, birden içim ısındı kız fikrine....
a.s.a.s.tünaydınnna.s.
Biz ogluşumla bugun keyıf yaptık geç kaldık....geçmişi okuyup gelıyorum
Günaydın kızlar. Güzel bir gün olsun inşallah.
Bizim geçen Cuma kontrolümüz vardı. Bebişim için iyi dedi doktorumuz. Ancak Pembenin bebişindeki durumun bir benzeri benim bebeğimde de var. Bebeğiminbeyninde kist gördü doktor bir önceki kontrolde. Sakın endişe etme geçecek bunlar dedi. Çok da soğuk kanlıydı. Neden oluyormuş falan diye de bir açıklama yapmadı. Bu gidişimizde küçülmüşlerdi. Pembeye özelden mesaj ettım ama henüz girmedi galiba siteye. Ben de hala tedirginim ama doktorum çok güven veriyor bana. ınşallah sağlıklı olur kuzucuğum. Ve tabiiki benimkiyle beraber herkesin kuzusu.
bende bi ara yiyordum yine almam lazım tekrara başlayayım bende
tabi canım kilo önmeli değil önemli olan bebeğin sağlığı... ben de daha hiç kilo almadım ama bebek çok sağlıklı... kafaya takıyordum ilk başta ama napalım bebeğin sağlığı daha önemli dedim....
bebeğimizin kalp atışını dinlemek muhteşem birşey ya... benim doktorum da her gittiğim de tek tek el, ayak, parmaklarını gösterir.... garip bi duygu... vay be içimde ne gelişiyo diyorum, daha da bi heyecanlanıyorum....
canım bebeğinni iyi olmasına çok sevindim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
canım dün sen mi yahmin etmiştin, bi kız geliyo diyo... yada sakura karıştırdım mı... sanırım bi kız daha geliyo...
Bu arada kızlar çok güzel bebek şekerleri yaptım görümcem için, fotolarını çektim, ama makinayı evde unutmuşum, artık yarına yüklerim... bu arada içine lavanta koydum, kocam da şekerden daha güzel oldu dedi, mis gibi kokuyo valla....
canım ya o kadar heyecanlandık göstermemiş kereta hadi ahyırlısı canım prenses mi ki*?
canım belki de ... valla şimdiden kız ismi düşünmeye başladım... şuan aklımda olanlar tabiki ilk sıra eylül ikinci seçenek gülce ne dersin. nasıllar... tek isim olacak ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?