2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar meraba,,, sabah bağlanamadım.... cinsiyetini yine göremedi doktor, büyük olasılıkla kız dedi... üff yaaa, net görünmüyor daha.... 20. haftayı beklemen gerekiyor dedi, daha net görebilmem için.... ne yapalım artık, ama kız olmasını da çok isterim, birden içim ısındı kız fikrine....

a.s.a.s.tünaydınnna.s.
biz ogluşumla bugun keyıf yaptık geç kaldık....geçmişi okuyup gelıyorum

gözünaydın cnm :lepi:

merhaba canım, off o bekleyiş insanın sinirlerini zıplatıyor valla :roflol:
ama olsun sağlıklı olduklarını bilmek öyle süper ki

a.s.a.s.tünaydınnna.s.
biz ogluşumla bugun keyıf yaptık geç kaldık....geçmişi okuyup gelıyorum

günaydın canım h.g. tembeller siziiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sağol tatlım, süper bi haftaya ve süper bi aya başlıyoruz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

tabi canım kilo önmeli değil önemli olan bebeğin sağlığı... ben de daha hiç kilo almadım ama bebek çok sağlıklı... kafaya takıyordum ilk başta ama napalım bebeğin sağlığı daha önemli dedim....

bebeğimizin kalp atışını dinlemek muhteşem birşey ya... benim doktorum da her gittiğim de tek tek el, ayak, parmaklarını gösterir.... garip bi duygu... vay be içimde ne gelişiyo diyorum, daha da bi heyecanlanıyorum....

bende bi ara yiyordum yine almam lazım tekrara başlayayım bende

canım bebeğinni iyi olmasına çok sevindim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

canım dün sen mi yahmin etmiştin, bi kız geliyo diyo... yada sakura karıştırdım mı... sanırım bi kız daha geliyo...

Bu arada kızlar çok güzel bebek şekerleri yaptım görümcem için, fotolarını çektim, ama makinayı evde unutmuşum, artık yarına yüklerim... bu arada içine lavanta koydum, kocam da şekerden daha güzel oldu dedi, mis gibi kokuyo valla....

canım ya o kadar heyecanlandık göstermemiş kereta hadi ahyırlısı canım prenses mi ki*?

rabbım sıhhatını verir canım hiç kafana takma...

Son düzenleme:
bende bi ara yiyordum yine almam lazım tekrara başlayayım bende

canım hani başlıcaktın cevize ve pekmeze..... kızlar her sabah iki taze ceviz.... zihinsel gelişimi için. ben kocama her sabah görev verdim, evden çıkarken bana kırıp veriyor, bu arada aç karnına yenilecek... doktor arkadaşımdan tavsiye...

sorma canım yaa, çok fazla kilo aldım diye dövünüp duruyordum doktor da çok sevimli bi bayan paylaştım onunla da...
ırsi faktörler de olabilir dedi, şekerin yüksek olması da dikkatini çekti, ama sonra bebek sağlıklı sorun olursa dikkat ederiz yeter dedi ya, dünyalar benim oldu, kiloları falan unuttum kaydirigubbakcemile3
napiim artık bebeğim doğunca sıkarım dişimi -tatlicadiarzu-

canım bebeğinni iyi olmasına çok sevindim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

aynen bircancım aynen öyle valla, sağlıklı olsun onlar :1hug: :1hug:

yok hayatım ben dün hiç gelemedim... ama kıza benziyor dedilerse genel olarak kesin kız oluyor kaydirigubbakcemile3

canım ya o kadar heyecanlandık göstermemiş kereta hadi ahyırlısı canım prenses mi ki*?

canım belki de ... valla şimdiden kız ismi düşünmeye başladım... şuan aklımda olanlar tabiki ilk sıra eylül ikinci seçenek gülce ne dersin. nasıllar... tek isim olacak ama....

Eslem , myladybird , bircan, ayfer çok sağolun kızlar yaa biraz rahatladım.Ama cuma doktorumla da görüşeceğim bu durumu.Evet Bircancım haklısın sonuçta şimdiden taa tepeye çıkacak hali yok ya... Aynen bende sen gibi dün gece çok korktum Ayfercim ne oluyor bu çıkmak mı istiyor acaba diye..
Bu arada benim bebiş 2 kez üstüste vurabiliyordu dün gece ilk kez 3 kez üstüste vurdu:)))
Çok tatlılar yaa canlarım benim.. Evet beyin gelişimi için bende hergün 2 ceviz yiyorum bir de her hafta balık yemeğe çalışıyorum.... Size komik bir olay anlatayım ünv. sınavlarına hazırlanırken dershanedeki sınıfla birlikte bazı geceler hep birlikte ders çalışma seansları yapardık hocamız vadı bir tane o da bize katılırdı. Neyse tabiii o kadar kişi sohbetsiz olmaz. Hocam derdi ki ben oğluma hamileyken hep kayısı yedim oğlum ondan böyle çok güzel oldu diye.. Birgün dayanamadım ki aramızda çok iyiydi şakasına offf benim annem ne yemiş acaba bana hamileyken bol bol dedim. Ondan gelen cevap şuydu : Dilek bence bol col çakıldak yemiş. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Mervecim hadi gözünaydın bebişin iyimiş... Kırkbir kere maşallah kızına...
Cuma günü bizde gidicez dr.'a umarım bende senin gibi iyi haberlerle dönerim...

Emsalcim canım benim inşallah herşey hayallerimizdeki gibi olacak... Binlerce kez amin diyorum yazdıklarına...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…