2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım belki de ... valla şimdiden kız ismi düşünmeye başladım... şuan aklımda olanlar tabiki ilk sıra eylül ikinci seçenek gülce ne dersin. nasıllar... tek isim olacak ama....

valla seçenekler güzeli bakalım son ana kadar daha hangi isimlerde karar kılacağız :roflol: :roflol:
benim de berru kararım gibi ama bakalım bakalım :)

gözün aydın merve. bebiş iyi olsujnda kılolar verılır artık napalım

çok sağol meryemcim demi yaa verilir napalım artık kaydirigubbakcemile3 o sağlıklıymış ya daha ne kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

...
Mervecim hadi gözünaydın bebişin iyimiş... Kırkbir kere maşallah kızına...
Cuma günü bizde gidicez dr.'a umarım bende senin gibi iyi haberlerle dönerim...
...

sağol dilekcim teşekkürler :)
inşallah sen de zıplaya zıplaya gelir haberlerini paylaşırsın bizimle inşallah kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

evet başlamaıyım artık
yarasın canım

kızlar doktorum haftada 3 gün et bi gün balık dedi bana...
ama kıyma ve kuşbaşılı yemekler kokuyor artık yiyemiyorum (hayret valla ben yiyemiyorum :roflol: :roflol: )
bu eti her seferinde köfte olarak alsam olur mu ki_?

olur tabı. Onemlı olan kırmızı et tuketmek. Ben bu ara fırında ızgara yapıp tuketıyorum. Daha lezetlı oluyor.

olur tabı. Onemlı olan kırmızı et tuketmek. Ben bu ara fırında ızgara yapıp tuketıyorum. Daha lezetlı oluyor.

kızartmalar falan çok ağır geliyor artık mideme zaten canım, fırın poşetiyle ya da fırında ızgara yapıyorum ben de...

en guzelı valla. Aslında fırsatın olacak etı balıgı mangal yıyeceksın

offf muhteşem olur valla cokacimcoook cokacimcoook
aslında anneme giderken ona götüreyim, terası var kocaman hem etrafı da boş sayılır apartmanın...
her zaman olmasa da arada bi yaparız :jeyyar: :jeyyar:

ecem84 yıgenıne geçmiş olsun rabbım şifasını versin....
mervecım güzel haberler ile gelmişin gözün aydın prensesın iyiymiş...
gülay bı sen kaldın galıba canım cınsiyetı ögrenmeyen hayırlısı artık geç olsunda güç olmasın ama kendınıde kıza hazırlama belli olmaz benım doktorda aynı gün göremeyınce kız olabılır demişti sonradan gördü bacak arasını.....hehe

sakuracım çok sevindim bebekine Allah nazardan saklasın.bizde yemeğimizi yedik geldik yarasın oğluşuma halil ibrahimi me

offf muhteşem olur valla cokacimcoook cokacimcoook
aslında anneme giderken ona götüreyim, terası var kocaman hem etrafı da boş sayılır apartmanın...
her zaman olmasa da arada bi yaparız :jeyyar: :jeyyar:

ben balığı mangal yiyebiliyorum ancak diğer türlü midem almıyo

sakuracım çok sevindim bebekine Allah nazardan saklasın.bizde yemeğimizi yedik geldik yarasın oğluşuma halil ibrahimi me

çok sağol tatlım, size de afiyet olsun, yarasın tosuncuğumuza kaydirigubbakcemile3
gelişsinler akıllı ve hayırlı evlat olsunlar inşallah kaydirigubbakcemile3

evlat yaa var mı böyle muhteşem bi tabir daha

valla balığı her türlü alıyor da eti kıymayı almıyor artık midem ki hiç de sorunum yoktu yani, kokuyormuş gibi geliyor artık...
ben de onu mangallıyım o zaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ms ms cim ay et yemekte çok zorlanıyorum sebzeyi de o kadar severek yiyorum oğluşum sebzeyi çok sevicek sanırım

ms ms cim ay et yemekte çok zorlanıyorum sebzeyi de o kadar severek yiyorum oğluşum sebzeyi çok sevicek sanırım

canım ama etıde tuketmek lazım. bende sebzecıyım ama arada yapıyorum etde. döner falan seviyorsan oyle ye. yada bol baharatlı yap ben herseyı denıyorum. yıyebılıyorum ama sıkılmıyım dıye sekıl sekıl yıyoruz:)

dilekakal gel dedin canım geldim,umraım bu muhabbet denizinde bozulmamkaydirigubbakcemile3.
beni de alın aranıza yaww:1rolleyes:

en guzelı valla. Aslında fırsatın olacak etı balıgı mangal yıyeceksın
kızlar biz teraslı bir evde yaşıyoruz.... eşim de mangal dışında balığı yapmıyor, çünkü midem bulanıyor evde, bi koku çıkmak bilmiyo evden... bu arada tesaımızda elma ağaçlarımız var ve bilimum sebzeleri de ektik. tabi lojmanda yaşıyoruz ama eşim emekli olana kadar oturma hakkımız var.... evimiz küçük ama teras olunca başka yere çıkmıcaz sanırım... bebek olunca da eşimde plastik salıncak ve kaydırak koydurcam terasa yada plastik çocuk havuzu....

canım ya evet tek ben kaldımmmmmm.... ama kendi doktorum erkek demişti 2.5 aylıkken, şimdi ayrı bir doktora gittim kız olabilir dedi, göremediğini söyledi ama net olarak.

canım benim yakın olsak buyur bana gel dicem, cumartesi ve pazar mangal keyfinde oluyoruz.....

yok cnm ya ben normalde bayılırdım kebab filan ama nerde lokantaların önünden geçerken burnumu tıkıyorum okadar yani dr umda her gidişte et ye demiyomu bana çıldırtçak beni haftada bir balık yada et yiyorum ama gel bana sor nasıl yiyorum .herşey bebekim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…