2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben ıspanağı hiç sevmezdim dün akşam yoğurtlu 1 tabak yedim kayınvalidme yapmış bebeğime yarasın diye hemde sebzeyi sevsin diye

canım hiç kokusunu duymadan ye ozaman yanı guvendıgın bırı pişirsin sen evde ye.

yok be cnm yerkende kokuyo ama bakalım hamişlikten sonra geçecekmi bu durum

canım ben eti çok secen bırısıyım. eşimden gectı bana bu. alırken kasaba rıca et çok az bıle yag olmasın. hem daha saglıklı hem kokmuyor ozaman. bıde kuzu etı olmayacak tabı:)

canım ben eti çok secen bırısıyım. eşimden gectı bana bu. alırken kasaba rıca et çok az bıle yag olmasın. hem daha saglıklı hem kokmuyor ozaman. bıde kuzu etı olmayacak tabı:)

evet cnm çok haklısın eşime de kızdım zaten kasaba yaptırtmış dedim ben yapardım evde olmasın bi dahaklava: tmm dedii.insanın evde yaptığı gibi olurmu

evet canım benden de eşime geçti... ama ben zaten çok severdim eti de bu kadar değil... etten anlayan biri olmak lazım evde....kasaptan doğru et seçmek önemli....

kızlar gece rüyamda oğlumu doğurdum. annem sezeryanla aldı bebeki:) çok ufacıktı hemen meme emmeye basladı çookk guzeldı

kızlar gece rüyamda oğlumu doğurdum. annem sezeryanla aldı bebeki:) çok ufacıktı hemen meme emmeye basladı çookk guzeldı

rüya görünce insan daha da sabırsızlanıyor değil mi kaydirigubbakcemile3

hemde nasıl. gelsınde emziriyim yafff

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy canım özür dilerim kıyamam sana ıspanak yapiim mi sana ama sevmeme yapasınıda bilmemki annem yapar olur mu?

yok canım ne özürü, o benim doymayan midemden kaynaklanıyor :roflol: :roflol:
sağol hayatım düşünmen yeter :1hug:

kızlar şuana kadar kilo durumunuz nasıl... kaç kilo aldınız.... merak ettim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…