valla balığı her türlü alıyor da eti kıymayı almıyor artık midem ki hiç de sorunum yoktu yani, kokuyormuş gibi geliyor artık...
Ben de onu mangallıyım o zaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dilekakal gel dedin canım geldim,umraım bu muhabbet denizinde bozulmamkaydirigubbakcemile3.
Beni de alın aranıza yaww:1rolleyes:
yok cnm ya ben normalde bayılırdım kebab filan ama nerde lokantaların önünden geçerken burnumu tıkıyorum okadar yani dr umda her gidişte et ye demiyomu bana çıldırtçak beni haftada bir balık yada et yiyorum ama gel bana sor nasıl yiyorum .herşey bebekim için
ben ıspanağı hiç sevmezdim dün akşam yoğurtlu 1 tabak yedim kayınvalidme yapmış bebeğime yarasın diye hemde sebzeyi sevsin diye
ben ıspanağı hiç sevmezdim dün akşam yoğurtlu 1 tabak yedim kayınvalidme yapmış bebeğime yarasın diye hemde sebzeyi sevsin diye
yok be cnm yerkende kokuyo ama bakalım hamişlikten sonra geçecekmi bu durum
canım ben eti çok secen bırısıyım. eşimden gectı bana bu. alırken kasaba rıca et çok az bıle yag olmasın. hem daha saglıklı hem kokmuyor ozaman. bıde kuzu etı olmayacak tabı:)
canım ben eti çok secen bırısıyım. eşimden gectı bana bu. alırken kasaba rıca et çok az bıle yag olmasın. hem daha saglıklı hem kokmuyor ozaman. bıde kuzu etı olmayacak tabı:)
sankilim canım çekti gibi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
aman aaaa dikkat et
kızlar gece rüyamda oğlumu doğurdum. annem sezeryanla aldı bebeki:) çok ufacıktı hemen meme emmeye basladı çookk guzeldı
rüya görünce insan daha da sabırsızlanıyor değil mi kaydirigubbakcemile3
sankilim canım çekti gibi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
hemde nasıl. gelsınde emziriyim yafff
ayy canım özür dilerim kıyamam sana ıspanak yapiim mi sana ama sevmeme yapasınıda bilmemki annem yapar olur mu?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok canım ne özürü, o benim doymayan midemden kaynaklanıyor :roflol: :roflol:
sağol hayatım düşünmen yeter :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?