2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şuana kadar kilo durumunuz nasıl... kaç kilo aldınız.... merak ettim....

Ben 9 kilo aldım... ama şimdi alamıyorum bi haftadır aynı kilodayım çok üzülüyorum hatta şimdi sağlam bi yemek yicem bu yüzden :) Amaaaaa şöyle söyliyim ben 41 ile başladım ve doktorum bana istersen 25 kilo al önemli değil dedi. bu benim son şansım kilo almak için bıktım valla zayıf olmaktan ya.

canım ya, o zaman bebek senin için her açıdan iyi olmuş, sana da yaradı yani.... boyun kaç acaba... 41 kiloyum em son ilkokulda gördüm sanırım ben..... bence de doktorun iyi demiş....

kız arkadasım bende senın gıbıyım ne kadar alırsam o kadar ıyı dıyorum ister 20 ıster 25 olsun yeter kı fızık yapım duzelsın ne gıysem yakısmıyor sıska gıbı duruyor barı hamıleyken aldığımız kadar alalım hem çok kılo alldım derdıde yok ne guzel yaalkisalkisalkis

kızlar merhaba...benım moralim bozuk bıraz.aslında bugunume sukurler edıyorum hep ama.uzuldugum ve endıse ettıgım bısey var. ben bugun 19 haftayı doldurdum.ama hareket hıssetmedım daha hıc (((((( cok korkuyorum . kuzucum saglıklı olsun da beklerım ben sabırla ama yeterkı bılıyım normal ve saglıklı oldugunu.ne dersınız varmı benım gıbı aranızda?
bıde arada azıcık segırme oluyo sankı ama daha cok bagırsak hareketı gıbı.oyle vurma tekmeleme yok yanı(((((

zaten su an duyabıleceklerın bunlar. çok zayıf ınsanlar daha kolay hıssedebılıyor. 22. haftaya kadar hıssetmemek normal. keyfını kaçıracak can sıkacak durum yok yanı..

merhaba hanımlart, sabah bir günaydın dedim işim ancak bitti ama aklımda hep buradaydı he he :)) Geçmişe fazla bakamadım umarım olumsuz bir şeyler yoktur ...Benim acayip midem yanıyor süt , içiyorum yarım saat sonra tekrar ediyor bir de kaşıntıdan ölücem yahu :) Yok ya bebe yağı , sürmek falan fayda etmicek sanırım bence (

ya kızlar eşim iki isim söledi akşam sizce hangisi daha iyi
BUĞLEM cenneti müjdeleyen melek
EFLAL cennete meyve ağacıı

canım surduklerın yeterlı olsa okadar fazla kaşınma olmaz.

canım 20 + 22 haftada hissetmeye başlıcaksın bende bu arada hissetmeye başladım moralini bozma canım

hoşgeldin efilciiim nasılsın???

canım bebek yağı hafif kalıyo biraz bence badem yağı yada kakao yağı sür daha iyi geliyo

iyim canım saolasıın valla nezamandır giremiyoruuum çok özlediiim burayı çok şey kaçırdım eminiiim sen nasılssııın:1hug:

saol bizde iyiyiz ne olsun büyüyoruz teyzesi

ya kızlar eşim iki isim söledi akşam sizce hangisi daha iyi
buğlem cenneti müjdeleyen melek
eflal cennete meyve ağacıı

buğlem hoş geldi bana ama söylemeside güzeellll

canım bebek yağı hafif kalıyo biraz bence badem yağı yada kakao yağı sür daha iyi geliyo

evt bende acı badem yağu sürüyorum ama sonumuz ne olucak bilmiyorum

Ya şimdi çıkıp aktara gidip badem yağı alıcam , ya bebe yağı , kakao yağı , fito krem bir faydası yok sanırım ilk çatlayan ben olucam senağlama

DıLEK cim sana özelden mesaj atmıştım akşama msn i açarmısın sana ve yigenime bişey göndereceğim diye ama burdan yazdım linki minik eylül ümüze indir ninnisini tamam mı tatlım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…