2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ya şimdi çıkıp aktara gidip badem yağı alıcam , ya bebe yağı , kakao yağı , fito krem bir faydası yok sanırım ilk çatlayan ben olucam senağlama

canım saf zeytınyagı denermısın? çok daha ıyı geldı bana. bırde banyodan cıkınca sıcakken vucudun dur

ay çok güzel bu ya bayıldım :))

diğmi?? bende kızım adını yazdım dinledim indirdim.hemen eşimi aradım hiç konuşmadan tlf da ona dinlettim ama onu yaparkende ağlıyordum eşimde bayıldıı aşkım çok güzel çok duygulandım ama ağlayıp kızımı üzme cd ye çekelim kızımız dinlesin diyor bana :)). Rabbim inşallah o günleri hayırlısı ile göstersinn hepimize

kızlar bana erkek isimleri soyleyin yaaa nette geziyorum istedigim gibi isimler bulamıyorum...farklı olsun istiyorum

çatlaklar basladı sanırım...ben bebe yagı kullanıyorum simdilik iyi gibi .....ama goguslerim felaket kasınıyor hafif kırmızı kasınan yerler doktora sorcam bakalım neye oluyor

yaaa çok güzelmiiiiş bende çok beğendiim

değil mi ? bende çok begendim. Anne olmak çok başka bir duyguymuş şimdiden herşey onlar oldu herşey onlar için Rabbim nazarlardan korusun yavrularımızı : hayırlısı ile doğsunlar gelsin kucaklarımıza inşallahhhhhhhhhh

amin canım amin inşlh hepimizin dileği bu rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versiin

dilekakal gel dedin canım geldim,umraım bu muhabbet denizinde bozulmamkaydirigubbakcemile3.
beni de alın aranıza yaww:1rolleyes:

Aaa seni aramızda görmek ne güzel uzun bir zaman oldu çünkü sana o mesajı yazalı:)) Hoşgeldiniz canım bebişinle birlikte...

Canım diğer arkadaşlarda cevaplamışlar zaten bende aynı şekilde düşünüyorum hiç sıkma canını eminim bir şey yoktur asıl hissetmen gereken zaman 22. haftadan sonra. Biraz daha bekle bence bu konuda sıkılıp bebişini de etkileme.

canım bebek yağı hafif kalıyo biraz bence badem yağı yada kakao yağı sür daha iyi geliyo

Elifcim hoşgeldin özlemişiz seni valla. Bende yeni başladım doğal yağlara.Bebek yağı kullanıyordum bıraktım. Artık her gece tatlı badem yağı + kakao yağı + zeytinyağı + vazelin karıştırıp sürünüyorum. Umarım tüm yaptıklarımız işe yarar da çatlamayız çok fazla.

Son düzenleme:
hımmm evet eymeni geçen bir akrabamız da demisti bana hem anlam hemde soylenis bakımından guzel gerçekten :)

EVET kulağa çok hoş geliyor. eymen... hem modern hem dinen uygun ikisi bir arada. kuranda geçen isimler diye bir konu vardı bulabilirsem linki yollayayım bazı esimler var anlamlarını çok yanlış biliyormuşuz belki yardımı olur herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…