Ya şimdi çıkıp aktara gidip badem yağı alıcam , ya bebe yağı , kakao yağı , fito krem bir faydası yok sanırım ilk çatlayan ben olucam senağlama
ay çok güzel bu ya bayıldım :))
canım saf zeytınyagı denermısın? çok daha ıyı geldı bana. bırde banyodan cıkınca sıcakken vucudun dur
valla epey uzak kaldım burdan umarım herkesin saglıgı yerindedir :)
kızlar size çok beğeniz bir adres...yaşama sebebinizin, yüce Allah ın bize verdiği lutfun, minik melekleriniz ismini girin bebeğinizin adına özel ninniyi dinleyin indirin ama benim gibi dinleyip dinleyip ağlamayın olurmu ??
ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi
kızlar bana erkek isimleri soyleyin yaaa nette geziyorum istedigim gibi isimler bulamıyorum...farklı olsun istiyorum
yaaa çok güzelmiiiiş bende çok beğendiim
değil mi ? bende çok begendim. Anne olmak çok başka bir duyguymuş şimdiden herşey onlar oldu herşey onlar için Rabbim nazarlardan korusun yavrularımızı: hayırlısı ile doğsunlar gelsin kucaklarımıza inşallahhhhhhhhhh
amin canım amin inşlh hepimizin dileği bu rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versiin
erkek için eymen güzel isim. anlamı cennete açılan 8 kapıdan birinin adıymış
canım ben bikaçtanae sölim EZEL HAKTAN DUHAN EYMEN EFRUZ şimilik aklıma gelen bunlar benim
dilekakal gel dedin canım geldim,umraım bu muhabbet denizinde bozulmamkaydirigubbakcemile3.
beni de alın aranıza yaww:1rolleyes:
kızlar merhaba...benım moralim bozuk bıraz.aslında bugunume sukurler edıyorum hep ama.uzuldugum ve endıse ettıgım bısey var. ben bugun 19 haftayı doldurdum.ama hareket hıssetmedım daha hıc(((((( cok korkuyorum . kuzucum saglıklı olsun da beklerım ben sabırla ama yeterkı bılıyım normal ve saglıklı oldugunu.ne dersınız varmı benım gıbı aranızda?
bıde arada azıcık segırme oluyo sankı ama daha cok bagırsak hareketı gıbı.oyle vurma tekmeleme yok yanı(((((
canım bebek yağı hafif kalıyo biraz bence badem yağı yada kakao yağı sür daha iyi geliyo
hımmm evet eymeni geçen bir akrabamız da demisti bana hem anlam hemde soylenis bakımından guzel gerçekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?