2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy çok iyi olur canım yaa bulursan yolla ..burdan kaçırırım ben sen olmadı profilimden yada ozelimden yolla bana olur mu :)

Elifcim hoşgeldin özlemişiz seni valla. Bende yeni başladım doğal yağlara.Bebek yağı kullanıyordum bıraktım. Artık her gece tatlı badem yağı + kakao yağı + zeytinyağı + vazelin karıştırıp sürünüyorum. Umarım tüm yaptıklarımız işe yarar da çatlamayız çok fazla.[/QUOTE]

hoşbulduk canım valla bende çok özledim sizleri.ben sadece acı badem yağı sürüyorum çok kötü kokuyo ama...işe yarasıııın lüfeeeeen

sido kullanıcısından alıntı

kızlar merhaba...benım moralim bozuk bıraz.aslında bugunume sukurler edıyorum hep ama.uzuldugum ve endıse ettıgım bısey var. ben bugun 19 haftayı doldurdum.ama hareket hıssetmedım daha hıc (((((( cok korkuyorum . kuzucum saglıklı olsun da beklerım ben sabırla ama yeterkı bılıyım normal ve saglıklı oldugunu.ne dersınız varmı benım gıbı aranızda?
bıde arada azıcık segırme oluyo sankı ama daha cok bagırsak hareketı gıbı.oyle vurma tekmeleme yok yanı(((((

canım zaten tekleme su aylarda hissedilmez ki :) sen anlamıyorsunudur tam olarak içinde geziniyor su an :) benim oyle yanı bazen bir tarafa toplanıor o bolge sertlesiyor :) hareket ediyor yani .....fazla endiselenmene gerek yok bence

okuyunca çok sasırdım valla bi o kadar da faydalı oldu bunları bilmek sagol canım

bende çok şaşırmıştım :)) bizler tüm saflığımızla bir anlamı olsun diye koyuyoruz ama anlamlarını bilmiyoruz düşünebiliyormusun sadece kuran da geçmesi yeterli olmuyor anlamı güzel olsun yeter. ben bu yazıları okuyunca en çok oğlum olursa eymen ismini koymayı düşünmüştüm :))
bu arada rica ederim ne demek canım

Bana ilk olarak erkek demişlerdi biz çocuğumuzu bir ay boyunca Eymen diye sevdik sonra onun Doğa olduğunu öğrendik. Eymen Peygamber efendimiz ilk Medine yi fethinde ilk inanan müslümanlardan olmuştur. Hatta annesinin adıda Ümmü Eymen olarak bilinirdi. Yani Eymenin annesi. Daha sonra Hz. Eymen bir savaşta ölüyor ama hangisi olduğunu unuttum. Anlamıda hayırlı güzel olan... Bence harika bir isim.

kızlar bugün eltim doğum yaptı.sezeryanla oldu..doktor 3.150 gr demiş ama 2,650 gr doğdu.Çok garip bir duygu ya anneyle bebeğin ilk karşılaşma anı..O emzirme halleri falan...kendimi onun yerine koydum ve ilk dediğim şey ben normal doğum istiyorum oldu.....Çünkü bebeği emzirirken falan hiç rahat edenedi anne.baya canı yanıyodu.dikişlerim acıyo falan diyip duruyordu...Kızlar doğumdan sonra o acıları çekmek yerine doğumdan önce çekmek daha mantıklı bence..:) birde hastanede normal doğum yapan bir anne vardı ona çok imrendim.güle oynaya bebeği kucağında çıktı hastaneden:) sezeryan yapmak isteyenlere bir tavsiye kendileri için pijama takımı götürüken birde gecelik koyun çünkü doğumdan hemen sonra altına bişey giydirmiyolar en azından gecelik güzel çözüm olur...

Birde saçlarınıza takıcağınız tokayı kurdele olarak seçmeyin taç olarak alın...kurdeleyi takmak çok zor oluyor...

bebek buz gibiydi..oda sıcak olmasına rağmen o çok üşüyodu...bizim bebekler birde kışa denk gelicek o yüzden onun için yanınızda hastane çıkışı çorap vede patikli çoraplaradan ve 1 kalın 1 ince battaniye bebeği yanınızda emzirirken kolaylık olması açısından küçük ince bir yastık muhakkak bulundurun....Bunlar çok işe yarıyor...

Ya benim kulaklarım iki üç gündür tıkalı gibiydi şimdi eczaneye gittim tansiyonumu ölçtürdüm 7-4 e düşmüş hayallah yaaa niye ki acaba. Dahada bi saat önce sağlam bi yemek yedim tuzlu muzlu. offffff

canım gaviscon içebilirsin şurup olarak.ben çareyi ancak öyle buldum.doktorlar öneriyor.
paylaşım için sağol canım harikaaa.
valla epey uzak kaldım burdan umarım herkesin saglıgı yerindedir :)

kıs nerelerdeydin.hoşgeldin.isim olarak hepsi bilindik ya.kulağına gönlüne hangisi hoş gelirse onu koy bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…