EVET kulağa çok hoş geliyor. eymen... hem modern hem dinen uygun ikisi bir arada. kuranda geçen isimler diye bir konu vardı bulabilirsem linki yollayayım bazı esimler var anlamlarını çok yanlış biliyormuşuz belki yardımı olur herkese
kızlar bende kaçtım. iyi akşamlar
kızlar benn çıkıyorumiyi akşamlar
kızlar benn çıkıyorumiyi akşamlar
kızlar bende kaçtım. iyi akşamlar
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
bak burda bi kaç arkadaş çok güzel araştırıp yazmışlar
canım ya, o zaman bebek senin için her açıdan iyi olmuş, sana da yaradı yani.... boyun kaç acaba... 41 kiloyum em son ilkokulda gördüm sanırım ben..... bence de doktorun iyi demiş....
okuyunca çok sasırdım valla bi o kadar da faydalı oldu bunları bilmek sagol canım
bana musade gidip bulgur pilavı yapacagım :) herkese iyi aksamlar ...
EVET kulağa çok hoş geliyor. eymen... hem modern hem dinen uygun ikisi bir arada. kuranda geçen isimler diye bir konu vardı bulabilirsem linki yollayayım bazı esimler var anlamlarını çok yanlış biliyormuşuz belki yardımı olur herkese
okuyunca çok sasırdım valla bi o kadar da faydalı oldu bunları bilmek sagol canım
kızlar birde bunlar var isimler ve anlamları
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...uana-ceylin-isimlerinin-gercek-anlamlari.html
canım gaviscon içebilirsin şurup olarak.ben çareyi ancak öyle buldum.doktorlar öneriyor.merhaba hanımlart, sabah bir günaydın dedim işim ancak bitti ama aklımda hep buradaydı he he :)) Geçmişe fazla bakamadım umarım olumsuz bir şeyler yoktur ...Benim acayip midem yanıyor süt , içiyorum yarım saat sonra tekrar ediyor bir de kaşıntıdan ölücem yahu :) Yok ya bebe yağı , sürmek falan fayda etmicek sanırım bence(
paylaşım için sağol canım harikaaa.kızlar size çok beğeniz bir adres...yaşama sebebinizin, yüce Allah ın bize verdiği lutfun, minik melekleriniz ismini girin bebeğinizin adına özel ninniyi dinleyin indirin ama benim gibi dinleyip dinleyip ağlamayın olurmu ??
ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi
valla epey uzak kaldım burdan umarım herkesin saglıgı yerindedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?