Bana ilk olarak erkek demişlerdi biz çocuğumuzu bir ay boyunca Eymen diye sevdik sonra onun Doğa olduğunu öğrendik. Eymen Peygamber efendimiz ilk Medine yi fethinde ilk inanan müslümanlardan olmuştur. Hatta annesinin adıda Ümmü Eymen olarak bilinirdi. Yani Eymenin annesi. Daha sonra Hz. Eymen bir savaşta ölüyor ama hangisi olduğunu unuttum. Anlamıda hayırlı güzel olan... Bence harika bir isim.
ya çok ilginç bildiğimi sandığım çok şey yanlışmış
daha da zor karar vericem artık heralde
ya bende yüksek tansiyon var tuzlu yeme dedi doktor.ama kiloluyumda aldığım kalori çok olursa o da yapıyormuş.aç kalmamaya dikkat et canım.tansiyon dengsei önemli imiş hamilelikte.Ya benim kulaklarım iki üç gündür tıkalı gibiydi şimdi eczaneye gittim tansiyonumu ölçtürdüm 7-4 e düşmüş hayallah yaaa niye ki acaba. Dahada bi saat önce sağlam bi yemek yedim tuzlu muzlu. offffff
çok sağol canım paylaşım için.kızlar birde bunlar var isimler ve anlamları
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...uana-ceylin-isimlerinin-gercek-anlamlari.html
kızlar bugün eltim doğum yaptı.sezeryanla oldu..doktor 3.150 gr demiş ama 2,650 gr doğdu.Çok garip bir duygu ya anneyle bebeğin ilk karşılaşma anı..O emzirme halleri falan...kendimi onun yerine koydum ve ilk dediğim şey ben normal doğum istiyorum oldu.....Çünkü bebeği emzirirken falan hiç rahat edenedi anne.baya canı yanıyodu.dikişlerim acıyo falan diyip duruyordu...Kızlar doğumdan sonra o acıları çekmek yerine doğumdan önce çekmek daha mantıklı bence..:) birde hastanede normal doğum yapan bir anne vardı ona çok imrendim.güle oynaya bebeği kucağında çıktı hastaneden:) sezeryan yapmak isteyenlere bir tavsiye kendileri için pijama takımı götürüken birde gecelik koyun çünkü doğumdan hemen sonra altına bişey giydirmiyolar en azından gecelik güzel çözüm olur...
Birde saçlarınıza takıcağınız tokayı kurdele olarak seçmeyin taç olarak alın...kurdeleyi takmak çok zor oluyor...
bebek buz gibiydi..oda sıcak olmasına rağmen o çok üşüyodu...bizim bebekler birde kışa denk gelicek o yüzden onun için yanınızda hastane çıkışı çorap vede patikli çoraplaradan ve 1 kalın 1 ince battaniye bebeği yanınızda emzirirken kolaylık olması açısından küçük ince bir yastık muhakkak bulundurun....Bunlar çok işe yarıyor...
dün manyak gibi temizlik yaptımdı dünden beri bebeişim hareketi kesmişti ay yedim içtim yok tık.kafayı yiyordum hemen koştum bugün yakındaki hastaneye kadın doğumcuya.ultrasonda gördümde rahatladım Allah'ım sana şükürler olsun yarabbim.
anne yorulursa bebekte yoruluyormuş,anne aç ise o da aç kalıyor ve uykusuz olursa o da uykusuz oluyormuş arkadaşlar bilginiz olsun.
Ahhhhhhh canım ahhhh yazık değilmi kuzuya bilmiyormuydun daha önce bunu. anne yoruldugunda oda yoruluyor sen ne kadar halsiz bitkin kalıyorsan oda kalıyor kıyamam ben onaa aman dikkat et bundan sonra bırak temizlikmiş bilmem neymiş bak çoğu gitti azı kaldı hayırlısı ile hele bir alalım yavrularımızı kucaklarımıza gerisi faso fiso
kaç haftalıksın canım şimdi ? olsun kız erkek analı babalı büyütsün ve sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlere. 20. haftaya kadar dr.ların yanılgı payları oluyor ama herşeyin hayırlısı canım. bu arada eymen ismi cennete açılan 8 kapıdan birinin ismiymiş aynı zamanda
Benim 22. haftam artık 21+5 im bugün :) artık kesin kız diyo doktorum. Zaten erkek diyen başka biriydi. Sonra doktorumu değiştirdim
Ecemcim gözünüzaydın cnm. Verdiğin bilgiler içinde çok tşkler. Bende normal doğum istiyorum. İnş. öyle olur.
Emsalcim çok güzeldi paylaşımın. Valla gözlerimden yaşlar süzüldü. Kızımın ninnisini dinleyince. Çok teşekkürler
dilek cim burdasın bu saatte hayret :)) sizii gördüğümüze çok sevindik kızımla teyseziiii
Emsalcim çok fazla bilgisayar başında kalmak istemiyorum tatlım geceleri zaten bütün gün sandalyenin üstünde oturuyorum bari geceleri bebeğime bu eziyeti yapmayayım diye fazla takılmıyorum geceleri.
Koltuğa yatıp dinlenmek açıkcası ikimizinde işine geliyor:)))
Bu nedenle ben çıkıyorum tatlım öpüyorum çok sizi. İyi geceler kendine ve kızımıza iyi bak yarın görüşürüz
Canım ninniyi dinlemek için geldim buraya linki almak için. Dinledik teyzesi ve bayıldık kızımla birlikte.. Ahhh be tatlım Allah bu ninniler eşliğinde bebeklerimizi uyutacağımız günleri göstersin inşallah....
slm arkadaşlar artık pek giremiyorumm çok yorgun oluyorum akşamları.. umarım herkes iidir.... yaa bu sabah çok kötü ayağıma krampgirdi acıyla uyandımm .. nasıl kötü bişeymiş yaa ilk defa yaşadımm baldırımın etleri sanki büzüştü... hala ayağım ağrıyoo.. doktorumu aramadımm hafta sonu gidicez diye ama sanırımm calsiyum az alıyorumm...
kızlar meraba,,, sabah bağlanamadım.... cinsiyetini yine göremedi doktor, büyük olasılıkla kız dedi... üff yaaa, net görünmüyor daha.... 20. haftayı beklemen gerekiyor dedi, daha net görebilmem için.... ne yapalım artık, ama kız olmasını da çok isterim, birden içim ısındı kız fikrine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?