2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kaç haftalıksın canım şimdi ? olsun kız erkek analı babalı büyütsün ve sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlere. 20. haftaya kadar dr.ların yanılgı payları oluyor ama herşeyin hayırlısı canım. bu arada eymen ismi cennete açılan 8 kapıdan birinin ismiymiş aynı zamanda

ya çok ilginç bildiğimi sandığım çok şey yanlışmış
daha da zor karar vericem artık heralde

evet kesinlikle öyle iyice araştırmak lazım. ama illaki kuranda geçmesi gerekmiyormuş isimlerin. anlamları güzel olduktan kötü bişey ifade etmedikten sonra sorun yok sanırım canım.

bu arada ayfer cim rica ederim ne demek kuzulara bir faydam olursa ne mutlu :))

ya bende yüksek tansiyon var tuzlu yeme dedi doktor.ama kiloluyumda aldığım kalori çok olursa o da yapıyormuş.aç kalmamaya dikkat et canım.tansiyon dengsei önemli imiş hamilelikte.
çok sağol canım paylaşım için.

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.sağlıklı,başarılı,hayırlı evlat olsun inşallah.
bu arada tavsiyelerin çok iyi oldu canım sağolasın.

dün manyak gibi temizlik yaptımdı dünden beri bebeişim hareketi kesmişti ay yedim içtim yok tık.kafayı yiyordum hemen koştum bugün yakındaki hastaneye kadın doğumcuya.ultrasonda gördümde rahatladım Allah'ım sana şükürler olsun yarabbim.
anne yorulursa bebekte yoruluyormuş,anne aç ise o da aç kalıyor ve uykusuz olursa o da uykusuz oluyormuş arkadaşlar bilginiz olsun.

Ahhhhhhh canım ahhhh yazık değilmi kuzuya bilmiyormuydun daha önce bunu. anne yoruldugunda oda yoruluyor sen ne kadar halsiz bitkin kalıyorsan oda kalıyor kıyamam ben onaa aman dikkat et bundan sonra bırak temizlikmiş bilmem neymiş bak çoğu gitti azı kaldı hayırlısı ile hele bir alalım yavrularımızı kucaklarımıza gerisi faso fiso

valla canımcım gerçekten öyleymiş ama bu kadar etki edeceğini bilemedim.dediğin gibi çoğu gitti azı kaldı hayırlısı ile.

Benim 22. haftam artık 21+5 im bugün :) artık kesin kız diyo doktorum. Zaten erkek diyen başka biriydi. Sonra doktorumu değiştirdim

Ecemcim gözünüzaydın cnm. Verdiğin bilgiler içinde çok tşkler. Bende normal doğum istiyorum. İnş. öyle olur.

Emsalcim çok güzeldi paylaşımın. Valla gözlerimden yaşlar süzüldü. Kızımın ninnisini dinleyince. Çok teşekkürler

Carpe diem ve sezens ikinizi hep görüyorum ama hiç sesiniz çıkmıyor. Yakalandınız :) konuşun bakalım.

Benim 22. haftam artık 21+5 im bugün :) artık kesin kız diyo doktorum. Zaten erkek diyen başka biriydi. Sonra doktorumu değiştirdim

Allah ım tamamına erdirsin inşallah canım

rica ederim canım. bende ağlamadan dinleyemedim. Allah ım yavrularımızı bize bağışlasın inşallah. doğduktan sonra bu ninnilerle uyutmayı nasip etsin bizlere inşallahh

dilek cim burdasın bu saatte hayret :)) sizii gördüğümüze çok sevindik kızımla teyseziiii

dilek cim burdasın bu saatte hayret :)) sizii gördüğümüze çok sevindik kızımla teyseziiii

Canım ninniyi dinlemek için geldim buraya linki almak için. Dinledik teyzesi ve bayıldık kızımla birlikte.. Ahhh be tatlım Allah bu ninniler eşliğinde bebeklerimizi uyutacağımız günleri göstersin inşallah....

Emsalcim çok fazla bilgisayar başında kalmak istemiyorum tatlım geceleri zaten bütün gün sandalyenin üstünde oturuyorum bari geceleri bebeğime bu eziyeti yapmayayım diye fazla takılmıyorum geceleri.
Koltuğa yatıp dinlenmek açıkcası ikimizinde işine geliyor:)))
Bu nedenle ben çıkıyorum tatlım öpüyorum çok sizi. İyi geceler kendine ve kızımıza iyi bak yarın görüşürüz

biliyorum tatlımmmmmm tabiki de öylesi en iyisi yigenime ve kendine iyi bak bizde swizi öptük kocamannnnnnnn iyi geceler

begenmenize çok sevindim canım. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhh canım

slm arkadaşlar artık pek giremiyorumm çok yorgun oluyorum akşamları.. umarım herkes iidir.... yaa bu sabah çok kötü ayağıma krampgirdi acıyla uyandımm .. nasıl kötü bişeymiş yaa ilk defa yaşadımm baldırımın etleri sanki büzüştü... hala ayağım ağrıyoo.. doktorumu aramadımm hafta sonu gidicez diye ama sanırımm calsiyum az alıyorumm...

canım kramp girince ayak parmaklarının hepsini elinle aşağı değil tam tersi yönde tutucan.yani gösteremiyom burdan.bale yapar gibi 90 derece dik olacak 5 parmak ve taban anlatabildim mi?hemen geçiriyor yoksa çok kötü yaa.rahmetli babacığımdan Allah razı olsun o bana yıllar önce göstermişti denizde falanda girerse kramp diye.hep faydasını gördüm.Allah razı olsun,mekanı cennet olsun.tabi tüm ölmüşlerimizinde mekanı cennet olsun ,amin.(nerden nereye getirdim konuyu yaf:) )

CNM SORMA BENDEDE AYNI ŞEY VAR.HALA TAM OLARAK NETLEŞMEDİ CİNSİYETİMİZ.Bİ KIZ Bİ ERKEK DİYOLAR EN SON BÜYÜK İHTİMALLE KIZ OLABİLİR DEDİLER. AMA GENE GÖSTERMEDİ BENİM KUZUCUM...MERAKTAN ÇATLIYORUM AMA SAGLIKLA GELSİNDE HİÇ ÖNEMLİ DEGİL.GELİŞİMLERİ İYİ OLSUNDA BEBELERİMİZİN RABBİM NEYİ LAYIK GÖRÜRSE....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…