asooos buralardasın gördüm senii sivaslı sendee:)
sağol canım inşallahh bi daha olmaz olursa deniycem taktiğini... ( ALLAH rahmet eylesin canım) tetenoz aşısı oldunuzmu ben haftaya gideceğim inşallah..canım kramp girince ayak parmaklarının hepsini elinle aşağı değil tam tersi yönde tutucan.yani gösteremiyom burdan.bale yapar gibi 90 derece dik olacak 5 parmak ve taban anlatabildim mi?hemen geçiriyor yoksa çok kötü yaa.rahmetli babacığımdan Allah razı olsun o bana yıllar önce göstermişti denizde falanda girerse kramp diye.hep faydasını gördüm.Allah razı olsun,mekanı cennet olsun.tabi tüm ölmüşlerimizinde mekanı cennet olsun ,amin.(nerden nereye getirdim konuyu yaf:) )
canım ya evet tek ben kaldımmmmmm.... ama kendi doktorum erkek demişti 2.5 aylıkken, şimdi ayrı bir doktora gittim kız olabilir dedi, göremediğini söyledi ama net olarak.
canım merak etme yalnız degilsdin bende varım.....-tatlicadiarzu-
slm bengicim nasılsın oğluşun nasıl???
canım arkidişim 3 boyutlu ultrasona gir şıp diye söylüyorlar.ben 14. haftada öğrenmiştim.ama erkek olmasıda belki etki etmiş olabilir.çıkıntı malum:)CNM SORMA BENDEDE AYNI ŞEY VAR.HALA TAM OLARAK NETLEŞMEDİ CİNSİYETİMİZ.Bİ KIZ Bİ ERKEK DİYOLAR EN SON BÜYÜK İHTİMALLE KIZ OLABİLİR DEDİLER. AMA GENE GÖSTERMEDİ BENİM KUZUCUM...MERAKTAN ÇATLIYORUM AMA SAGLIKLA GELSİNDE HİÇ ÖNEMLİ DEGİL.GELİŞİMLERİ İYİ OLSUNDA BEBELERİMİZİN RABBİM NEYİ LAYIK GÖRÜRSE....
sağol canım inşallahh bi daha olmaz olursa deniycem taktiğini... ( ALLAH rahmet eylesin canım) tetenoz aşısı oldunuzmu ben haftaya gideceğim inşallah..
merhaba canım :) ben ogluşum çok iyiyiz maşallah . . .haftasonu kontrolumuz var umarım saglıgı yerinde ve kilo almıstır . . .uzun bi sure yoktum en son diş problemim vardı nihayetinde çektirdim dişimi çok şükür iyiyim simdi...sen nasılsın canım
canım gaviscon içebilirsin şurup olarak.ben çareyi ancak öyle buldum.doktorlar öneriyor.
paylaşım için sağol canım harikaaa.
kıs nerelerdeydin.hoşgeldin.isim olarak hepsi bilindik ya.kulağına gönlüne hangisi hoş gelirse onu koy bence.
slm arkadaşlar artık pek giremiyorumm çok yorgun oluyorum akşamları.. umarım herkes iidir.... yaa bu sabah çok kötü ayağıma krampgirdi acıyla uyandımm .. nasıl kötü bişeymiş yaa ilk defa yaşadımm baldırımın etleri sanki büzüştü... hala ayağım ağrıyoo.. doktorumu aramadımm hafta sonu gidicez diye ama sanırımm calsiyum az alıyorumm...
geçmiş olsun bengicim.doktor okey verdi ise en azından sorun yaşayıp durmazsın dişinle ilgili.
canım arkidişim 3 boyutlu ultrasona gir şıp diye söylüyorlar.ben 14. haftada öğrenmiştim.ama erkek olmasıda belki etki etmiş olabilir.çıkıntı malum:)
cnm bende öyle yapmayı düşünüyorum artık bende bıktım bu belirsizlikten...bi kız olabilir diyolar bi erkekkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Merhaba kızlar. Benim de bugün randevum vardı doktordan. Benimki de erkek bebekmiş. Allah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza verir inşallah, kız erkek hiç farketmez benim için. Allah çok şükür kalp atışlarını duyduk ya gerisi boş. Bi de üçlü test için kan verdim. O da haftaya belli olacak. İnşallah hepimizin bebekleri çok sağlıklıdır... Öptüm hepinizi kızlar bebişlerinizle beraber iyi geceler tatlı rüyalar hepinize...
kızlar bugün eltim doğum yaptı.sezeryanla oldu..doktor 3.150 gr demiş ama 2,650 gr doğdu.Çok garip bir duygu ya anneyle bebeğin ilk karşılaşma anı..O emzirme halleri falan...kendimi onun yerine koydum ve ilk dediğim şey ben normal doğum istiyorum oldu.....Çünkü bebeği emzirirken falan hiç rahat edenedi anne.baya canı yanıyodu.dikişlerim acıyo falan diyip duruyordu...Kızlar doğumdan sonra o acıları çekmek yerine doğumdan önce çekmek daha mantıklı bence..:) birde hastanede normal doğum yapan bir anne vardı ona çok imrendim.güle oynaya bebeği kucağında çıktı hastaneden:) sezeryan yapmak isteyenlere bir tavsiye kendileri için pijama takımı götürüken birde gecelik koyun çünkü doğumdan hemen sonra altına bişey giydirmiyolar en azından gecelik güzel çözüm olur...
Birde saçlarınıza takıcağınız tokayı kurdele olarak seçmeyin taç olarak alın...kurdeleyi takmak çok zor oluyor...
bebek buz gibiydi..oda sıcak olmasına rağmen o çok üşüyodu...bizim bebekler birde kışa denk gelicek o yüzden onun için yanınızda hastane çıkışı çorap vede patikli çoraplaradan ve 1 kalın 1 ince battaniye bebeği yanınızda emzirirken kolaylık olması açısından küçük ince bir yastık muhakkak bulundurun....Bunlar çok işe yarıyor...
Merhaba kızlar. Benim de bugün randevum vardı doktordan. Benimki de erkek bebekmiş. Allah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza verir inşallah, kız erkek hiç farketmez benim için. Allah çok şükür kalp atışlarını duyduk ya gerisi boş. Bi de üçlü test için kan verdim. O da haftaya belli olacak. İnşallah hepimizin bebekleri çok sağlıklıdır... Öptüm hepinizi kızlar bebişlerinizle beraber iyi geceler tatlı rüyalar hepinize...
gunaydın anneler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?