2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım inşallahh bi daha olmaz olursa deniycem taktiğini... ( ALLAH rahmet eylesin canım) tetenoz aşısı oldunuzmu ben haftaya gideceğim inşallah..

canım ya evet tek ben kaldımmmmmm.... ama kendi doktorum erkek demişti 2.5 aylıkken, şimdi ayrı bir doktora gittim kız olabilir dedi, göremediğini söyledi ama net olarak.

canım merak etme yalnız degilsdin bende varım.....-tatlicadiarzu-

canım süprizde hoş olur ama insan merak etmeden edemiyor... bnede çok geç öğrenmiştimm...cinsiyetini canım..

slm bengicim nasılsın oğluşun nasıl???

merhaba canım :) ben ogluşum çok iyiyiz maşallah . . .haftasonu kontrolumuz var umarım saglıgı yerinde ve kilo almıstır . . .uzun bi sure yoktum en son diş problemim vardı nihayetinde çektirdim dişimi çok şükür iyiyim simdi...sen nasılsın canım

canım arkidişim 3 boyutlu ultrasona gir şıp diye söylüyorlar.ben 14. haftada öğrenmiştim.ama erkek olmasıda belki etki etmiş olabilir.çıkıntı malum:)
sağol canım inşallahh bi daha olmaz olursa deniycem taktiğini... ( ALLAH rahmet eylesin canım) tetenoz aşısı oldunuzmu ben haftaya gideceğim inşallah..

Amin canım sağolasın.tetanoz aşısını 20.haftada oldum ben.birkaç arkadaşta 20.hafta dolunca oldular.sağlık ocağına git yaparlar.orada form falanda dolduruyorlar çok ilgililer gebeler bilgin olsun.

geçmiş olsun bengicim.doktor okey verdi ise en azından sorun yaşayıp durmazsın dişinle ilgili.

hosbuldum canım ara ara ugruyorum iste valla o kadar yorgun oluyorum ki ben bilgisayar basına geçmeye bile zor vaktim oluyo...aksam erkenden uykum geliyo yatıyorum:) sen napıyosun bakalım bebiş nasıl

merhaba canım geçen gece bana oldu aynısı gece yarısı birden kramp girdi baldırıma ama oluyorum acıdan kesinlikle oynatamıyorum bacagımı . . .esimi uyandırdım ovdu movdu derken geçti...ben boyle bi acı gormedim . .ertesi gun ayagıma basamadım sankı spor yapmısım kas agrısı gibiydi......hamilelikte bu donemlerde kraplar oluyormus panik yapmaya gerek yokmus yani

geçmiş olsun bengicim.doktor okey verdi ise en azından sorun yaşayıp durmazsın dişinle ilgili.

sagol canım simdi iyiyim :) mecbur çekilcekti durulcak gibi degildi . . .doktoruma da sormustuk tamam demisti......ama dis çekimi ve sonrası kotuydu benim için...neyse atlattık bitti sukur

Merhaba kızlar. Benim de bugün randevum vardı doktordan. Benimki de erkek bebekmiş. Allah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza verir inşallah, kız erkek hiç farketmez benim için. Allah çok şükür kalp atışlarını duyduk ya gerisi boş. Bi de üçlü test için kan verdim. O da haftaya belli olacak. ınşallah hepimizin bebekleri çok sağlıklıdır... Öptüm hepinizi kızlar bebişlerinizle beraber iyi geceler tatlı rüyalar hepinize...

gözün aydın canım hayırlı olsun...saglıkla kucağına alırsın inşallah....

Allah analı babalı büyütsün bizede göstersin tavsileler için çok tşk. kendimi hayal etmeye başladım bende hihoyyyt

ooo bir oğluş daha geliyorhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
3 lü testte iyi çıkar canım merak etme

çok sukur Rabbım e ay canım çalısıyorsun değilmi Allah kolaylık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…