çok sukur Rabbım e ay canım çalısıyorsun değilmi Allah kolaylık versın
Merhaba kızlar. Benim de bugün randevum vardı doktordan. Benimki de erkek bebekmiş. Allah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza verir inşallah, kız erkek hiç farketmez benim için. Allah çok şükür kalp atışlarını duyduk ya gerisi boş. Bi de üçlü test için kan verdim. O da haftaya belli olacak. İnşallah hepimizin bebekleri çok sağlıklıdır... Öptüm hepinizi kızlar bebişlerinizle beraber iyi geceler tatlı rüyalar hepinize...
Hayırlı olsun canım oğlun.. Allah kucağına aldığın günleri göstersin. Merak etme üçlü test sonucunda iyi çıkar inşallah.. Listeye ekliyorum seni de...
Günaydın Bircan,Cangema, Sad ve Msms. Nasılsınız bakalım bugün bebişler nasıl?
Uyandı mı kuzucuklarınız? Evet Bircancım yaa bu sabah bende çok zor kalktım yataktan. Çok uykum vardı... Cuma günü olacak tatili iple çekiyorum:)))
gunaydın kızlarr
günaydın kızlar nasılsınız ben akşam ilk defa çıkarttım ama bugün çok iyim
Dilek canım iyiz kuzucuğum ve ben sen nasılsın güzel kızın nasıl
dilekcim nasılsın daha daha prenses napıyorr bizimki dün çok kuduruktu
bendeee cuma günü bize tatil olucakmı belli dğeil ama bizim patron çalışır her zamanki gibi offf ya
ayy canım kıyamam iyisin demi şükür
ama çıkarmak rahatlatıyor
Bizde iyiyiz teyzeleri.Kızım yeni uyandı yavaş yavaş kıpırdanmaya başladı. Kahvaltımı yaptım yaa uyku tutmadı tabi onu:))) Dün benimki de öyleydi ayaktayken bile hissedebiliyordum yanii...
İnşallah sizinde tatil olur be canım şöyle cuma tam gün, cmt çalıştığın o yarım günde tatil oluverse bir üç gün dinlenseniz Poyrazınla ne güzel olur. alkisalkisalkis
servisçinin dengesizliği çok sinirlendim ama onunla tartışmak için gücüm yoktu (normalde cadıyım) valla eşimde korktu ama çıkartınca rahatladım valla ve ilk defa çıkarttım hamileliğim boyunca eşime dedim bir kerede olsa oldu diye ama allaha şükür şuan çok iyim
günaydın kızlar....
ben de yatış yönümle ilgili problem var, sadece sırtüstü uyuyabiliyorum... sola dönerek uyumam lazım bebek için ama çok rahatsız oluyorum, acayip baskı oluyor karın bölgemde, dayanamıyorum... sırt üdtü uyursam da bebeğe kan akışı yavaşlıyor diyo duymuştum, ne yapmam lazım, sizin yatış yönünüz nasıl....
bendeee cuma günü bize tatil olucakmı belli dğeil ama bizim patron çalışır her zamanki gibi offf ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?