2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar, herkese kocaman bir merhaba , geçmişe bakmadan atlıyorum ben sola yatmaya alıştırdım kendimi ... Hamile kaldığım ilk günden beri sola yatıp bacak arama yastık alıyorum , ne kadar erken alışırsanız o kadar iyi ileri ki dönemde sırt üstü asla yatamıcaz çünkü ...

GÜlay bende sag yada sola yatıyorum. Gece uyurken sırt ustu donmus oluyorum bazen hemen saga yada sola yatıyorum. Sımdı cok sorun degıl ama 6. Aydan sonra sırt ustu bebek ıcın sakıncalı hale gelıyor

günaydın kızlaaarrr, herkese günaydıınnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kaleydeskop hayırlı olsun oğluşun canım, inşallah sonuçlarınla ilgili de güzel haberler getirirsin bize kaydirigubbakcemile3

Kızlar dün bir yarışma programında erkek bir yarışmacı vardı. İsmi neydi biliyomusunuz? Derin Mevzu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydin kizlarr..
canim evet sirtüstü yatinca bebege kan daha yavas gidiyomus.ama sol tarafa yattiginda bi sorun olmuyomus.sag tarafada yatinca ana damarlar o taraftan gectigi icin bebek rahatsiz oluyomus.ben genelde sola yatiyorum.bide öyle dene..

Kızlar dün bir yarışma programında erkek bir yarışmacı vardı. İsmi neydi biliyomusunuz? Derin Mevzu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

süpermiş valla yaa çok mu düşünmüşler acaba yapım aşamasında :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben de burda bi isim koymuş, anlatıyorlar h.sonu, bilmem kimin kızı olmuş adını MAVİ SU koymuşlar kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

yaratıcılıkta sınır yok demekki Mervecim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Dün işten çıkar çıkmaz gittim aktara , badem yağı kayısı yağı , kakao yağı aldım karıştırdım içine birde zeytin yağı karıştırdım eve gidince , müsabakalara katılacak kadar sürdüm oh be dünya varmış sabah kalktığımda vıcık vıcıktım ama olsun kaşınmadım ... Hiç işe gelmesem tüm gün öyle durabilirim he he , sabah duş alınca yine kaşıntı yine kaşıntı of off...

Günaydın kızlaaarrr kaydirigubbakcemile3 Nasılsınız? Biz çok şükür oğlumla çooook iyiyiz. Dün ayrıntılı ultrasona girdik. Oğlum tahmini 326 gr. imiş şu anda. Her şey iyiymiş çok şükür. Sizin bebeklerin ağırlıkları ne kadar? Bir de kötü haber: Karnımda falan hiç çatlama yok ama göğüslerim çatır çatır çatlıyooooorrrr :1shok:

canım yıkandınktan sonrada bıraz surseydın. En azından krem falan surseydın. Ben dusumu aksam alıyorum. Hemen yaglanıyorum. Ustune tulbent sarıyorum yagladıugım yerlerın. Sabaha tulbentı cıkarıyorum sadece

yaratıcılıkta sınır yok demekki Mervecim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sorma tatlım yaa, valla çok şükür ki değişiklik isterken saçmalama gibi bi huyumuz yok :roflol: :roflol: :roflol:

o kaşıntı olmasa zaten çatlamaya bile razıyım bunu düşünecek hale geldik artık valla kafamçokkarıştı

Yani çocuğun adı farklı olsun diye böyle saçma sapan isimleri niye koyarlar anlamadım , tamam isim anlamlı güzel bir şey ama o çocuk ismiyle değil kişiliğiyle farklı olsun bence ...Bizim temizlikçi ablanın kızının adı da POLEN di , düşünün yani .

Oh maşşallah kuzuna Allah nazardan saklasın :)

Ben göğüsleri ne yazık ki farkedemedim ve bir gece de çatladılar , yani müdahale edemedim benneyaptımki Ama karına uğraş veriyorum bakalım hayırlısı :)

herkese günaydın, inşallh herkes iyidir

dün malesef randevum olamadı. salak sekreter haftaya randevu vermiş ve değiştirmek mümkün olmadı. bir de özel muayene üstelik. fakülte çok sıkışıkmış. bir anda moralim çok bozuldu. bu olayların başından beri ağlamadım ağlamadım birden gözlerim doldu o an. özellikle dün ve önceki gün vesvese vardı içimde. sanki dr. kötü bir şey söyleyecekmiş gibi.

neyse aslında ben iyi bir perinatalog (riskli gebeliklerin takibinde uzman) görmek istiyorum. ama kime soracağım nerden bulacağım bilmiyorum.

polenlere allerjim vardır valla istemem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

değişik isim aradım aradım, anlamı güzel bişey bulamadım...
bi tane buldum sonunda ve kararımı verdim, Allahın izniyle berru olacak kızımız, her ne kadar babası ben daha araştıyorum (-tatlicadiarzu-) dese de :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…