Günaydın kızlarrrrrr :sm_cool: Nasılsınız?
Kaleydeskop hayırlı olsun oğluşun. Testlerinde iyi çıkar inşallah.
gunaydın bircan. iyiyim canım sen nasılsın
inşallah tatil olur canım ya.... valla şöyle bi üç gün bebeğinle keyif yaparsın....
yaber canımcım günaydın fıstıklar yapıyosunuz?kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun canım. İnsanlar bazen hakkaten düşünmeden araba kullanıyorlar. Bende çok kzııyorum :enbuyukkk:
Canım bende sırtüstü yatamıyorum kesinlikle. Bebeğim baya rahatsız ediyor beni. Sağa yada sola dönerek uyuyorum. En rahatı o geliyor bana
Kızlar dün bir yarışma programında erkek bir yarışmacı vardı. İsmi neydi biliyomusunuz? Derin Mevzu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
süpermiş valla yaa çok mu düşünmüşler acaba yapım aşamasında :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben de burda bi isim koymuş, anlatıyorlar h.sonu, bilmem kimin kızı olmuş adını MAVİ SU koymuşlar kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
dün işten çıkar çıkmaz gittim aktara , badem yağı kayısı yağı , kakao yağı aldım karıştırdım içine birde zeytin yağı karıştırdım eve gidince , müsabakalara katılacak kadar sürdüm oh be dünya varmış sabah kalktığımda vıcık vıcıktım ama olsun kaşınmadım ... Hiç işe gelmesem tüm gün öyle durabilirim he he , sabah duş alınca yine kaşıntı yine kaşıntı of off...
yaratıcılıkta sınır yok demekki Mervecim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Dün işten çıkar çıkmaz gittim aktara , badem yağı kayısı yağı , kakao yağı aldım karıştırdım içine birde zeytin yağı karıştırdım eve gidince , müsabakalara katılacak kadar sürdüm oh be dünya varmış sabah kalktığımda vıcık vıcıktım ama olsun kaşınmadım ... Hiç işe gelmesem tüm gün öyle durabilirim he he , sabah duş alınca yine kaşıntı yine kaşıntı of off...
süpermiş valla yaa çok mu düşünmüşler acaba yapım aşamasında :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben de burda bi isim koymuş, anlatıyorlar h.sonu, bilmem kimin kızı olmuş adını MAVİ SU koymuşlar kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Günaydın kızlaaarrr kaydirigubbakcemile3 Nasılsınız? Biz çok şükür oğlumla çooook iyiyiz. Dün ayrıntılı ultrasona girdik. Oğlum tahmini 326 gr. imiş şu anda. Her şey iyiymiş çok şükür. Sizin bebeklerin ağırlıkları ne kadar? Bir de kötü haber: Karnımda falan hiç çatlama yok ama göğüslerim çatır çatır çatlıyooooorrrr :1shok:
Yani çocuğun adı farklı olsun diye böyle saçma sapan isimleri niye koyarlar anlamadım , tamam isim anlamlı güzel bir şey ama o çocuk ismiyle değil kişiliğiyle farklı olsun bence ...Bizim temizlikçi ablanın kızının adı da POLEN di , düşünün yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?