Günaydın kızlaaarrr kaydirigubbakcemile3 Nasılsınız? Biz çok şükür oğlumla çooook iyiyiz. Dün ayrıntılı ultrasona girdik. Oğlum tahmini 326 gr. imiş şu anda. Her şey iyiymiş çok şükür. Sizin bebeklerin ağırlıkları ne kadar? Bir de kötü haber: Karnımda falan hiç çatlama yok ama göğüslerim çatır çatır çatlıyooooorrrr :1shok:
İyiyiz canımmmmm. Ben işlerimi toparlıyorum. Ezgi Naz hanımda müzik dinliyor şuan. Kulaklıkları dayadım karnıma. Keyif yapıyor hanımefendi kaydirigubbakcemile3
Poyrazım nasıl?
Kızlar dün bir yarışma programında erkek bir yarışmacı vardı. İsmi neydi biliyomusunuz? Derin Mevzu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydin kizlarr..
canim evet sirtüstü yatinca bebege kan daha yavas gidiyomus.ama sol tarafa yattiginda bi sorun olmuyomus.sag tarafada yatinca ana damarlar o taraftan gectigi icin bebek rahatsiz oluyomus.ben genelde sola yatiyorum.bide öyle dene..
herkese günaydın, inşallh herkes iyidir
dün malesef randevum olamadı. salak sekreter haftaya randevu vermiş ve değiştirmek mümkün olmadı. bir de özel muayene üstelik. fakülte çok sıkışıkmış. bir anda moralim çok bozuldu. bu olayların başından beri ağlamadım ağlamadım birden gözlerim doldu o an. özellikle dün ve önceki gün vesvese vardı içimde. sanki dr. kötü bir şey söyleyecekmiş gibi.
neyse aslında ben iyi bir perinatalog (riskli gebeliklerin takibinde uzman) görmek istiyorum. ama kime soracağım nerden bulacağım bilmiyorum.
Günaydın kızlaaarrr kaydirigubbakcemile3 Nasılsınız? Biz çok şükür oğlumla çooook iyiyiz. Dün ayrıntılı ultrasona girdik. Oğlum tahmini 326 gr. imiş şu anda. Her şey iyiymiş çok şükür. Sizin bebeklerin ağırlıkları ne kadar? Bir de kötü haber: Karnımda falan hiç çatlama yok ama göğüslerim çatır çatır çatlıyooooorrrr :1shok:
dün malesef randevum olamadı. salak sekreter haftaya randevu vermiş ve değiştirmek mümkün olmadı. bir de özel muayene üstelik. fakülte çok sıkışıkmış. bir anda moralim çok bozuldu. bu olayların başından beri ağlamadım ağlamadım birden gözlerim doldu o an. özellikle dün ve önceki gün vesvese vardı içimde. sanki dr. kötü bir şey söyleyecekmiş gibi.
neyse aslında ben iyi bir perinatalog (riskli gebeliklerin takibinde uzman) görmek istiyorum. ama kime soracağım nerden bulacağım bilmiyorum.
canim masallah bebeginebende bugün gidicem dr.a bakalim benimki ne kadar olmus.cok heyecanliyim yaaa...
bende daha cok sükür hiicc catlama olmadi.ama olursada napiim bebegimin biraktigi bi hatira olcak:)
ya sola yatmaktan gece belim bönerkelrim akrnım nasıl ağrımış biliyormusunuz psikolojik
sonra sağa aytıım bu sefrde sağ tutulmuş birazda sırt üstü yatmak zorunda kalıyorum ama elimde dğeil uyyamıyorum ağrılardan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ıyiyiz canımmmmm. Ben işlerimi toparlıyorum. Ezgi Naz hanımda müzik dinliyor şuan. Kulaklıkları dayadım karnıma. Keyif yapıyor hanımefendi kaydirigubbakcemile3
Poyrazım nasıl?
bizde müzik dinliyoruz ama car car vıddı vıdı konuşuyorlar oğluşum duyamıyor yorgun hissediyorum kendimi. bebeğimde bu gün pek hareketli değil :1closedeyes:
ayy bende pazartesi olsun diye 4 gözle bakıyorum :1shok::1shok::1shok:
Kızlar , sizilerin doktorlarınız ayrıntılı ultrason için gün verdiler mi ?? Hani şu radyologların baktığı organların gelişip gelişmediğini gösteren ultrason ?
Gülay belki kaçırdım bilmiyorum , cinsiyeti gösterdi mi kuzun ??
bazen şöyle düşünüyorum. bu kistlerin görülme olasılığı % 1 değil mi? beni buldu mu buldu.
geçme olasılığı % 98 (iyi ihtimal ) geçmeme olasılığı % 2 beni bulmayacağı ne malum.
bence her şey mümkün.
bizde müzik dinliyoruz ama car car vıddı vıdı konuşuyorlar oğluşum duyamıyor yorgun hissediyorum kendimi. bebeğimde bu gün pek hareketli değil :1closedeyes:
Özgecim günaydın. Nasılsınız bakalım? Ezgi Naz hanım nasıl? Yaa ben sana daha önce de sormuştum ama sanırım okumayamadın.. Şimdi bende bir aralar yani bir iki kez bebeğime kulaklıkla müzik dinletmiştim sonra bir gece onun bebeğe zararı vardır o kulakların içinde mıknatıs var dedi. Bana da mantıklı geldi ve bir daha hiç dinletmedim sende dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?