2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canim masallah bebegine bende bugün gidicem dr.a bakalim benimki ne kadar olmus.cok heyecanliyim yaaa...
bende daha cok sükür hiicc catlama olmadi.ama olursada napiim bebegimin biraktigi bi hatira olcak:)

İyiyiz canımmmmm. Ben işlerimi toparlıyorum. Ezgi Naz hanımda müzik dinliyor şuan. Kulaklıkları dayadım karnıma. Keyif yapıyor hanımefendi kaydirigubbakcemile3
Poyrazım nasıl?

bizde müzik dinliyoruz ama car car vıddı vıdı konuşuyorlar oğluşum duyamıyor yorgun hissediyorum kendimi. bebeğimde bu gün pek hareketli değil :1closedeyes:

ya sola yatmaktan gece belim bönerkelrim akrnım nasıl ağrımış biliyormusunuz psikolojik
sonra sağa aytıım bu sefrde sağ tutulmuş birazda sırt üstü yatmak zorunda kalıyorum ama elimde dğeil uyyamıyorum ağrılardan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım her işte bir hayır vardır. takma kafana. ne zaman randevu verdiler sana? perinatolog için kendi dr unla görüşsen. özllikle tüp bebek uzmanlarının bıldık tanıdık gerekli durumlarda sevk etmek üzere birileri vardır.

tatlım maşallah tosuncuğumuza büyümş annesi. bende pazartesi gidicem bakalım oğluium ne kadar büyümüş

canim o vesvese varya cok fena bise.dua oku hemen icin rahatlar.üzme kendini olumsuzda düsünme.hersey yolunda cok sükür.internetten bi arastir belki bulursun uzmani.

canım ya kıyamam sana ama kötü bir şey olsa gerçekten bu akdar seni bulmazdı bence kötü hiç bir şey yok sende rahat ol artık canım bebeklerin çok iyi

canim masallah bebegine bende bugün gidicem dr.a bakalim benimki ne kadar olmus.cok heyecanliyim yaaa...
bende daha cok sükür hiicc catlama olmadi.ama olursada napiim bebegimin biraktigi bi hatira olcak:)

ayy bende pazartesi olsun diye 4 gözle bakıyorum :1shok::1shok::1shok:

canim zaten istemesende mecburen sirt üstü yatiyosun.yoksa heryerin tutuluyo.ama genelde sola yatmaya calisiyorum.napalim hersey bebisler icin..

Kızlar , sizilerin doktorlarınız ayrıntılı ultrason için gün verdiler mi ?? Hani şu radyologların baktığı organların gelişip gelişmediğini gösteren ultrason ?

ıyiyiz canımmmmm. Ben işlerimi toparlıyorum. Ezgi Naz hanımda müzik dinliyor şuan. Kulaklıkları dayadım karnıma. Keyif yapıyor hanımefendi kaydirigubbakcemile3
Poyrazım nasıl?

Özgecim günaydın. Nasılsınız bakalım? Ezgi Naz hanım nasıl? Yaa ben sana daha önce de sormuştum ama sanırım okumayamadın.. Şimdi bende bir aralar yani bir iki kez bebeğime kulaklıkla müzik dinletmiştim sonra bir gece eşim onun bebeğe zararı vardır o kulakların içinde mıknatıs var dedi. Bana da mantıklı geldi ve bir daha hiç dinletmedim sende dikkat et canım

bizde müzik dinliyoruz ama car car vıddı vıdı konuşuyorlar oğluşum duyamıyor yorgun hissediyorum kendimi. bebeğimde bu gün pek hareketli değil :1closedeyes:

Canım yaa benimki de öyle bugün pek hareketi yok senağlama

Son düzenleme:
bazen şöyle düşünüyorum. bu kistlerin görülme olasılığı % 1 değil mi? beni buldu mu buldu.
geçme olasılığı % 98 (iyi ihtimal ) geçmeme olasılığı % 2 beni bulmayacağı ne malum.
bence her şey mümkün.

Gülay belki kaçırdım bilmiyorum , cinsiyeti gösterdi mi kuzun ??

canım doktor büyük olasılıkla kız dedi ama çok zor görmeye çalıştığını ve net olmadığını da söyledi.... vallahi nasıl heyecanlıyım bu konuda bir bilsen... ama kız fikrine şimdiden çok alıştım........

canim benim niye öyle düsünüyosunki?????benim bebegimi alcaklardi nerdeyse.down sendromu veya kromozom bozuklugu var diye!risk 15:1 cikti!ama noldu allaha sükürler olsun hersey yoluna girdi.lütfen olumsuzu düsünme!bol bol dua et!allah ona acilan elleri bos cikarmaz inanki bak.lütfen böyle yapipta bebeklerinide üzme!!

Maşallah sehercim oğluşuna Valla ben 6 nisanda gitiğimde 234 gramdı. Bir dahaki randevum 20 mayısta :1closedeyes:

Günaydın pembecim. Sağlık olsun cnm sıkma canını. Herşeyde vardır bir hayır. Bence pozitif düşünmeye çalış. Perinatalog içinde kendi doktoruna danışabilirsin belki sana o yardımcı olur.

Sizin orasıda ne gürültülü be kardeşim. Rahat versinler sana ve Poyraza :enbuyukkk:

Hadi ya. Bak ben bunu hiç bilmiyordum canım. Yeni doğum yapan bir akrabamız var. O bu şekilde bebeğine dinletmişti doğuncaya kadar. Şimdide aynı müziği açtığında bebek sakinleşiyormuş. Ama sağlıklı bir bebekti. Araştırayım bende bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…