2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım elbette herşey mümkün. Ama sen olumlu düşünmek zorundasın. hersey kısmet. ben hiç zannetmiyorum kalıcı olacağını. hepimizin başına binlerce sacmalık geliyor. bazen dr ların abartması. bazen gercekten tedbir almamız gereken durumlar. baslarda bende çok sıkıntı cektım. şu an sıkıntısız görünüyor ama hepimizin önünde detaylı ultrasonlar var. bu bebeklerın kalplerı damarlar vs nasıl bunlarda çok onemlı. öyle düşünürsek hepimizin başına bu tarz seyler gelmeside mümkün. önemli olan senin pozitif düşünmen

hmmm olmadı atlar gelirim istanbula

neyse ya kapatılım bu konuyu. geyik muhabbetinize katılayım ben de :)

evet pembecim geyiğe devam edelim, derin mevzu veya mavisu gibi ilginç isim paylaşımlarınız varsa bekliyoruz :roflol: :roflol: :roflol:

dilek geçmişte gözüme çarptı geçen gün, sen kremler için bir marka söyledin (nemlendiriciler ve koruma faktörlüler vs.) neydi o? nerden bulunur?

benim la roche posaylarım vardı. paraben mevzuunu bilmiyordum canım sıkıldı. bir sürü de para öktüm onlara ben.

canım 18 hafta 1 günlük ve 238 grdı, iki gün önce....

oh valla süper bi karışım olmuş, canım ben de aynılarını yaptırcam aktarda, doğal olarak bunu kullancam, ekstra krem almıcam.... bana da üçünü tavsiye ettiler aktarda, ama ben de hiç kaşıntı yok, acaba kaşıntı neye işaret ediyor.... derinin çatladığına mı.... arada bir de bepanten sürcem ben....

bakıyorum da istanbul bu konuda çok şanslı iyi hocalar hep orada.

canım antalya da çok büyük bi şehir, ben ce araştırırsan bulursan mutlaka, devler hastanelerinde bu konuda uzmanlaşmış doktorlar olabilir, onların da özel muaynehaneleri vardır mutlaka....

Ohoo o zmaan kız olma olasılığı yüksek , umarım Allahgönlüne göre sağlıklı bir evlat verir .

Canım gerçekten üzülmekte haklısın , ama bu bir şey olduğu anlamına gelmez netice de en ufak şeylerde hepimiz panik oluyoruz . Kaldı ki testlerimiz ne kadar düzgün çıksa da hepimiz için bir risk faktörü var Allah vermesin ama ne yazık ki kapalı bir kutu bebeğin yaşadığı yer , mümkün oldukça iyi düşünmeye çalışmak gerekiyor , kötü düşünce kötülükleri getirir diye düşünüyorum hep iyi düşünelim iyi olsun ...

Hamileler için iPod geliştirildi

Araştırmacılar şimdi de, anne karnındaki bebekler müzik dinleyebilsin diye "bebek iPod"u geliştirdi

"Blaby" adı verilen iPod, hamile kadının karnına saracağı kalın bir kuşak şeklinde yapıldı. Kuşağın içinde üç adet titreşimli hoparlör bulunuyor.
Daily Mail’in internet sitesinde verilen habere göre, kuşağın içine yerleştirilen dijital MP3 çalar ile USB adaptörü, kullanıcıya müzik yüklemek ve hatta kendi sesini kaydedip doğacak bebeğine dinletmek imkanı da sunuyor.
Yapılan bazı araştırmalarda, gebelik sırasında bebeğe klasik müzik dinletilirse bebeğin daha zeki olacağı öne sürülmüştü.
Blaby’yi geliştiren Kanadalı tasarım öğrencisi Geof Ramsay, bilim adamlarının müziğin doğmamış bebeğin zihinsel gelişiminde önemli rol oynadığını söylediklerini hatırlatarak, "Bu basit cihaz annelere bu teoriyi deneme imkanı sunuyor ve daha doğmadan bebekleriyle aralarında bir bağ kurmalarına yardımcı oluyor" dedi.

Son düzenleme:
Gülay Bepanteni sordun mu doktora falan , yani ilaç ya o yüzden sordum ...

Pembe Ben de geçen gün , yüzüm için nemlendirici almaya gittim neutrogena aldım , güneş koruma faktörüde var ama paraben içeriyor , kızla ürünlerin hepsine baktık tek tek hepsi içeriyordu .Bir de içeriği yamayan ürünler vardı , artık yapacak bir şey yok bu kremlerin uzun süre dayanıklı kalmasını sağlayan bir maddeymiş ve neredeyse hepsinde vardı .

Canım ben geçen sene kullanmıştım DDF organic isimli bir güneş kremi eczacı tavsiye etmişti bana da ama nemlendirme özelliği yok sadece güneşten koruma için.

DDF Organic Sun Protection SPF 30

Canım bende neutrogena'nın aynı ürününü kullanıyorum ama onunda içinde paraben olduğunu bilmiyordum sen emin misin? Ben almadan önce bayağı araştırmıştım içinde cilde zarar veren çok fazla kimyasal olmadığını biliyorum ama paraben konusunda tereddütlüyüm...

Son düzenleme:
evet pembecim geyiğe devam edelim, derin mevzu veya mavisu gibi ilginç isim paylaşımlarınız varsa bekliyoruz :roflol: :roflol: :roflol:

Ben de iki tane biliyorum canım, Kadının ismi Roket soyadı Atar... Balıkesirdeymiş... kartvizitini bile gördüm internette...

bir de yeni bayanın ismi Cihandabir Biricik Birtane.... sadece adı bu, bunun da nufüs cüzdanı fotokopisini göndermişerdi maille, annesinin ismi de, bunun gibi bişeydi, geleneksel olsa gerek....

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir uyuyorlardır belki

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
inanılır gibi değil yaaa :roflol: :roflol:

canım doktoruma soruyum bakıyım, hiç aklıma gelmedi... ben bepanteni yüzüme kullanıyorum krem olarak, ama merhem olanını değil yoğun olmayan beyazını... ve de yüzüm de hiçbir iz , leke yada sivilce yoktur... çok memnunum bepantenden.... ankarada bi eczacıda ne gerek var pahalı nemlendiricilere, bepanten kullanın en iyisi dedi bana... kadın da 55 yaşındaydı, hep bepanten kullanmış, süper cildi vardı....

Hata Oluştu
kızlar ürünlerde çok güzel indirimler var. sizde inceleyin

hata var diyo... görünmüyor linki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…