bazen şöyle düşünüyorum. bu kistlerin görülme olasılığı % 1 değil mi? beni buldu mu buldu.
geçme olasılığı % 98 (iyi ihtimal ) geçmeme olasılığı % 2 beni bulmayacağı ne malum.
bence her şey mümkün.
bakıyorum da istanbul bu konuda çok şanslı iyi hocalar hep orada.
hmmm olmadı atlar gelirim istanbula
neyse ya kapatılım bu konuyu. geyik muhabbetinize katılayım ben de :)
Günaydın kızlaaarrr kaydirigubbakcemile3 Nasılsınız? Biz çok şükür oğlumla çooook iyiyiz. Dün ayrıntılı ultrasona girdik. Oğlum tahmini 326 gr. imiş şu anda. Her şey iyiymiş çok şükür. Sizin bebeklerin ağırlıkları ne kadar? Bir de kötü haber: Karnımda falan hiç çatlama yok ama göğüslerim çatır çatır çatlıyooooorrrr :1shok:
Dün işten çıkar çıkmaz gittim aktara , badem yağı kayısı yağı , kakao yağı aldım karıştırdım içine birde zeytin yağı karıştırdım eve gidince , müsabakalara katılacak kadar sürdüm oh be dünya varmış sabah kalktığımda vıcık vıcıktım ama olsun kaşınmadım ... Hiç işe gelmesem tüm gün öyle durabilirim he he , sabah duş alınca yine kaşıntı yine kaşıntı of off...
bakıyorum da istanbul bu konuda çok şanslı iyi hocalar hep orada.
canım doktor büyük olasılıkla kız dedi ama çok zor görmeye çalıştığını ve net olmadığını da söyledi.... vallahi nasıl heyecanlıyım bu konuda bir bilsen... ama kız fikrine şimdiden çok alıştım........
bazen şöyle düşünüyorum. bu kistlerin görülme olasılığı % 1 değil mi? beni buldu mu buldu.
geçme olasılığı % 98 (iyi ihtimal ) geçmeme olasılığı % 2 beni bulmayacağı ne malum.
bence her şey mümkün.
gebelik,doğum,bebek,hamilelik,perinatoloji,hamile
bu doktor amcayı sorabilir misiniz kızlar ve msms cim
dilek geçmişte gözüme çarptı geçen gün, sen kremler için bir marka söyledin (nemlendiriciler ve koruma faktörlüler vs.) neydi o? nerden bulunur?
benim la roche posaylarım vardı. paraben mevzuunu bilmiyordum canım sıkıldı. bir sürü de para öktüm onlara ben.
Gülay Bepanteni sordun mu doktora falan , yani ilaç ya o yüzden sordum ...
Pembe Ben de geçen gün , yüzüm için nemlendirici almaya gittim neutrogena aldım , güneş koruma faktörüde var ama paraben içeriyor , kızla ürünlerin hepsine baktık tek tek hepsi içeriyordu .Bir de içeriği yamayan ürünler vardı , artık yapacak bir şey yok bu kremlerin uzun süre dayanıklı kalmasını sağlayan bir maddeymiş ve neredeyse hepsinde vardı .
evet pembecim geyiğe devam edelim, derin mevzu veya mavisu gibi ilginç isim paylaşımlarınız varsa bekliyoruz :roflol: :roflol: :roflol:
Özgecim günaydın. Nasılsınız bakalım? Ezgi Naz hanım nasıl? Yaa ben sana daha önce de sormuştum ama sanırım okumayamadın.. Şimdi bende bir aralar yani bir iki kez bebeğime kulaklıkla müzik dinletmiştim sonra bir gece eşim onun bebeğe zararı vardır o kulakların içinde mıknatıs var dedi. Bana da mantıklı geldi ve bir daha hiç dinletmedim sende dikkat et canım
Canım yaa benimki de öyle bugün pek hareketi yok senağlama
benimde türkiye saati 12.30da randevum bi türlü zaman gecmiyo sabahin köründen beri ayaktayim.bi heyecan bastiki sorma:)
Ben de iki tane biliyorum canım, Kadının ismi Roket soyadı Atar... Balıkesirdeymiş... kartvizitini bile gördüm internette...
bir de yeni bayanın ismi Cihandabir Biricik Birtane.... sadece adı bu, bunun da nufüs cüzdanı fotokopisini göndermişerdi maille, annesinin ismi de, bunun gibi bişeydi, geleneksel olsa gerek....
Gülay Bepanteni sordun mu doktora falan , yani ilaç ya o yüzden sordum ...
Pembe Ben de geçen gün , yüzüm için nemlendirici almaya gittim neutrogena aldım , güneş koruma faktörüde var ama paraben içeriyor , kızla ürünlerin hepsine baktık tek tek hepsi içeriyordu .Bir de içeriği yamayan ürünler vardı , artık yapacak bir şey yok bu kremlerin uzun süre dayanıklı kalmasını sağlayan bir maddeymiş ve neredeyse hepsinde vardı .
Hata Oluştu
kızlar ürünlerde çok güzel indirimler var. sizde inceleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?