2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben geçen sene kullanmıştım DDF organic isimli bir güneş kremi eczacı tavsiye etmişti bana da ama nemlendirme özelliği yok sadece güneşten koruma için.

DDF Organic Sun Protection SPF 30

Dilekcim bu kremi bende kullanabilirmiyim acaba? Benim yüzümde çiller var. Koruma ve büyümelerini önleme amaçlı. Doktor her gittiğimde krem kullanıyormusun diye soruyor. Artık bir tane alıp kullanmam lazım.:uhm:

kızlar canım sıkıldı şimdi sordular patrona çalışıcakmışız ağlıcam şimdi ya

ya inanmıyorum, en riskli olan bankacılara bile tatil yaptılar... siz de emekçisiniz ya, nasıl bir patron, nasıl vicdan anlayamadım buuuuuuuuuuuuuuuu.

ya inanmıyorum, en riskli olan bankacılara bile tatil yaptılar... siz de emekçisiniz ya, nasıl bir patron, nasıl vicdan anlayamadım buuuuuuuuuuuuuuuu.

çoğu böyle gülay. bizim şirket acık ama benım subem han içinde oldugundan han kapalımı acıkmı onun bılgısını beklıyoruz bızde

Ne yazık ki var canım , direk paraben diye yazmıyor , bişeyle ekleniyor partaben oluyor atıyorum metiparaben bu şekilde sanıyorum 3 tane var içerisinde ...:1no2:

kızlar ya facebookunuz var mı, birbirimizi eklesek... ben kullanıyorum da belki sizin de vardır diye sordum......

kızlar canım sıkıldı şimdi sordular patrona çalışıcakmışız ağlıcam şimdi ya

resmi tatil falan bizi kesmediği için çalışmama gibi bi umudum bile olmamıştı canım,
boş ver sıkma canını, patron milletini biliyorsun !!
memur olacaksın ki tatilin olsun...

e-bebek de arcelık urunlerı kızlar

baktım canım bayağı indirim var evet ama ben bunların hiçbirini almayı düşünmüyorum, yine de çok sağol bilgilendirmen için a.s.

gunayyydınnn kızlarrrrr nasıl bebişleriniz bakimmmm? ii bakın gebertirim:)

haklısın ya canım memur olmak en iyisi ya

Ya benim çalışmama gibi bir beklentim zaten yoktu adı üstünde işçiyiz , asgari ücrettten yatıyor sigortamız ama o gün çalışmayıp Cumartesi çalışacağıma çalışmayı tercih ederim ( 23 nisanda öyle oldu )... Benim tırstığım malum o gün gösteriler falan olur , ondan korkuyorum ...

herkese tünaydınnnn
bu havalar ne zaman ısınacak ya çok üşüyorum bennn....
bukadar uzun isimlerde tek düşündüğüm nokta hep sınav kagıtlarına nasıl kodladıkları olmuştur...:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…