Canım ben geçen sene kullanmıştım DDF organic isimli bir güneş kremi eczacı tavsiye etmişti bana da ama nemlendirme özelliği yok sadece güneşten koruma için.
DDF Organic Sun Protection SPF 30
kızlar canım sıkıldı şimdi sordular patrona çalışıcakmışız ağlıcam şimdi ya
ya inanmıyorum, en riskli olan bankacılara bile tatil yaptılar... siz de emekçisiniz ya, nasıl bir patron, nasıl vicdan anlayamadım buuuuuuuuuuuuuuuu.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
inanılır gibi değil yaaa :roflol: :roflol:
Canım ben geçen sene kullanmıştım DDF organic isimli bir güneş kremi eczacı tavsiye etmişti bana da ama nemlendirme özelliği yok sadece güneşten koruma için.
DDF Organic Sun Protection SPF 30
Canım bende neutrogena'nın aynı ürününü kullanıyorum ama onunda içinde paraben olduğunu bilmiyordum sen emin misin? Ben almadan önce bayağı araştırmıştım içinde cilde zarar veren çok fazla kimyasal olmadığını biliyorum ama paraben konusunda tereddütlüyüm...
e-bebek de arcelık urunlerı kızlar
ya inanmıyorum, en riskli olan bankacılara bile tatil yaptılar... siz de emekçisiniz ya, nasıl bir patron, nasıl vicdan anlayamadım buuuuuuuuuuuuuuuu.
kızlar ya facebookunuz var mı, birbirimizi eklesek... ben kullanıyorum da belki sizin de vardır diye sordum......
resmi tatil falan bizi kesmediği için çalışmama gibi bi umudum bile olmamıştı canım,
boş ver sıkma canını, patron milletini biliyorsun !!
memur olacaksın ki tatilin olsun...
baktım canım bayağı indirim var evet ama ben bunların hiçbirini almayı düşünmüyorum, yine de çok sağol bilgilendirmen için a.s.
Gökhan bircan Uçak ekleyebilirisn beni
kızlar ya facebookunuz var mı, birbirimizi eklesek... ben kullanıyorum da belki sizin de vardır diye sordum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?