mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir uyuyorlardır belki
kızlar canım sıkıldı şimdi sordular patrona çalışıcakmışız ağlıcam şimdi ya
Dilekcim bu kremi bende kullanabilirmiyim acaba? Benim yüzümde çiller var. Koruma ve büyümelerini önleme amaçlı. Doktor her gittiğimde krem kullanıyormusun diye soruyor. Artık bir tane alıp kullanmam lazım.:uhm:
herkese tünaydınnnn
bu havalar ne zaman ısınacak ya çok üşüyorum bennn....
bukadar uzun isimlerde tek düşündüğüm nokta hep sınav kagıtlarına nasıl kodladıkları olmuştur...:roflol:
canım benide ekliyebilirsin istersen Fatoş Takır
Ne yazık ki var canım , direk paraben diye yazmıyor , bişeyle ekleniyor partaben oluyor atıyorum metiparaben bu şekilde sanıyorum 3 tane var içerisinde ...:1no2:
kızlar ya facebookunuz var mı, birbirimizi eklesek... ben kullanıyorum da belki sizin de vardır diye sordum......
resmi tatil falan bizi kesmediği için çalışmama gibi bi umudum bile olmamıştı canım,
boş ver sıkma canını, patron milletini biliyorsun !!
memur olacaksın ki tatilin olsun...
baktım canım bayağı indirim var evet ama ben bunların hiçbirini almayı düşünmüyorum, yine de çok sağol bilgilendirmen için a.s.
Ya benim çalışmama gibi bir beklentim zaten yoktu adı üstünde işçiyiz , asgari ücrettten yatıyor sigortamız ama o gün çalışmayıp Cumartesi çalışacağıma çalışmayı tercih ederim ( 23 nisanda öyle oldu )... Benim tırstığım malum o gün gösteriler falan olur , ondan korkuyorum ...
gunaydın canım..
benımde her sınav kagıdı doldurusumda uzun ısmımın olmamasına çok dua etmısımdır:) bu sebeple oglum ıkı ısımlı ama kısa ıkı ısımlı olacak:)
Gülay Altıntaş Yanpar canım ben de.
ya....facebook deyince beni de ekleyin..şeyma bayraktar...maşallahlı resim..
facebookta tüm eylül annelerine açığım...
Gülay Altıntaş Yanpar canım ben de.
canım sen beni ekle ben seni bulamadım gülay altıntaş yanpar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?