2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir uyuyorlardır belki

Öyle düşünelim di mi tatlım dün çok yoruldular tabii bugün uyku vakti:))

kızlar canım sıkıldı şimdi sordular patrona çalışıcakmışız ağlıcam şimdi ya

Canım yaa kıyamam ben sana, ne saçma bir işyeriniz var sizin? Doğrusu benimde canım sıkkın. Eşiminde bankacı olduğu için 3 günlük tatili vardı ne güzel birlikte yapacaktık. Cumartesi gününe İzmirde 1 günlük eğitim koymuşlar zaten cuma günü doktora gidicez.
Canımın dinleneceği tek bir gün kaldı o da pazar canı bayağı sıkkındı az önce.. Sende bozma canım moralini de poyrazımızı da üzme ne yapacaksın normal bir günmüş gibi düşün artık..

Dilekcim bu kremi bende kullanabilirmiyim acaba? Benim yüzümde çiller var. Koruma ve büyümelerini önleme amaçlı. Doktor her gittiğimde krem kullanıyormusun diye soruyor. Artık bir tane alıp kullanmam lazım.:uhm:

Canım bilmiyorum muhtemelen güneş lekelerinden koruyucu olduğuna göre çillerin büyümelerini de engeller diye düşünüyorum ama sen yine de bir doktoruna sor bakalım...

Kızlar linkini verdiğim adreste kullandığını cilt ürünlerini yazıyorsunuz ve karşınıza sağlığa zararı açısından bir değerlendirme çıkıyor tüm ürünlere 10 üzerinden puan vermişler. Zeytingözlü benim kullandığım ürünün içinde güneş koruyucu yokmuş şimdi farkediyorum yani ben karma ciltler için olanını kullanıyorum sanırım bir tek onda yok...Neyse çok ta önemli değil.. Evet içinde paraben var ama sağlığa zararı bakımından en azından 4 puan almış..

www.cosmeticdatabase.com

herkese tünaydınnnn
bu havalar ne zaman ısınacak ya çok üşüyorum bennn....
bukadar uzun isimlerde tek düşündüğüm nokta hep sınav kagıtlarına nasıl kodladıkları olmuştur...:roflol:

gunaydın canım..
benımde her sınav kagıdı doldurusumda uzun ısmımın olmamasına çok dua etmısımdır:) bu sebeple oglum ıkı ısımlı ama kısa ıkı ısımlı olacak:)

Ne yazık ki var canım , direk paraben diye yazmıyor , bişeyle ekleniyor partaben oluyor atıyorum metiparaben bu şekilde sanıyorum 3 tane var içerisinde ...:1no2:

Evet canım benim kullandığımın içinde methylparaben ve propylparaben var sadece ama en azından yüksek puana sahip değil genel olarak kullandığım ürün..

kızlar ya facebookunuz var mı, birbirimizi eklesek... ben kullanıyorum da belki sizin de vardır diye sordum......

Evet canım ama ben seni ekleyeyim beni bulamayabilirsin gülay altıntaş mı?

Evet canım bende o ürünlerin hiç birisini almayı düşünmüyorum zaten eminim ki çok fazla satılmadığı için o şekilde bir indirime girmiştir.

Nasıl olur canım yaa çok saçma.. Ben yatıp kalkıp çalıştığım yere dua edeyim o zaman...
Hem bütün tatillerimi yapıyorum hem de sigortam tam maaşım üzerinden yatıyor bu arada biliyorsunuz di mi 4 aylık doğum iznine çıktığınızda sigortanın size vereceği para da asgari ücret üzerinden olacak.. Çalıştığınız yerler aradaki farkı tamamlayacaklar mı???
Bizim işyeri doğumdan sonra işe başlar başlamaz yardım olsun diye ilk ay çift maaş yatırıyor hesaplara.

gunaydın canım..
benımde her sınav kagıdı doldurusumda uzun ısmımın olmamasına çok dua etmısımdır:) bu sebeple oglum ıkı ısımlı ama kısa ıkı ısımlı olacak:)

ben kendi isimimi bile on defa kontorl ederdım dogrumu diye...o kadar uzun olsa kesın yanlış yaprdımm..meryem siz ismi belırlemışmıydınız neydi benmı unuttum..klava:

dilek canım senin iş yerin baya iyiymiş. bizimde asgariden yatıyor. dogumdada asgarıden alacagız bılıyorum ama bizim şirket krizden önce hem ssk dan ucret aldırtıyordu hemde 4 ay boyunca kendısı maaşı elden verıyordu. yenı dogum yapanlara ne yapıldı su ara emin değilim.

dilek ne güzel link verdin sen öyle sağol (skin deep)
tabi bu link de inşallah güvenilirdir. :) kapştalizm bu belli olmaz biliyorsun. gerçi içeriklerine bakıp tehliklei kelimeleri sayıyor bu iyi bir şey

maşallah valla 5 arkadaşlık isteği olmuş..var mı arttıran..bi inceleyeyim..bakayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…