Hepinizi ekledim kızlar. Fakat fatoş seni bulamadım canım
sizleri bende ekledım kabul edersiniz... gülcan
fatoş ben senınkını bulamadım
niye yawww söle ben ekliim hayatınm:)
sölee ben ekliim cnmm
Hepinizi ekledim kızlar. Fakat fatoş seni bulamadım canım
Öyle düşünelim di mi tatlım dün çok yoruldular tabii bugün uyku vakti:))
Canım yaa kıyamam ben sana, ne saçma bir işyeriniz var sizin? Doğrusu benimde canım sıkkın. Eşiminde bankacı olduğu için 3 günlük tatili vardı ne güzel birlikte yapacaktık. Cumartesi gününe İzmirde 1 günlük eğitim koymuşlar zaten cuma günü doktora gidicez.
Canımın dinleneceği tek bir gün kaldı o da pazar canı bayağı sıkkındı az önce.. Sende bozma canım moralini de poyrazımızı da üzme ne yapacaksın normal bir günmüş gibi düşün artık..
Canım bilmiyorum muhtemelen güneş lekelerinden koruyucu olduğuna göre çillerin büyümelerini de engeller diye düşünüyorum ama sen yine de bir doktoruna sor bakalım...
Kızlar linkini verdiğim adreste kullandığını cilt ürünlerini yazıyorsunuz ve karşınıza sağlığa zararı açısından bir değerlendirme çıkıyor tüm ürünlere 10 üzerinden puan vermişler. Zeytingözlü benim kullandığım ürünün içinde güneş koruyucu yokmuş şimdi farkediyorum yani ben karma ciltler için olanını kullanıyorum sanırım bir tek onda yok...Neyse çok ta önemli değil.. Evet içinde paraben var ama sağlığa zararı bakımından en azından 4 puan almış..
www.cosmeticdatabase.com
canım senin ismini unuttum.... herkesi ekledim ama, şimdi nicklerle isimleri karıştırdım....
güzell canım gerçekte ben ali ismini begenırım uyumlu olmuşş
dilek canım senin iş yerin baya iyiymiş. bizimde asgariden yatıyor. dogumdada asgarıden alacagız bılıyorum ama bizim şirket krizden önce hem ssk dan ucret aldırtıyordu hemde 4 ay boyunca kendısı maaşı elden verıyordu. yenı dogum yapanlara ne yapıldı su ara emin değilim.
dilek ne güzel link verdin sen öyle sağol (skin deep)
tabi bu link de inşallah güvenilirdir. :) kapştalizm bu belli olmaz biliyorsun. gerçi içeriklerine bakıp tehliklei kelimeleri sayıyor bu iyi bir şey
sizleri bende ekledım kabul edersiniz... gülcan
fatoş ben senınkını bulamadım
Hımm anladım canım yani krizden önce o aradaki farkı kapatıyordu yani işeyerin muhtemelen aynıdır yine.
Evet canım dediğin gibi umarım güvenilirdir, bende çok önceden bulmuştum bu siteyi şimdi araştırdım sizler için yine buldum:)))
Gülcan bende seni artık başkalarından bulur eklerim.
Hepinizde bir sürü resim var..ben baya ihmal etmişim face...i...
Ekleyeyim bi ara. bakarsınız bana da..Valla çok sevindim.sizleri net gördüğüme..
ama kim kim daha anlamış değilim..
Ekleyeyim bi ara. bakarsınız bana da..Valla çok sevindim.sizleri net gördüğüme..
bendee:)
canım açmıcaksan, facebookta grup ben açıyım hemen
farkı kapatmaktanda öte gidiyordu canım. onlar elden tam maaş veriyordu. birde ssk dan asgarisini alıyorduk
slm kızlar biz geldik nasılsınız bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?