bircancımm bebekk gibisinnn masallahh canımm:)
benide ekleyin yawwwwww
benide ekleyin yawwwwww
benide ekleyin yawwwwww
Ooo zaman sizin işyeri de çok iyiymiş ama emeklilik bakımından kötü işte...
Hoşgeldiniz emsalcim nasılsın? Kızımız nasıl?
bizim şirket bu konuda super kuruşu kuruşuna herşeyi alıyoruz maaş üzerinden yatıyor buarada ssk primide maaş üzerinden yatıyor biliyorsunuz kanunen yasak sizi böyle çalıştıramaz maliyeye şikayet edebilirsiinz
selam eylul annişleri beni de ekleyin facebook'a ben çok merak ediyorum hepinizi. Betul Mutluoglu Aksakal ben :)
bizim agari ücrette aytıyor canım o çok kötü. mesela şimdi doğumda para alırken ssk dan asgari ücret üzeirndne alcaz
yok canım daha düşünmedık...kocişle bir araya gelemıyozkı konuşalım...bir aydır görmüyorum çok özledımmmm....sağol canım. siz düşüdünüzmü
Hımm anladım canım yani krizden önce o aradaki farkı kapatıyordu yani işeyerin muhtemelen aynıdır yine.
Evet canım dediğin gibi umarım güvenilirdir, bende çok önceden bulmuştum bu siteyi şimdi araştırdım sizler için yine buldum:)))
Gülcan bende seni artık başkalarından bulur eklerim.
selam eylul annişleri beni de ekleyin facebook'a ben çok merak ediyorum hepinizi. Betul Mutluoglu Aksakal ben :)
ekledim canım
yok canım daha düşünmedık...kocişle bir araya gelemıyozkı konuşalım...bir aydır görmüyorum çok özledımmmm....
dilekcim ben senı aradım ama bulamadım bırcanın lıstesınde falanda göremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?