2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlaaaar ooooo fasede el atmışıız.ya bana aşı yapmadılar 24. haftada yapcaklaarmış normalmi kızlar bana geç gibi geldide

bizim şirket bu konuda super kuruşu kuruşuna herşeyi alıyoruz maaş üzerinden yatıyor buarada ssk primide maaş üzerinden yatıyor biliyorsunuz kanunen yasak sizi böyle çalıştıramaz maliyeye şikayet edebilirsiinz

profil resminin altında kutucuk var ya facete..oraya nicklerinizi yazsanıza..

Ooo zaman sizin işyeri de çok iyiymiş ama emeklilik bakımından kötü işte...

Hoşgeldiniz emsalcim nasılsın? Kızımız nasıl?

hoşbulduk tatlımmm :)) Allah a şükür iyiyiz teyzesi ara ara sancılarımız var ama ilaca başladık ya içim daha rahat. siz nasılsınız dünden beri miniğimle

selam eylul annişleri beni de ekleyin facebook'a ben çok merak ediyorum hepinizi. Betul Mutluoglu Aksakal ben :)

bizim agari ücrette aytıyor canım o çok kötü. mesela şimdi doğumda para alırken ssk dan asgari ücret üzeirndne alcaz

sağol canım. siz düşüdünüzmü
yok canım daha düşünmedık...kocişle bir araya gelemıyozkı konuşalım...bir aydır görmüyorum çok özledımmmm....

dilekcim ben senı aradım ama bulamadım bırcanın lıstesınde falanda göremedım

selam annişler
nasılsınız?
gördüğüm kadarıyla maşallahınız var
benim tetanoz aşısı vurulan yerim şişti, taş gibi oldu, iğne yeride iyice kızardı etrafıyla
bir benim galiba bu aşıdan muzdarip (

Canım ben seni ekledim ama acaba yanlış bir kişiyi falan mı ekledim kaydirigubbakcemile3
Neyse Bircanın arkadaşlarına bakayım birde.

kızlar tek tek eklemek zor olacak, beni de ekleyin diycem ama profilim aramalara kapalı... Bir grup açın hepimiz oraya üye olalım, ordan görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…