2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba herkese nasılsınız bakalım.
Biz oğluşla iyiyiz tatilin keyfini çıkarmaya çalışıyoruz bakalım. Odamız hastane çantamız hep hazır bir iki eskiğimiz kaldı onları da halledelim herşey bitecek inşallah. Sadece beşiğimizi alamadık odamıza da onu da alırız hayırlısıyla. Taşınma işi de çıktı ki bir de hiçbirşeye hevesim kalmadı halıları verdim yıkatmaya sadece badana da yapacaktık eve ama vazgeçtim taşınacağım diye poffff kuşun odasına halı falan da almadım gideceğimiz evi bilemediğim için. Bu arada doğumda babamız bizimle olamayacak belki birazda ondan bu heves kaçıklığı

evet tülaycım profilimde albümlerimden bakabilirsin.

bu arada öğlen hem kadın doğum doktoruna hem de kalp doktoruna gidicem. inşallah herşey yolunda gider.

emsal hoşgeldin yaaafff denk gelemiyoz artık sitede bi çağrı atta aynı anda açalım
özledim vallaaa

ahhh canım benimmm bende seni özledim
haklısın bu ara gelemedim ben çok fazla ondan
kalan işlerimi bitirdim yıkama ütüleme ve çantalarımızı hazırladım çok şükür
artık Allah ın izni ile oturup bekleme zamanı hayırlısı ile
loğusa bardaklarımı bile hazırladım :))))
bundan gelirim sık sık tatlışkom iş bitti inşallahh
gerçi ara ara aklıma bişeyler geliyor ahh onuda yapayım bunuda diye eksik çıkıyor ama olsun büyükler bittii

emsal hoşgeldın c anım nasılsın

hoşbulduk tatlım çok şükür Allah a bu gün iyiyim
dün baya yorulunca çok kötüydüm hiç o kadar ağrım olmamıştı
inanırmısın ellerim ve ayaklarım deli gibi şişmişti ellerim şişlikten kapanmıyor
ayaklarımın üzerine basamıyordum o kadar şişmişti yanii ama bu gün iyiyim şükür
sen nasılsın hayatım erkekin nasıl

offf anca gelebildim kizlar
bana pazar gunu uyar , bende temizlik planlari kuruyorum ama ne zaman olcak bilmiyorum. olmadi izine ayrildigim zaman annemlerle hafta ici hallederiz :)

ozlem, sekerler cok guzel bizde bu hafta sonu badem sekerlerimizi siparis edip yapicaz sekerleri insallah. onlar haricinde de hastane odasinda ikram etmek icin cikolata olayindan vazgectik kuru pasta minik ekler minik pastalar felan alicaz onlari ikram etcez
tabi o dogum aninda onlari kim siparis etcek kim alcak orasi muallak

demet, emsal hosgeldiniz kizlar nasilsiniz?

gulaycim resmen bende sende kendimi gordum bu duzen tertip konusunda. artik dogumdan sonra ayri topik acip dertlerimizi paylasiriz

betulcum bahsettigin sey tamda bizim icinde bulundugumuz durum. daha 5. ayinda bebisin kiyafetlerini arabasini odasini felan kararlastirip halletmistik. ondan sonra bizimde ssanki elimiz kolumuz baglandi, bisey yapamaik. benimde hala cantam yok

bu arada neler eksik diye dusundum, sunlar cikti belki sizede faydasi oluur diye yaziiim:

uyku tulumu - yorgan ortulmedigi icin bebekler bu tulumlar icinde cok rahat ediyorlar usumuyorlarmis
bebek cantasi - icine termos goz aldik biberonlarini isteniln sicaklikta 6 saat felan tutuyor ama disari cikarken tum esyalarini alacak bir cantamiz yok henuz
buhar makinasi - alma konusunda kararsizim hala
kanguru -
bebegin kirli camasirlari icin kirli sepeti
bebegin kirli bezleri icin cop kutusu - bu kokuyu felan sizdirmadigi icin cok kullanisli dediler biriktirip atiyormusuz bezleri
nevresim takimi -
benim aklima simdilik bunlar geldi gerisi tamam gibi bizim eksiklerin

biss geldik
özlemcim çok güzeller ii günlerde olsun inş.

slm kızlar nasılsınız ?
emel canım nice mutlu yıllara
candy herşeyiniz çok güzel maşallahh baya marifetlisin anlaşılan

Çok sağolun kızlar ya. Daha iyileri sizlerin olsun.
Baharcım emsalcim biz öğrenciyken çok maket yaptık belki ondan el yatkınlığı vardır.
Tülaycım bende oda yapamayanlardanım. Birde şifonyerim var demiştim onunda resimlerini ekliyorum. Şifonyeride tanıdığımız bir marangoza yaptırdık.Birde kızlar çekmecelerini böldürttüm ben çünkü bebişin eşyalaar mink minik. Dolabı olmuyacak diye de askılık koydurttum içine sonradan orayı göz olarak kullanacağım. Resimlerini yeni çektim onlarıda ekliyorum şimdi. Böylece gösterecek cicimizkalmadı teyzeleri.

Eklentiler

• $100_9407.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $100_9409.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $100_9410.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 26

eşin nerde olcek tatlım ...hoşgeldin bırakmasın seni yanlız doğum da yaaaaaklava:

bu arada öğlen hem kadın doğum doktoruna hem de kalp doktoruna gidicem. inşallah herşey yolunda gider.

hayırlı haberlerle gel cnm ....bakıyorum resimlere şimdiiii

emsalcım ıyıyız Allaha sukur. dun bende evı baya bır adam ettım:) daha çok ısım var ama ızne ayrıldıgım zamanı bekleyecegım mecburen.
ellerıne falan dıkkat et canım aman bol bol su tuket sonradan kalıcı olmasınlarç benım kardesın esı son zamanalrda bardak tutamıyordu. sukur onun kalıcı olmadı ama ablasında hala ödem var. en ufak yorgunlukta şişiyor kadın

yolundadir canim merak etme , bakalim senin kuzu ne kadar oldu :))

gece yanmayan canım midem şimdi başladı aman gündüz yanmasına razıyım gece yanmasın da

denizcim ben sunu farkettim eger ekmek simit poca gibi icinde maya, kabartma tozu olan biseyler yersem inanilmaz midem bogazim yanmaya basliyor, gunum zehir oluyor. farkettigim icin kestim cok rahatim kac gundur. sende de bu yiyecekler yapiyor olabilir mi?

Ebru cuğum buhar makinası için bizim üniversitenin çocuk sağlığı anabilim başkanı hoca gerekesiz yere bakteri üreten bir alet yorumunu yapmıştı kalorifer peteğinin üzerine bir tas su yeter demişti ıstanbul zaten nemli bir iklime sahip gerek yok derim hocaya da güvenerek

emsalcim hoşgeldin, bitmiş tatlım bütün işler. ben de bebek çantası alacam eşyaları için, buhar makinesi almıcam doğal yollardan buhar üretcem (evimde yer yok artık ), bebek için kirli çamaşır sepeti alınacak, iç çamaşırı, biberon, emzik, tırnak makası, saç bantı bana, pişik kremi....

haklı olabilirsin dün yemekye hiç ekmek falan yemedim sabah annem börek yapmıştı onu yedim sanırım bu tür şeyler tetikliyor sağol canım uyarın için

Özlem çok şekermiş çekmeceyi bölme fikirine bayıldım özellikle

senin işinde zor tabii hem ev hem iş aman bekle canım herşeyini izinde yap
yorme kendini ve oğlunu
amaaanııınnnn ne kötü bir durum yaaa ben dün öyle elimi kapatamıyordum yaa
nasıl ağrıyordu anlatamam sana kalıcı olmasımı Allahh ım korusun
zaten çok su içiyorum ben ama bundan sonra daha sık içerim o zaman :)))))
patlamazsam sudan tabiii :))

son ihtiyaç listem
sütyen
emzik
biberon
bir kaç paket ıslak mendil daha
göğüs pedi

süper bişiy kalmamış ama uyku tulumu bende almak istiyorum baktım yaz diye pek güzel bişiy bulamadım

evet kurstaki çocuk doktoru bile almamış bebeğine, peteğin üzerine bir kap su koyun diyor... bence d eçok gereksiz buhar makinesi, işlevini bu şekilde sağlayabiliriz.

hoşbulduk canımm sağol
çok şükür bitti canım işlerim çantalarımı almıştım çok olmuştu zaten
onları yıkadım önce sonra kızımın eşyalarını yıkadım
saydıklarının tümünü aldık herşey hazır bende sadece buhar makinesi almadım
onu alacağım çünkü benim evde ısınma sistemi soba kömür
ama biz 4. kattayız asansör yok odun kömür al taşı külü pisi isi var
birde tüter falanda bebeğime zarar verir diye soba kurmayı düşünmüyorum
klima ve birde ufo yakarım diyorum o yüzden buhar makinesi şart
ama bilmiyorum soba konusunda kararsızım açıkcası (((

betülcüm pazar günü uyar gibi tatlım bana da.
emsalllcim iyiyiz tatlım iki dakikada bir hapşırdığımı göz ardı edebilirsem tabi :) sen de bitiriyon işleri ne güzel yaaaa. ben de izne ayrılsam bitirsem iyi olacak walla.
meryem biz de demiştik bu defa meryem de buluşmaya gelir diye :) walla görüşelim yaaaaa

evet kurstaki çocuk doktoru bile almamış bebeğine, peteğin üzerine bir kap su koyun diyor... bence d eçok gereksiz buhar makinesi, işlevini bu şekilde sağlayabiliriz.

işte aslında doğal olanı daha iyi evde peteklerin üzerine koy soba yanıyorsa sobanın üzerinde sürekli bir çaydanlık dursun falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…