emsal hoşgeldin yaaafff denk gelemiyoz artık sitede bi çağrı atta aynı anda açalım
özledim vallaaa
emsal hoşgeldın c anım nasılsın
biss geldik
özlemcim çok güzeller ii günlerde olsun inş.
slm kızlar nasılsınız ?
emel canım nice mutlu yıllara
candy herşeyiniz çok güzel maşallahh baya marifetlisin anlaşılan
ya kızlar azbycv nin bebişlerinin dün kontrolü vardı. nasıllar acaba çok merak ettim...
emsalll hoşgeldin canımcım...
özlemcim yok canım onları tasarlamak bile marifet. ben de hevesleniyorum ama yapamam herhalde ya
Kızlar merhaba herkese nasılsınız bakalım.
Biz oğluşla iyiyiz tatilin keyfini çıkarmaya çalışıyoruz bakalım. Odamız hastane çantamız hep hazır bir iki eskiğimiz kaldı onları da halledelim herşey bitecek inşallah. Sadece beşiğimizi alamadık odamıza da onu da alırız hayırlısıyla. Taşınma işi de çıktı ki bir de hiçbirşeye hevesim kalmadı halıları verdim yıkatmaya sadece badana da yapacaktık eve ama vazgeçtim taşınacağım diye poffff kuşun odasına halı falan da almadım gideceğimiz evi bilemediğim için. Bu arada doğumda babamız bizimle olamayacak belki birazda ondan bu heves kaçıklığı
evet tülaycım profilimde albümlerimden bakabilirsin.
bu arada öğlen hem kadın doğum doktoruna hem de kalp doktoruna gidicem. inşallah herşey yolunda gider.
evet tülaycım profilimde albümlerimden bakabilirsin.
bu arada öğlen hem kadın doğum doktoruna hem de kalp doktoruna gidicem. inşallah herşey yolunda gider.
gece yanmayan canım midem şimdi başladı aman gündüz yanmasına razıyım gece yanmasın da
yolundadir canim merak etme , bakalim senin kuzu ne kadar oldu :))
denizcim ben sunu farkettim eger ekmek simit poca gibi icinde maya, kabartma tozu olan biseyler yersem inanilmaz midem bogazim yanmaya basliyor, gunum zehir oluyor. farkettigim icin kestim cok rahatim kac gundur. sende de bu yiyecekler yapiyor olabilir mi?
emsalcım ıyıyız Allaha sukur. dun bende evı baya bır adam ettım:) daha çok ısım var ama ızne ayrıldıgım zamanı bekleyecegım mecburen.
ellerıne falan dıkkat et canım aman bol bol su tuket sonradan kalıcı olmasınlarç benım kardesın esı son zamanalrda bardak tutamıyordu. sukur onun kalıcı olmadı ama ablasında hala ödem var. en ufak yorgunlukta şişiyor kadın
emsalcim hoşgeldin, bitmiş tatlım bütün işler. ben de bebek çantası alacam eşyaları için, buhar makinesi almıcam doğal yollardan buhar üretcem (evimde yer yok artık ), bebek için kirli çamaşır sepeti alınacak, iç çamaşırı, biberon, emzik, tırnak makası, saç bantı bana, pişik kremi....
emsalcim hoşgeldin, bitmiş tatlım bütün işler. ben de bebek çantası alacam eşyaları için, buhar makinesi almıcam doğal yollardan buhar üretcem (evimde yer yok artık ), bebek için kirli çamaşır sepeti alınacak, iç çamaşırı, biberon, emzik, tırnak makası, saç bantı bana, pişik kremi....
evet kurstaki çocuk doktoru bile almamış bebeğine, peteğin üzerine bir kap su koyun diyor... bence d eçok gereksiz buhar makinesi, işlevini bu şekilde sağlayabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?